Heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 13-20…

Kos: Mi magunk, a családunk és a barátaink kerülnek fókuszpontba ezen a héten. Sőt mindezt a lehető legelszigeteltebben kellene megoldanunk. Ki kell szakadnunk a mai világ pörgős, személytelen, teljesítmény kényszeres hangulatából és oda-vissza kell töltődnünk, töltenünk azokat az embereket, akik a legeslegfontosabb számunkra. És ha mindezt úgy tudjuk megoldani, hogy csak egymásra figyelünk, akkor az még pompásabb lesz.

Bika: A munkánk és a személyiségünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Úgy is mint a munkánk és életfeladatunk kapcsolata, és úgy is, mint személyes sikerek a munkánkban. Így ez egy kiváló szakasz lesz arra, hogy egy kicsit jobban magunkra formáljuk a munkánkat, és/vagy arra is, hogy a személyes varázsunkat is jobban belevessük a munkánk és a munkahelyi céljaink előremozdításában.

Ikrek: Ez a hét szép lassan arra fog minket vinni, hogy befelé forduljunk és mély dolgokkal foglalkozzunk, ami meg változtatja az életvitelünket. A lelkünk és a belső értékrendünk fog előtérbe kerülni, mindez olyannyira, hogy saját önszorgalomból akár képesek leszünk arra is, hogy leépítsünk bizonyos világi dolgokat, vagy kényelmi lehetőségeket, hogy még jobban a belső tartalmi dolgokra tudjunk összpontosítani.

Rák: Ezen a héten a létezésünk 2 végletét kell valahogy összeegyeztetnünk. Életünk materiális oldalát, a munkát, a pénzkeresetet, és életünk spirituális részét is, amikor is mély és filozofikus dolgok kerülnek előtérbe. Természetesen nem hiszem, hogy le lőném a poént azzal, hogy ideális esetben az egyensúly állapotra kellene összpontosítsunk, hiszen életünk mindkét részét jól kell működtetnünk akkor, ha az egyensúly állapotát próbáljuk előállítani.

Oroszlán: Ennek az időszaknak az lesz a fő hívása, hogy kialakítsuk az ideális együttműködéseinket. A következő beidegződések ellen kell majd megküzdenünk: Majd én megoldom egyedül. Más úgysem tudja úgy megcsinálni, ahogyan én szoktam. Más nem teszi bele a lelkét. Ha még jól is csinálná meg, múltkor is elkéstek vele. Stb. Most erőt kell vennünk magunkon és delegálni kell, persze lehet egy ideig még fogni a kezüket, de muszáj a munkamegosztás.

Szűz: az elsődleges hívás, amit érezni fogunk ebben a szakaszban az lesz, hogy másoknak segítsünk. És ez bármilyen módon kielégítő lesz. Az is, ha a fizikai síkon segítünk másoknak és az is, ha valakiknek lelkileg tudunk a támasza lenni. Az a lényeg, hogy figyeljük a környezetünket és próbáljunk olyan módon megnyilvánulni, hogy mások merjenek segítséget kérni tőlünk, és ne érezzék azt, hogy ők nyűgként lennének ott az  életünkben.

Mérleg: Az a héten az lesz az ingerenciánk, hogy mindent megvizsgáljunk, racionálisan átnézzünk a lelki szemeinkkel. Viszont arra kell vigyáznunk, hogy ne agyaljunk túl dolgokat. Ne aggódjunk olyan dolgokon, aminek olyan parányi az esélye, hogy összejöjjön, ami szinte már lehetetlen. Az agyaláson túl, próbáljunk egy picit a megérzéseinkre is hagyatkozni, sőt akár a racionális énünkkel megfigyelni azokat a folyamatokat, amikor a megérzéseinkre hagyatkozunk.

Skorpió: A lelki egyensúlyunk, az életviteli rendszereink, a családunk, az otthonunk, a gyermekeink és a partnereink kerülnek előtérbe ebben az időszakban. Kiváló hetünk lesz arra, hogy új rendszereket és szokásokat építsünk be az életünkbe, a családunk életébe, vagy akár arra, hogy újra osszuk a feladatköröket, amelyek a családi életünk működtetését hívatott megoldani. Természetesen annak jegyében, hogy az egyensúly jobban érezhető legyen.

Nyilas: Tevékeny hétnek nézünk elébe, főként úgy, hogy nemcsak egy pörgős időszakot vagyunk hívatottak megoldani, de annak fényében is, hogy új rendszerek kialakítására is kiváló időszakot tudhatunk magunk előtt, sőt arra is lesz lehetőségünk, hogy új dolgokat tudjunk megtanulni, és beiktatni az életünkbe. Aminek nemcsak az elvégzésére, de annak gyakorlására is adódni fog egy csomó lehetőség.

Bak: A beszéd és a kommunikáció fogja kitölteni ezt a hetünket. Próbáljunk minél több időt ennek szentelni, mert most nemcsak másoknak lesz az fontos és segítő, hogy beszélni tudjanak velünk, és, hogy meghallgassák a mi rálátásunkat is az élet dolgaiban, hanem nekünk is fontos lesz az, hogy kommunikáljunk. Elsőként azért, hogy kitudjuk adni magunkból némi feszültséget, de azért is, mert miközben beszélünk mi magunk is képesek leszünk egy másik szemszögből értékelni a dolgokat.

Vízöntő: Az énünk és a közvetlen környezetünk fogja uralni ezt az időszakot az életünkben. Fontos lesz időt töltenünk a szeretteinkkel, de az is, hogy mindezt az otthonunk nyugalmában tegyük. Amennyiben közös aktivitást tervezünk, a hétre azt is csináljuk az otthonunkban, az otthonunk környezetében. Ideális szakaszunk lesz az otthonunk alakítására, szépítgetésére, és természetesen mindezt együtt.

Halak: Szükségünk lesz majd némi nyugalomra, de arra viszont vigyázzunk, hogy ne zárkózzunk el a külvilágtól. Sőt ezt a legjobban úgy tudjuk majd megoldani, ha kialakítjuk azokat a helyzeteket, ahol elkerülhetetlen az, hogy kommunikáljunk. Hívjunk el barátokat és szereteket egy teázásra, vegyünk részt a céges fejtágítón, stb. És ne féljünk attól, hogy megnyíljunk, hogy kommunikáljunk, igenis szükség van a mi rálátásunkra is.

Ezen a héten egy olyan ritka jelenség kerül terítékre, ami azért elég ritkán szokott így alakulni. Szeptember 17-én, 19-én és 20-án is Sziddha jóga lesz, vagyis olyan asztrológiai állás, ami sikeressé teszi a törekvéseinket. Szóval bármi újba, fontosba, vagy újra kezdésbe gondolkodunk akkor időzítsük a kezdésüket erre a 3 nap valamelyikére, és ezerszer könnyebb lesz sikerre vinni az elképzeléseinket.

Ezen a héten a Hold pozíciója miatt vigyázzunk a fejünkre és az arcunkra, valamint a bokáinkra és a lábainkra. Szóval kerüljük a fogorvost, a szemöldök piercingest, de a pedikűrösünknél és jobb lenne halasztást kérni a jövő hétre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük