Heti asztrológiai előrejelzés: Március 22-29…

Kos: Egy kicsit jobban oda kell figyelnünk az együttműködéseinkre! Ez most a férfi-női partneri viszonytól egészen a munkatársi együttműködési rendszereinkig tart, és muszáj lesz egy kicsit kényeztetni, pátyolgatni a másik felünket.

Bika: Ez a hét problémamegoldó üzemmódba fog minket berántani, de erre is fog ráállni a tudatunk. Nem fogjuk tudni elviselni a félkész, az igénytelen, a feszült helyzeteket és azonnal az lesz a belső indíttatásunk, hogy oldjuk meg, csináljuk jól, stb.

Ikrek: Az a hét nagybetűsen a PARTNERKAPCSOLATUNKRÓL fog szólni. Az lenne a legideálisabb, ha fognánk magunkat és most valahová elmennénk, hogy lehessük csak kettesben, és csak egymáséi, de nézzük meg, hogy mi az ehhez legközelebbi állapot, ha ez nem jön össze.

Rák: A rákok érzékenysége most a másokon való segítés aktusában fog kulminálódni, viszont arra kell vigyázni, hogy csak azoknak próbáljunk segíteni, akik készek befogadni a segítséget, és nem azt fogják érezni, hogy most kényszerítve lettem valamire.

Oroszlán: Beszédes hétnek nézünk elébe, sok-sok lehetőséggel abban az irányban, hogy mi tudjunk tanácsot adni másoknak. Itt viszont majd arra kell összpontosítanunk, hogy mindent amit mondunk arra szabjunk, hogy a hallgató fél is be tudja azt fogadni.

Szűz: Ez a hét rólunk és a közvetlen környezetünket fogja leginkább előtérbe helyezni, legfőképpen az otthonunkat és a lakókörnyezetünket. Szóval építsünk, szépítsünk, ha van kertünk akkor álljunk neki a tavaszi rendbehozatalához, stb.

Mérleg: Nagyon aktív hetünk lesz, de nem kell arra gondolnunk, hogy halálra kell majd dolgozni magunkat, csinálhatunk olyan dolgokat, amelyek töltenek bennünket. Olyan kellemes teendőket is, mint pl. a művészetekkel kapcsolatos tevékenységek, stb.

Skorpió: Ebben az időszakban egy kicsit könnyebb lesz megnyílni, és arról beszélni ami minket érint, és ami minket foglalkoztat. Mindezt most könnyebb lesz a munkahelyünkön és/vagy a munkánkkal kapcsolatosan véghez vinni.

Nyilas: Ezen a héten az énünk fog fókuszba kerülni, és főként a munkánkkal kapcsolatosan. Passzol a munkánk, a munkakörünk, a munkahelyünk a személyiségünkhöz? Előre visz minket a munkánk? Ehhez hasonló kérdések fognak felbukkani éltünkben.

Bak: Ezen a héten pihenünk kell, sőt mindezt úgy, hogy egy kicsit el is vonulunk a külvilágtól. Amennyiben ezt nem tudjuk megtenni, arra kell vigyáznunk, hogy ne ütközzön ki rajtunk a fáradtság miatti érdektelenség.

Vízöntő: Ezen a héten amennyiben bele tudunk tenni egy kis extrát a munkánkba, az eredmények sokszorosát várhatjuk viszonzásul. De akár arra is jó ez a hét, hogy egy újfajta pénzkeresetbe kezdjünk!

Halak: A munkánkkal kapcsolatosan fognak jobban előtérbe kerülni történések. És főként a munkahelyi hangulat és a munkahelyi emberekkel kapcsolatosan. Ez a hét arra is alkalmas lesz, hogy eltudjunk simítani belső viszályokat.

Ezen a héten a Március 28-ra eső Gyógyító Buddha lesz a nagy történés. Ezen a napon feltétlen tegyünk az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük