Heti asztrológiai előrejelzés: Május 31 – Június 7…

Kos: A beszéd és a kommunikáció fogja kitölteni azt a hetünket, de óvatosnak kell lennünk. Mert míg kétség sem fér hozzá, hogy a beszédünk jó szándéktól vezérelt, valahogy ez az időszak nem kedvez annak, hogy könnyen tudjuk megértetni magunkat. Így most könnyebb lesz félreértésekbe keveredni. Szóval ne feszegessünk érzékeny témákat, ne menjünk bele vitás helyzetekbe.

Bika: Ebben az időszakban az lenne az ideális, ha magunkkal és a családunkkal foglalkoznánk. Elvonultan, másokat egy kicsit kerülve. Sőt még a családdal foglalkozás is lényegesen nehezebb lesz, mint az, hogy most magunkkal foglalkozzunk, töltekezzünk, pihenjünk. De úgy kerülhetőek lesznek a családon belüli feszültségek is, ha most az aktív együttlétet helyezzük előtérbe.

Ikrek: Ezt a hetet vitathatatlanul nehezebben fogjuk megélni, az átlagosnál. Nehezebb lesz megnyílni, és nehezebb lesz a kellemes dolgokra koncentrálni, leginkább a negatívumok fognak szemet szúrni. Az elvonulás, és a begubózás kitűnő ötletek lehetnek, de az elutazás lenne maga a tökély. Az ilyenkor átélt sok-sok újdonság, sohasem negatívként raktározódnak el, csak „más”-ként.

Rák: A munkánk, a pénzkeresetünk és ezen területek ránk mért hatásai fogják kitölteni ezt az időszakot. Amennyiben mi választhatjuk ki, hogy mit csinálunk a munkánkban ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy külföld és/vagy külföldiek irányába nyissunk, ellen esetben lelkiekben azért meg kell majd küzdeni egy-két régi sérelemmel a munkánkkal kapcsolatosan.

Oroszlán: Ezen a héten a munkánk és a pénzkeresetünk kerül górcső alá, méghozzá abból a szempontból, hogy ez hogyan hat a lelkünkre. Lépten-nyomon az fog szembe jönni, hogy mi változott a fent említett területeken amióta elkezdtünk tevékenykedni, úgy általánosságban de kifejezetten a jelenlegi munkakörünket értve is. Most a lelkünknek kell lenni az iránytűnek.

Szűz: A munkánk és a hivatásunk területei kerülnek terítékre ezen a héten. És most mindegy lesz, hogy hogy állunk, vagy mi változott bennünk az elmúlt években, most ott lesz az a hívás, hogy tegyünk abban az irányba is, ami tényleg mi vagyunk. És ez nem lesz fárasztó, hogy esetleg még munka után is tenni kell valami, mert ezt az extrát a lelkünkért fogjuk tenni!

Mérleg: Mély spirituális, kifejezetten nem e világi dolgok fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Még azok számára is, akik nem szoktak elkalandozni a kézzelfogható világtól. Ez a hét olyan dolgokat fog feszegetni bennünk amelyekre sokkal könnyebb választ találni egy ősi írásban, vagy egy régi hitrendszerben, mint a mai felgyorsult világban.

Skorpió: Együttműködéseink területén érhet minket némi feszültség, így legyünk óvatosak, és próbáljunk nyugodtak maradni. A partnereink kommunikációja és pénzügyletei, most akár vörös posztó effektusként is hathatnak ránk, így próbáljunk a problémák megoldására összpontosítani és nem bele merülni a probléma jellegébe.

Nyilas: Mindennemű együttműködés igencsak terhelt lesz ezen a héten, mind a privát, mind a professzionális életünkben. Az ellenségeskedéstől kezdve, az alaptalan támadásokig elég komoly dolgokat is át kell majd éljünk, nem beszélve a felül emelkedésről és későbbiekben a megbocsájtásról. Próbáljunk higgadtak maradni, és mindent átfuttatni az intellektusunk szűrőjén.

Bak: Ebben a szakaszban nem kizárt, hogy szembe kell néznünk némi feszültséggel, így egy felől vegyük magunkat körül azokkal, akik mentsvárként, bástyaként mellettünk állnak, lásd szeretteink, partnereink, de az sem egy utolsó ötlet, ha most sokat vagyunk otthon és hanyagoljuk a külvilágot a felesleges feszültségek beinvitálásának elkerülése végett.

Vízöntő: Amennyiben ebben az időszakban képesek vagyunk terv szerint eljárni, és még oda is tenni magunkat elképesztő előre lépésekre vagyunk hivatottak. Próbáljunk nem túl gondolni dolgokat. Írjunk össze egy listát, egy tervet arra, hogy miket kell végre hajtanunk, de azt is, hogy hogyan. Most ne kelljen gondolkodni még a módszeren sem. Szimplán próbáljunk kivitelezni.

Halak: A beszéd és a kommunikáció területei fognak előtérbe helyezkedni ezen a héten. És most pont ugyanolyan jól fog hatni ránk az amit mondunk, mit azoknak, akiknek mondjuk. Lépten-nyomon bennünk lesz a legkedélyesebb beszélgetések alatt is, hogy „hú, ez nagyon jó, ezt miért nem csinálom a saját életemben is?!”

Ebben az időszakban így fognak alakulni a napjaink:

A pénteki napok lágy természetűek és ezeken a napokon célszerű kellemes és kényeztető dolgokkal foglalkozni, mint pl.: barátokkal időt tölteni, szépészeti beavatkozásokra elmenni, vásárolgatni, művészeti foglalkozásokon részt venni, kényeztető kezeléseket igénybe venni, mint pl. a masszázs vagy akár szórakozni és/vagy étterembe menni. Viszont ezen a napon, Május 31-én pont egybeesik egy halálbolygó állás is a péntekkel. Szóval ha a kettőt ötvözni kellene valószínű, hogy olyan kozmetikai beavatkozásra menjünk el, mint pl. egy végleges szőrtelenítés, mert ott valami meg is fog halni.

A szombati napok éles természetűek. Ilyenkor a keményebb és a kötelezőbb dolgokért érdemes tenni, de nagy általánosságban mindennemű materiális dolgokra kedvezőtlen ez a nap, mert nagyon lassan jönnek be a hatásai, de pont ezért kiváló spirituális tevékenységekre, mint pl. meditálás, imádkozás, böjtölés, stb.  Ezen a héten ráadásul a szombat, az Újhold közelsége miatt kiváló alkalmunk lesz megszabadulni dolgoktól. Kiszortírozni és elajándékozni, ez legyen a mottónk.

A vasárnap egy nyugodt és szilárd nap, nem véletlen, hogy amikor hetente csak egy pihenő dukált a mi nyugati társadalmunkban is, akkor az a nap a vasárnapi napra esett. Viszont a mostani vasárnap éles és agresszív bolygóállásokkal párosul, így valami drasztikus dologban tudunk „maradandót alkotni”. Ez lehet, egy kezelhetetlen háziállat első betanítási napja, vagy valami nehéz terület végleges lezárása. Valamint az éles napok kiválóak gyógynövény vagy gyógyszeres kúrákra is, hiszen ami egy adott állapotnak gyógyhatású, az egy másik állapotnak akár mérgező is lehet. Szóval ez a nap alkalmas lesz egy hosszabb kúra elkezdésére is.

A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami olyan feladatokra alkalmasak leginkább, amihez nagy elán kell, de nem feltétlen tart sokáig is. Mint pl. kampányok elindítása és/vagy kommunikációs csatornák megnyitása, de kiváló utazás és/vagy tanulmányok elkezdéséhez is. Viszont ez a hétfő az Újhold miatt leginkább arra lesz alkalmas, hogy a régi, de még nem befejezett dolgainkba kezdjünk újra, és ne a teljesen új dolgokra koncentráljunk.

A keddi napok agresszív természetűek, így kemény dolgokra hivatottak. Ilyen napokon szoktak nagyobb százalékban perek és konfliktusok indulni, sőt az erőszakos cselekmények is nagyobb számban fordulnak elő. A mostani kedden ez még hatványozottabban lesz érezhető. Asztrológiai ajánlásunk bújunk el és zárkózzunk be. Ha muszáj kimozdulnunk legyünk különösen óvatosak.

A szerdai napok éles-lágy természetűek. Ezt azt jelenti, hogy olyan nehezebb feladatokra hivatottak, aminek a végeredménye viszont kellemes. Így a szerdák kiválóak szerelőkkel való munkálkodásra, orvosi beavatkozásokra, hivatalos ügyintézésre, stb. Ez a szerda viszont abban még hatékonyabb lesz, hogy a nagyon nehéz dolgainknak fussunk neki. De a mai szerda orvosi beavatkozásokra nem lesz alkalmas.

A csütörtöki napok érdekesek, mert a délelőtti szakaszban gyors intézkedés, utazás elkezdése, pénzügyi tranzakciók elindítása és egyéb gyors dolgokra alkalmas, míg a délután szilárd természetű, ami így arra lesz a legalkalmasabb ha hosszú távú dolgokra összpontosítunk, mint pl. szerződések aláírása, alapok letétele mind fizikai síkon, mint átvitt értelemben, de akár egy pozíció betöltésére is, mármint ha úgy szeretnénk, hogy az hosszútávon működjön. Viszont a jelenlegi csütörtök nem lesz alkalmas a fent említett tevékenységekre, mert pont egy nehéz bolygóállás felborítja ezeket az általános hatásokat. Próbálkozzunk azokkal a feladatainkkal, amelyekkel egy ideje már nem foglalkoztunk, de egy kis friss elánnal újra mozgásba hozhatjuk őket.

A pénteki napok lágy természetűek és ezeken a napokon célszerű kellemes és kényeztető dolgokkal foglalkozni, mint pl.: barátokkal időt tölteni, szépészeti beavatkozásokra elmenni, vásárolgatni, művészeti foglalkozásokon részt venni, kényeztető kezeléseket igénybe venni, mint pl. a masszázs vagy akár szórakozni és/vagy étterembe menni. Sőt ez a péntek, a Június 7.-e még inkább alkalmas lesz! Örüljünk, élvezzük az életet, kényeztessük magunkat!

Ezen a héten még a jó napokon is kerüljük az orvosi, szépészeti vagy bármilyen más beavatkozást a fejen, arcon, nyakon, vállakon, karokon, kezeken, mellkason vagy a lapockák környékén.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük