A 2021-es Bhakti Kutir Kalendárium megrendelése itt, könnyen, gyorsan!!!

Kedves Kalendárium használók, először is így fog kinézni a 2021-es Kalendárium borítója. Másodsorban az elmúlt 6 évben 4900 forint volt a Kalendárium, ezt idén is tudjuk hozni, ha sokan rendeltek. 

Sőt most sokkal egyszerűbb lesz megrendelni a Kalendáriumot mert drága segítőim újfent kitaláltak valamit, és így kb. 3 perc leadni a rendeléseiteket!

Ezen a linken kellene kitölteni a tudnivalókat, név, darabszám, rendelési adatok, és már le is adva a rendelésetek:

Amenniyben Október 4-én személyesen jönnél leadni a rendelésedet, és személyesen is fogod átvenni, akkor ezt az űrlapot nem kell kitöltened.

Valamint az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem fogunk előlegezni! Vagy személyesen találkozunk és úgy intézzük el az anyagiakat, vagy el utaljátok az összeget, 4900 forintot a számlámra.

  • Az utalási határidő idén Október 4 lesz!
  • A személyes találkozót pedig Október 4-én, Vasárnap ütjük majd nyélbe. 16.00-tól egészen 18.00-ig bent leszek a Kamalában, és akkor lesz időnk megbeszélni olyan dolgokat is, mint postázást, vagy bármit, amit kérdeznétek. A cím: Bartók Béla út 10-12, 1-es kapucsengő, az első lakás jobbra az udvarban.

Bármilyen kérdésetek van írjatok nekünk a  kutir.kalendarium@gmail.com címre, és ide tudjátok megírni a különleges igényeiteket is, mint pl. személyes átvétel, de csak később, stb.

Egyébként idén is 2 opció lesz majd az átvételre. Személyes átvétel a  Kamalában és a GLS futárszolgálattal keresztüli kiküldés.

Akiknek még új ez a kalendárium dolog, itt megtudjátok nézni, hogy mit is tartalmaz az éves Bhakti Kutir Kalendárium!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Megosztásokért hálás lennék, mert így könnyebben eltudjuk juttatni az infókat mindenkinek!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük