Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Május 24-31…

Kos: Erre a hétre a legfontosabb hívás a lelki béke megteremtése lesz. Amint kibékülünk a környezetünkkel, és főként a munkahelyi viszonyainkkal érezhető lesz az a béke, aminek segítségével eltudjuk engedni a sérelmeinket és rossz emlékeinket.

Bika: Tartsuk nyitva a szemeinket, mert ezen a héten úgy léphetünk egy nagyot előre, ha valaki más félre áll előttünk a sorban. Természetesen senkinek sem szabad rosszat kívánni, de a helyzet adódhat és persze még mindig előttünk lesz a választási esély, hogy belépünk-e az adott térbe vagy sem.

Ikrek: Ezen a héten a lelki nyugalmunkhoz az fog kelleni, hogy tisztázzunk néhány régmúlttal kapcsolatos kellemetlenséget. Ez főleg a munkával kapcsolatos területen lehetnek, és abban a viszonylatban, hogy mi megy az ember háta mögött.

Rák: Sok feladat hárulhat át ránk ezen a héten, és most a legkisebb feladat is okozhat kellemetlenségeket és bonyodalmakat. Persze ilyenkor az ember képes odaállni és beletenni azt az energiát, ami szükségeltetik, de keresünk sgítőket is.

Oroszlán: Ezen a héten belefuthatunk egy-két nehéz helyzetbe, így próbáljunk megfelelő partnerekkel és határtalan nyugalommal belekezdeni a feladatainkba. Ne hagyjuk, hogy a váratlan történések befolyásoljanak minket.

Szűz: Legyünk felkészültek és próbáljuk bevonni a környezetünket is a ránk váró feladatok megoldásában. A mi kreativitásuk és az ő segítségükkel megtudjuk valósítani azokat a dolgokat amelyeket már egy ideje halogatunk.

Mérleg: Amennyiben ezen a héten nem megcsináljunk dolgokat mások helyett, hanem megmutatjuk nekik azt, hogy hogyan is kellene azt csinálni, és akár még azt is, hogy hogyan kell rákészülni feladatokra, nagyon komoly idő megtakarítást idézzünk előre a jövőnkre nézve.

Skorpió: Ezen a héten nem lesz elég ha, simán megpróbálunk le kommunikálni dolgokat. Még akkor se, ha már egy kiépült rendszer szerint kellene megoldani a feladatokat. Ezen a héten oda kell állnunk és a példánkkal kell utat mutatni.

Nyilas: Ezen a héten könnyebb lesz új életviteli rendszereket felépíteni, ami nagyon sok jót hozhat az életünkbe. Sőt mindezt csinálhatjuk együtt a szeretteinkkel is. Ami még teljesebbé fogja tenni az élményt.

Bak: Gyors előre lépések, személyes kiteljesedés és az a képesség, hogy úgy fejezzünk be feladatokat, hogy az elégedettséggel tölt el minket. Ez vár ránk most a héten. Sőt most be fogjuk tudni fejezni a régóta húzódó dolgainkat is.

Vízöntő: Ezen a héten a kiadásokkal és veszteségekkel is, így menjünk elébe a helyzetnek és idézzük elő magunknak az elvesztés élményét. Költsünk szeretteinkre és magunkra, ezzel kiküszöbölhetjük a váratlan kiadásokat, hiszen pontosan tudni fogjuk, hogy mire ment ki a pénz.

Halak: A barátaink és a szeretteink köreiben próbáljunk eltölteni időt. És most ez lesz az, ami kiegyensúlyoz minket, ami kiegyenesíti az idegszálainkat és feltölt minket arra, hogy újult erővel tudjunk neki vágni az életnek.

A hét fő momentuma a Május 26-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon tegyünk az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .