Bhakti Kutir Kalendárium 2021…

Kedves Kutir Kalendárium iránt érdeklődők!

  • Először is így fog kinézni a 2021-es Kalendárium borítója.
  • Másodsorban az elmúlt 6 évben 4900 forint volt a Kalendárium, ezt idén is tudjuk hozni, ha sokan rendeltek. 

Valamint, ami a legfontosabb! A Kalendáriumos megrendeléseket továbbra is csak a kutir.kalendarium@gmail.com címen tudjuk intézni. Ezt az email címet mi csak erre a célra használjuk és csak az év utolsó és a következő év első pár hónapjában nézzük!

Szóval ha Facebookon írtál, vagy a Kutir honlapra írtál egy kommentet, hogy szeretnél Kalendáriumot, akkor nem biztos, hogy láttuk. 

Valamint az elmúlt évekhez hasonlóan nem fogunk előlegezni! Vagy személyesen találkozunk és úgy intézzük, vagy el utaljátok az összeget, 4900 forintot a számlámra.

  • Az utalási határidő idén Október 4 lesz!
  • A személyes találkozót pedig Október 4-én, Vasárnap ütjük majd nyélbe. 16.00-tól egészen 18.00-ig bent leszek a Kamalában, és akkor lesz időnk megbeszélni olyan dolgokat is, mint postázást, vagy bármit, amit kérdeznétek. A cím: Bartók Béla út 10-12, 1-es kapucsengő, az első lakás jobbra az udvarban.

Az idei megrendelés egyszerű lesz, írtok nekünk egy emailt, hogy szeretnétek rendelni Kalendáriumot a kutir.kalendarium@gmail.com címre. Erre a megrendelő leveletekre elküldünk nektek a válaszban egy linket, amiben van egy kitöltendő űrlap. Ebben minden benne van: név, darabszám, cím, ha személyesen veszitek át a példányokat, plusz email cím és telefon szám ha futárral szeretnétek megkapni a Kalendáriumokat.

Ez azért lesz jó, mert ha nem adtok meg 1-1 információt, akkor nem tudjátok leadni az űrlapot, és akkor nem kell nekünk oda-vissza levelezzünk infókért!

Bármilyen kérdésetek van írjátok le nekünk abban az emailben amikor meg írjátok nekünk, hogy szeretnétek Kalnedáriumot a  kutir.kalendarium@gmail.com címre, és ide tudjátok megírni a különleges igényeiteket is, mint pl. személyes átvétel, de csak később, stb.

Egyébként idén is 2 opció lesz majd az átvételre. Személyes átvétel a  Kamalában és a GLS futárszolgálattal keresztüli kiküldés. Ez kb. 1500 forint szokott lenni, borítékostul, küldeményestül. A kiküldést a Vegafűszeray-os csajokkal szoktuk együtt csinálni, tehát majd ne lepődjetek meg, hogy tőlük jön az értesítés a csomagról.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Megosztásokért hálás lennék, mert így könnyebben tud eljutni mindenkinek az infó!

Uui: Az éves Bhakti Kutir Kalendárium ezeket az információkat tudja!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük