Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Május 3-10…

Kos: Magunkkal és az otthonunkkal kellene foglalkoznunk ebben az időszakban. Sőt az lenne a legideálisabb, ha mindezt kicsit elvonulva tennénk meg a külvilágtól. És mindenképpen kerüljük a jövés-menést, a túl pörgést, meg úgy minden teendőt.

Bika: Ezen a héten vigyáznunk kell a beszédünkkel. Még akkor is, ha a szándék, ami vezérel bennünket teljesen tiszta. Ügyeljünk arra, hogy miként fogalmazunk meg dolgokat, nehogy konfliktusba kerüljünk.

Ikrek: Ebben a szakaszban nehezebb lesz magunkat reálisan látni, így hagyatkozzunk azon emberek értékítéletére, akikben bízunk. Kérjük ki a rokonok, barátok, tehát a szeretteink véleményét, és így sokkal könnyebb lesz átvészelnünk a hetet.

Rák: Ahhoz, hogy nagyon jól éljük meg ezt a hetet utaznunk kellene, vagy legalábbis elkezdeni megszervezni egy jó kis utazást! Erre összpontosítsunk és olyan energiákkal fogunk töltődni, ami szinte már szárnyakat ad.

Oroszlán: Ezen a héten kicsit nehezebb lesz életünk materiális részével foglalkoznunk, és az is, hogy konfliktus mentesen tudjunk érintkezni a környezetünkkel. Viszont arra kiváló lesz, hogy mély dolgokkal foglalkozzunk.

Szűz: Ebben az időszakban lehetőségünk fog adódni, hogy  letudjunk számolni a kellemetlen dolgokkal és kapcsolatainkkal. Mindez a munkahelyünkön, a barátaink körében és főként a hátunk mögött elhangzók miatt!

Mérleg: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni, mind a személye életünk, mind a professzionális életünk területein. A magán életünkben szereplőket kényeztessük, a munkatársainkat pedig ajnározzuk, szeretgessük most erre van szükségük.

Skorpió: Ezen a héten vigyáznunk kell az egészségünkre. Ne pörögjünk túl, ne vállaljuk túl magunkat, kerüljük a feszült, megterhelő dolgokat. Vagy karmikusan úgy is kiteljesíthetjük a kellemetlenségeket, hogy önzetlenül segítünk másoknak, amiben csak tudunk.

Nyilas: Tanulás, gyakorlás, elmélkedés. Most az elsajátítás mind 3 fázisa fókuszba fog kerülni, és így választhatunk is. Teljesen új dolgokba kezdünk és mindezt nagyon alaposan tanuljuk, vagy befejezzük a régi témaköröket, azt bepótolva, ami eddig kimaradt. Legyen ez tanulás, gyakorlás vagy elmélkedés.

Bak: Ez a hét arra fog lehetőséget teremteni, hogy a lelki nyugalmunk és a partnerkapcsolatunk terén harmóniát teremtsünk. Arra, hogy felülemelkedjünk a feszültségeken és az ellenségeskedésen és nyugodtan, békésen működjünk!

Vízöntő: Beszéd, kommunikáció és tanácsadás, ezek fognak most előtérbe kerülni ebben az időszakban. Teremtsünk időt arra, hogy a hozzánk közel állók eltudjanak érni, mert most sokat segíthetünk nekik rálátásainkkal, elképzeléseinkkel.

Halak: Ez a hét tökéletes lesz arra, hogy ki tudjunk alakítani új életviteli rendszereket. Mindezt úgy, hogy a családunk is támogasson bennünket ezen az úton, hogy az otthonunkban is kitudjuk alakítani a szükséges változtatásokat és még a gyerekeinken is át tudjuk majd vinni.

Ezen a héten a Május 7-re eső nap lesz a fő momentum. De nem csak erre a hétre, hanem az elkövetkező több évre nézve is ez lesz a legjobb nap asztrológiailag. Szóval ha valami igazán fontosba szeretnénk kezdeni, azt időzítsük erre a napra!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük