Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Május 3-10…

Kos: Magunkkal és az otthonunkkal kellene foglalkoznunk ebben az időszakban. Sőt az lenne a legideálisabb, ha mindezt kicsit elvonulva tennénk meg a külvilágtól. És mindenképpen kerüljük a jövés-menést, a túl pörgést, meg úgy minden teendőt.

Bika: Ezen a héten vigyáznunk kell a beszédünkkel. Még akkor is, ha a szándék, ami vezérel bennünket teljesen tiszta. Ügyeljünk arra, hogy miként fogalmazunk meg dolgokat, nehogy konfliktusba kerüljünk.

Ikrek: Ebben a szakaszban nehezebb lesz magunkat reálisan látni, így hagyatkozzunk azon emberek értékítéletére, akikben bízunk. Kérjük ki a rokonok, barátok, tehát a szeretteink véleményét, és így sokkal könnyebb lesz átvészelnünk a hetet.

Rák: Ahhoz, hogy nagyon jól éljük meg ezt a hetet utaznunk kellene, vagy legalábbis elkezdeni megszervezni egy jó kis utazást! Erre összpontosítsunk és olyan energiákkal fogunk töltődni, ami szinte már szárnyakat ad.

Oroszlán: Ezen a héten kicsit nehezebb lesz életünk materiális részével foglalkoznunk, és az is, hogy konfliktus mentesen tudjunk érintkezni a környezetünkkel. Viszont arra kiváló lesz, hogy mély dolgokkal foglalkozzunk.

Szűz: Ebben az időszakban lehetőségünk fog adódni, hogy  letudjunk számolni a kellemetlen dolgokkal és kapcsolatainkkal. Mindez a munkahelyünkön, a barátaink körében és főként a hátunk mögött elhangzók miatt!

Mérleg: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni, mind a személye életünk, mind a professzionális életünk területein. A magán életünkben szereplőket kényeztessük, a munkatársainkat pedig ajnározzuk, szeretgessük most erre van szükségük.

Skorpió: Ezen a héten vigyáznunk kell az egészségünkre. Ne pörögjünk túl, ne vállaljuk túl magunkat, kerüljük a feszült, megterhelő dolgokat. Vagy karmikusan úgy is kiteljesíthetjük a kellemetlenségeket, hogy önzetlenül segítünk másoknak, amiben csak tudunk.

Nyilas: Tanulás, gyakorlás, elmélkedés. Most az elsajátítás mind 3 fázisa fókuszba fog kerülni, és így választhatunk is. Teljesen új dolgokba kezdünk és mindezt nagyon alaposan tanuljuk, vagy befejezzük a régi témaköröket, azt bepótolva, ami eddig kimaradt. Legyen ez tanulás, gyakorlás vagy elmélkedés.

Bak: Ez a hét arra fog lehetőséget teremteni, hogy a lelki nyugalmunk és a partnerkapcsolatunk terén harmóniát teremtsünk. Arra, hogy felülemelkedjünk a feszültségeken és az ellenségeskedésen és nyugodtan, békésen működjünk!

Vízöntő: Beszéd, kommunikáció és tanácsadás, ezek fognak most előtérbe kerülni ebben az időszakban. Teremtsünk időt arra, hogy a hozzánk közel állók eltudjanak érni, mert most sokat segíthetünk nekik rálátásainkkal, elképzeléseinkkel.

Halak: Ez a hét tökéletes lesz arra, hogy ki tudjunk alakítani új életviteli rendszereket. Mindezt úgy, hogy a családunk is támogasson bennünket ezen az úton, hogy az otthonunkban is kitudjuk alakítani a szükséges változtatásokat és még a gyerekeinken is át tudjuk majd vinni.

Ezen a héten a Május 7-re eső nap lesz a fő momentum. De nem csak erre a hétre, hanem az elkövetkező több évre nézve is ez lesz a legjobb nap asztrológiailag. Szóval ha valami igazán fontosba szeretnénk kezdeni, azt időzítsük erre a napra!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük