Heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 11-18…

Kos: Aktív hétnek nézünk elébe, azzal a felütéssel, hogy a lelkünk azt is diktálja majd, hogy segítsünk másokon. Arra viszont vigyázzunk, hogy ne vigyük túlzásba, és ne terheljük magunkat úgy túl, hogy az már saját személyünkre káros. Szóval próbáljuk a lehetőségeinket a fizikai segítség nyújtás és a lelki támasz nyújtás beszélgetésen keresztül opciók között váltogatni.

Bika: Belső vágyat fogunk érezni arra, hogy a családunkkal és az otthonunkkal kapcsolatosan új rendszereket, új szokásokat alakítsunk ki. Ez lehet egy új mozgás tervezet beiktatása, vagy akár a ház körüli teendők újra felosztása. De az lenne a lényeg, hogy csináljuk a dolgokat együtt és az, hogy magát az új rendszert együtt alakítsuk ki, és mindenki véleményét figyelembe véve tegyük azt.

Ikrek: A családi atmoszféra és a lelki nyugalom, lelki béke területei fognak most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Szóval összpontosítsunk olyan dolgokra amelyek jól eső érzéssel töltenek fel bennünket és a közvetlen környezetünket! Ezentúl próbáljuk a szellemi, intellektuális dolgokat előtérbe helyezni, mert ez az időszak most ezzel a hozzáállással tudja a legjobbat kihozni az adott lehetőségekből.

Rák: Ebben a szakaszban most arra kell majd odafigyelnünk, hogy ne terheljük túl magunkat. A hívás meg lesz, hogy aktívak legyünk és kommunikatívak, de ne essünk túlzásba. Főként olyan témakörökkel kapcsolatosan ahol érzelmileg érintettek vagyunk. Így próbáljunk minél jobban a racionalitás talaján maradni, hogy ne essünk túlzásba az érzelmi túlfűtöttségünk végett.

Oroszlán: A külsőségek és a munkánk gyümölcsével kapcsolatos területek fognak most jobban előtérbe kerülni. Szóval mind az ismerősökkel kapcsolatos vállalkozásaink, mind a barátokkal kitalált közös terveink is jól fog tudni működni, de mindez akkor ha most nagyon oda figyelnünk a kapcsolati tőkénkre és szeretgetjük, pátyolgatjuk azokat, akikkel együtt vagyunk benne a dolgok sűrűjében.

Szűz: A munkánk és a pénzkeresetünk fog most jobban terítékre kerülni ezen a héten, de mindenhez kellene fog a mi személyes figyelmünk. Olyan lesz mintha most a környezetünk nem lenne képes dolgokat olyan minőségben, vagy olyan intenzitással csinálni, ami megüti a mércét nálunk. Szóval most ha valamit nagyon jól akarunk megcsinálni, akkor azt magunk kell, hogy megcsináljuk.

Mérleg: Ebben az szakaszban az lenne az ideális ha egy kicsit nagyobb távolságot tartanánk a külvilágtól. És itt nem a remeteség a lényeg, vagy az, hogy átéljünk valamiféle spirituális önsanyargatást. Hanem inkább az lenne a jó, ha kényeztetnénk magunkat, pihennénk és úgy általánosságban kellemes dolgokat adnánk meg magunknak. Szóval főzzünk ínyencebb ételeket, üljünk be egy kád vízbe, stb.

Skorpió: Egy olyan időszakot fogunk most megélni, ahol a vágyaink, az igényeink és a szükségleteink kerülnek majd terítékre. Még pedig egy belső értékrendi szempontból nézve. Át kell vizsgálnunk bizonyos dolgokat az életünkben, hogy tudjuk, hogy azok még mindig olyan fontosak számunkra, mint korábban. Vagy, hogy a jelen értékrendünk még mindig úgy ítéli-e meg azokat a dolgokat, mint korábban.

Nyilas: Ezen a héten a munkánk és az életfeladatunk területei kerülnek majd előtérbe. Így ha most ebben az életszakaszunkban ez a két terület, két külön dolog, akkor most mindkettőnél helyt kell álljunk, és mindkét területbe bele kell tennünk energiát. Amennyiben viszont ez a két funkció összhangban van egymással akkor próbáljunk újító, forradalmasító dolgokat megvalósítani az adott területen.

Bak: Lelki, spirituális kérdések fognak foglalkoztatni bennünket ezen a héten. Sőt intenzív felismerések is tarkíthatják azt a pár napot, ami elég erősen meg is változtathatja a véleményünket egyes dolgokban. Így arra viszont vigyáznunk kell, hogy a környezetünk felé ezt már egy kicsit szűrtebben, kicsit világibb nyelvezeten keresztül adjuk át, nehogy őket váratlanul érje ez a teljesen más szemlélet.

Vízöntő: Az intellektusunk fog most erősebben funkcionálni, és egy erős késztetést fogunk érezni arra, hogy mindent hideg, tárgyilagos racionalitással vizsgáljunk meg az életünkben. Ideális esetben a most felvillanó felismeréseinket egy kicsit pihentetnünk kell majd, és csak később megosztani azokkal, akikkel kapcsolatosan megtörténtek, hogy ők nehogy zokon vegyék a túl racionális oldalunkat.

Halak: A pozitív együttműködéseink fognak most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Szóval próbáljunk minél több időt tölteni azok társaságában, akikkel jól vagyunk, akiknek az energiáiból töltekezni vagyunk képesek. Sőt az is előfordulhat, hogy most inkább mi leszünk azok akik töltik barátaink, szeretteink, partnereink kicsit már kimerülőben lévő energia tartalékait!

Ebben az időszakban egy érdekes jelenségnek nézünk elébe. A szeptember 12-14-ig tartó napok alatt vigyáznunk kell magunkra, mert kellemetlenebb asztrológiai állások lesznek érvényben. Viszont Szeptember 15-én, majd 17-én és 18-án pedig egészen kiváló állások várhatóak. Szóval lesz 3 kemény, majd 3 kellemes napunk.

Ebben a szakaszban fizikailag a nyakunktól le egészen a lengőbordáinkig kell majd jobban odafigyelnünk magunkra! A keringésünktől az adott területen lévő szerveinkig mindenre. Szóval vigyázzunk a tüdőnkre is és a szívünkre is, nem beszélve a felső emésztő szerveinkről vagy az emésztés/feldolgozással kapcsolatos szerveinkről, mint pl. a máj, az epe, a gyomor és/vagy a hasnyálmirigy. Tehát ezen a héten sokkal jobban, de tényleg sokkal jobban kell odafigyelnünk az étkezésünkre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük