Heti asztrológiai előrejelzés: Március 22-29…

Kos: Egy kicsit jobban oda kell figyelnünk az együttműködéseinkre! Ez most a férfi-női partneri viszonytól egészen a munkatársi együttműködési rendszereinkig tart, és muszáj lesz egy kicsit kényeztetni, pátyolgatni a másik felünket.

Bika: Ez a hét problémamegoldó üzemmódba fog minket berántani, de erre is fog ráállni a tudatunk. Nem fogjuk tudni elviselni a félkész, az igénytelen, a feszült helyzeteket és azonnal az lesz a belső indíttatásunk, hogy oldjuk meg, csináljuk jól, stb.

Ikrek: Az a hét nagybetűsen a PARTNERKAPCSOLATUNKRÓL fog szólni. Az lenne a legideálisabb, ha fognánk magunkat és most valahová elmennénk, hogy lehessük csak kettesben, és csak egymáséi, de nézzük meg, hogy mi az ehhez legközelebbi állapot, ha ez nem jön össze.

Rák: A rákok érzékenysége most a másokon való segítés aktusában fog kulminálódni, viszont arra kell vigyázni, hogy csak azoknak próbáljunk segíteni, akik készek befogadni a segítséget, és nem azt fogják érezni, hogy most kényszerítve lettem valamire.

Oroszlán: Beszédes hétnek nézünk elébe, sok-sok lehetőséggel abban az irányban, hogy mi tudjunk tanácsot adni másoknak. Itt viszont majd arra kell összpontosítanunk, hogy mindent amit mondunk arra szabjunk, hogy a hallgató fél is be tudja azt fogadni.

Szűz: Ez a hét rólunk és a közvetlen környezetünket fogja leginkább előtérbe helyezni, legfőképpen az otthonunkat és a lakókörnyezetünket. Szóval építsünk, szépítsünk, ha van kertünk akkor álljunk neki a tavaszi rendbehozatalához, stb.

Mérleg: Nagyon aktív hetünk lesz, de nem kell arra gondolnunk, hogy halálra kell majd dolgozni magunkat, csinálhatunk olyan dolgokat, amelyek töltenek bennünket. Olyan kellemes teendőket is, mint pl. a művészetekkel kapcsolatos tevékenységek, stb.

Skorpió: Ebben az időszakban egy kicsit könnyebb lesz megnyílni, és arról beszélni ami minket érint, és ami minket foglalkoztat. Mindezt most könnyebb lesz a munkahelyünkön és/vagy a munkánkkal kapcsolatosan véghez vinni.

Nyilas: Ezen a héten az énünk fog fókuszba kerülni, és főként a munkánkkal kapcsolatosan. Passzol a munkánk, a munkakörünk, a munkahelyünk a személyiségünkhöz? Előre visz minket a munkánk? Ehhez hasonló kérdések fognak felbukkani éltünkben.

Bak: Ezen a héten pihenünk kell, sőt mindezt úgy, hogy egy kicsit el is vonulunk a külvilágtól. Amennyiben ezt nem tudjuk megtenni, arra kell vigyáznunk, hogy ne ütközzön ki rajtunk a fáradtság miatti érdektelenség.

Vízöntő: Ezen a héten amennyiben bele tudunk tenni egy kis extrát a munkánkba, az eredmények sokszorosát várhatjuk viszonzásul. De akár arra is jó ez a hét, hogy egy újfajta pénzkeresetbe kezdjünk!

Halak: A munkánkkal kapcsolatosan fognak jobban előtérbe kerülni történések. És főként a munkahelyi hangulat és a munkahelyi emberekkel kapcsolatosan. Ez a hét arra is alkalmas lesz, hogy eltudjunk simítani belső viszályokat.

Ezen a héten a Március 28-ra eső Gyógyító Buddha lesz a nagy történés. Ezen a napon feltétlen tegyünk az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .