Heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 25 – Október 2…

Kos: Lezárások és befejezések fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban, de nem zavarkén, vagy kellemetlenségként. Inkább lelki indíttatásból fognak terítékre kerülni ezek a műveletek. Meg lesz bennünk az a felismerés, az a ráeszmélés, hogy bizonyos dolgokkal, vagy bizonyos emberekkel nem kell olyan intenzitással foglalkozni a mindennapok terén, mint szoktunk. Nem feltétlen kell valakit/valami teljesen kiírni az életünkből, de hátrébb lehet sorolni.

Bika: Az egyik oldalról a lelki és spirituális életterületek fognak fókuszba kerülni ezen a héten, a másik oldalról pedig a világi dolgok, mint pl. munka és pénzkereset. Ugyanakkor most a barátaink nagyon fontos szerepet fognak betölteni ebben a helyzetben, akik sokszor a mérleg nyelveként is működhetnek a döntéseinkben. Próbáljunk egyensúly állapotot kialakítani a fent említett témakörökben, és bátran vonjuk be a barátainkat is az elmélkedésbe.

Ikrek: Az együttműködéseink és a munkánk/életfeladatunk területei fogják most kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Itt a partnerkapcsolati rendszereinknél a privát és professzionális életünk együttműködései is szót fognak kapni, ahogyan a külvilág szempontjából a munkánk és az életfeladatunk is. Bármibe is kezdünk most az hosszútávon lesz meghatározó az életünkben.

Rák: Ebben a szakaszban sokkal érzékenyebbek leszünk másokra. De oly módon, hogy nekik nem is kell feltétlenül elmondani azt, hogy segítségre szorulnak, vagy azt, hogy valami bántja őket. Valahogy most mi ezt befogjuk érezni! Természetesen azért finoman ki kell puhatolózni, hogy akarják-e egyáltalán a segítséget, nehogy túl erősen vagy erőszakosan nyomuljunk rá a lehetőségekre!

Oroszlán: Ezen a héten az lesz a belső indíttatásunk, hogy próbáljunk mindent a lehető legracionálisabban és legösszeszedettebben megvizsgálni. Viszont, mint mindig arra vigyáznunk kell, hogy ezt ne vigyük túlzásba, hogy még véletlenül se blokkoljuk a megérzéseinket. Ugyanis sokszor pont a sok elmélkedés és töprengés ad táptalajt, annak, hogy belül úgy álljon össze bennünk valami, ami racionálisan nem magyarázható.

Szűz: Tanulás és gyakorlás szemszögéből egy kivételes időszaknak nézünk elébe, de ahhoz, hogy ez maradandó és átütő sikert is hozzon, ahhoz kell találnunk valakit, akivel ezt együtt csináljuk. Egyrészről a másik fél inspirálhat minket, segíthet minket a dolgok elsajátításában és megvalósításában, másrészről pedig behozhat teljesen új elképzeléseket és módszereket, ami számunkra teljesen újonnan fog hatni.

Mérleg: Tevékeny szakaszt várhatunk, ami elképesztően hatékony is tud majd lenni, de ehhez 2 dologra szükség lesz. Egy részről arra, hogy a károgókat figyelmen kívül kell hagyni, másrészről pedig arra, hogy most nagyon oda kell tennünk magunkat. És hiába fogjuk azt érezni, hogy most nehezebb megtenni az első lépéseket, rá kell vegyük magunkat, mert mihelyst elindulunk megfog jönni az inspiráció arra, hogy oda tegyük magunkat.

Skorpió: A beszéd és a kommunikáció kerül most terítékre ezen a héten. De arra oda kell majd figyeljünk, hogy maga a kommunikáció külsősége miként fog alakulni. Vigyáznunk kell, hogy magával a kommunikációnk stílusával ne romboljuk le a kommunikációnk mondanivalóját. Mert hiába vezérel minket jó szándék, ha túl egyenesen, vagy túl nyersen fogalmazunk meg valamit, az lehet, hogy inkább rombolóan hat.

Nyilas: Mi magunk és közvetlen környezetünk fog most előtérbe kerülni ebben az időszakban. A beszéd és a kommunikáció most nem lesz meghatározó része ennek az időszaknak, de az, hogy együtt csináljunk dolgokat az igen! Sőt most minél jobban az otthonunkra koncentrálunk és arra, hogy szebbé, otthonosabbá, harmonikusabbá tegyük a lakó környezetünket annál könnyebb lesz bevetnünk magunkat a teendőkbe.

Bak: A belső indíttatásunk egyértelműen az lesz, hogy egy kicsit távolodjunk el a külvilágtól és a figyelmünket fordítsuk befelé. Természetesen arra figyelnünk kell, hogy a környezetünk erre hogyan reagál, mert az sem jó, ha ők ezt ők nem jól kezelik. Annyi kibúvót azért rejt magában ez az időszak, hogy az írott kommunikáció ugyanolyan jól fog menni, mint máskor, inkább a verbális kommunikációnk fog egy kicsit gyengébben működni, mint máskor.

Vízöntő: Az énünk, és az a belső igény, hogy önvizsgálatot tartsunk, és az élet értelmén morfondírozzunk fog most a leginkább érvényesülni. A családunkat, a barátainkat, a szeretteinket tartsuk nagyon közel magunkhoz, mert ezek az emberi kapcsolatok azok amelyek akkor is értékesek, amikor a befelé fordulás idején rádöbben az ember, hogy a materiális világ mennyire sivár, ha a lelkeket nem számítjuk bele az egészbe.

Halak: Az énünk, a munkánk, az élet feladatunk az utóbbi kettő kapcsolata, és a megélhetésünk fog most előtérbe kerülni. Egy részről annak fényében, hogy mi mennyire vagyunk elégedettek a munkánkkal és, hogy az mennyire van köszönő viszonyban az életfeladatunkkal. Valamint úgy is, hogy a megélhetésünk fedezhető-e abból, amit mi az életfeladatunknak érzünk, vagy mennyire kell még „munkát” hozzátennünk a pénzszerzés érdekében.

Ebben a szakaszban a legfontosabb momentum az Október 1-re eső Telihold nap lesz, ami egyben Sziddha jóga is, ami elképesztő hátszéllel támogatja meg az újonnan kezdett dolgok sikerét. A délelőtti órákban próbáljunk gyors dolgokra összpontosítani, a délutáni órákban pedig szilárd témakörökre.

Ebben az időszakban a lábainkra kell jobban odafigyelnünk! A combtövünktől le egészen a lábujjaink végéig. Ilyenkor ez a terület érzékenyebb tehát egy egyszer tetoválás is lehet fájdalmasabb, és egy rutin visszér elinjekciózás is lehet komplikáltabb.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük