A 2021-es Bhakti Kutir Kalendárium megrendelése itt, könnyen, gyorsan!!!

Kedves Kalendárium használók, először is így fog kinézni a 2021-es Kalendárium borítója. Másodsorban az elmúlt 6 évben 4900 forint volt a Kalendárium, ezt idén is tudjuk hozni, ha sokan rendeltek. 

Sőt most sokkal egyszerűbb lesz megrendelni a Kalendáriumot mert drága segítőim újfent kitaláltak valamit, és így kb. 3 perc leadni a rendeléseiteket!

Ezen a linken kellene kitölteni a tudnivalókat, név, darabszám, rendelési adatok, és már le is adva a rendelésetek:

https://forms.gle/yc28FDZh3g75iMJt8

Amenniyben Október 4-én személyesen jönnél leadni a rendelésedet, és személyesen is fogod átvenni, akkor ezt az űrlapot nem kell kitöltened.

Valamint az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem fogunk előlegezni! Vagy személyesen találkozunk és úgy intézzük el az anyagiakat, vagy el utaljátok az összeget, 4900 forintot a számlámra.

  • Az utalási határidő idén Október 4 lesz!
  • A személyes találkozót pedig Október 4-én, Vasárnap ütjük majd nyélbe. 16.00-tól egészen 18.00-ig bent leszek a Kamalában, és akkor lesz időnk megbeszélni olyan dolgokat is, mint postázást, vagy bármit, amit kérdeznétek. A cím: Bartók Béla út 10-12, 1-es kapucsengő, az első lakás jobbra az udvarban.

Bármilyen kérdésetek van írjatok nekünk a  kutir.kalendarium@gmail.com címre, és ide tudjátok megírni a különleges igényeiteket is, mint pl. személyes átvétel, de csak később, stb.

Egyébként idén is 2 opció lesz majd az átvételre. Személyes átvétel a  Kamalában és a GLS futárszolgálattal keresztüli kiküldés. Ez kb. 1500 forint szokott lenni, borítékostul, küldeményestül. A kiküldést a Vegafűszeray-os csajokkal szoktuk együtt csinálni, tehát majd ne lepődjetek meg, hogy tőlük jön az értesítés a csomagról.

Akiknek még új ez a kalendárium dolog, itt megtudjátok nézni, hogy mit is tartalmaz az éves Bhakti Kutir Kalendárium!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Megosztásokért hálás lennék, mert így könnyebben eltudjuk juttatni az infókat mindenkinek!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük