Heti asztrológiai előrejelzés: Október 4-11…

Kos: Spirituális gondolatok és az életértelme fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, és leginkább a munkánk, a pénzkeresetünk és az ambícióink fényében. Az fog a fejünkben kavarogni, hogy vajon mennyire hasznos az amit csinálunk, és mindez nem egy hétköznapi értelemben, hanem abból a szempontból, hogy mennyire teremtünk értéket azzal amit csinálunk, hogy milyen hatással vannak a tetteink a nagy dolgokra.

Bika: Kiváló lehetőségünk lesz arra ebben a szakaszban, hogy megoldjunk feszültségeket, félre értéseket az együttműködéseinkben. Ez természetesen értetendő a személyes életünk kapcsolataira is, partner, férj/feleség, barát/barátosné, de a professzionális életünk kapcsolati rendszerére is. Munkatársak, üzletfelek, bérlők/bérbeadók, alkalmazottak/főnökök szóval bármilyen területen van egy kis félrecsusszanásunk, azt most kiegyenesíthetjük.

Ikrek: Ezen a héten sokkal érzékenyebbek leszünk a környezetünk nehézségeire és meg is lesz bennünk azaz erő, hogy képesek legyünk segíteni. És ez most nemcsak arról fog szólni, hogy lelkileg kicsit megnyugszunk, mert eltudjuk mondani magunkról, hogy segítünk a környezetünkben élőknek, hanem arról is fog szólni, hogy kívülállóként jobban rálátunk bizonyos nehézségekre, és így olyan megoldásokat is feltudunk ajánlani, amelyek tartósak és hosszútávúak.

Rák: Ezen a héten képesek leszünk mindent az intellektusunkon keresztül megvizsgálni. És így képesek leszünk felülkerekedni félreértéseken és sérelmeken, mert képesek leszünk arra, hogy eltávolítsuk az egyik legnagyobb félreértés üzemanyagot, az érzelmeket. Azt, hogy félreértéseket sérelmekké érleljünk magunkban, mert bizonyos dolgok érzékenyen érintenek bennünket személyesen.

Oroszlán: Igényünk lesz a szépre és a jóra ebben az időszakban, de kevésbé leszünk képesek arra, hogy betartsunk rendszereket és szabályokat. De bátran támaszkodjunk a partnereinkre és a környezetünkre ők majd segítenek abban, hogy mit csináljunk. És ez nem csak arról fog szólni, hogy átmegyünk papucsba és kivitelezzük az elhangzottakat. Ez nekünk is nyugalmas lesz, hiszen nem kell agyalni, csak csinálnunk, amit mások már kigondoltak.

Szűz: Nagyon aktív hetünk lesz, de arra vigyázzunk, hogy ne nyomjuk túl magunkat. Vigyázzunk arra, hogy ne legyen az, hogy elégedetlenek vagyunk a tempóval vagy az elértekkel, és ezért folyamatosan hajszoljuk magunkat. De arra is oda kell majd figyelnünk, hogy ne legyen az sem, hogy miután megoldottunk valamit, vagy teljesítettünk egy etapot, nem állunk le egy kicsit pihenni, hanem nyomjuk tovább, hiszen éppen svungban vagyunk.

Mérleg: Kommunikatív hetünk lesz, sőt majdnem minden téren kiváló lehetőségünk lesz a kommunikációra. Viszont amire oda kell figyelnünk, hogy most kelleni fog a személyes varázsunk is, szóval minden fajta kommunikáció, amit személyesen csinálunk, legyen az személyes, vagy sokaknak az sikeres lesz és könnyed, de amit személytelenül, írásban kell véghez vigyünk az már sokkal nehezebben fog tudni célt érni.

Skorpió: Saját magunkon és a tárgyi környezetünkön lesz a hangsúly ezen a héten. Most valószínűleg egy kicsit nehezebb lesz személyes kapcsolatokat ápolni, és a környezetünkhöz alkalmazkodni, viszont az otthonunk körüli ténykedésre kiváló időszakunk lesz. Válasszunk olyan feladatokat amelyekben könnyebb elkerülni másokat, mondjuk pince, garázs vagy padlás takarítás, szortírozás hiszen azt valószínűleg más sem akarja majd velünk csinálni.

Nyilas: Ne hagyjuk azt, hogy túlságosan magunkra maradjunk, vagy magányosan tevékenykedjünk, mert most az nem vezet jóra. Vegyünk körbe magunkat olyan személyekkel, akik szeretnek minket, és inspirálnak is, így könnyebb lesz aktívabban tartani magunkat, hogy minél kevesebb időnk legyen agyalni, elmélkedni. Mert vannak olyan magányos időszakok, amelyek kiválóak és építőek de ez most nem egy olyan.

Bak: A barátaink és az ambícióink fogják kitölteni ezt a hetünket. Jobb esetben. Most kicsit nehézkesebben fog alakulni az, ha magunkkal és a családunkkal szeretnénk minőségi időt eltölteni, de arra viszont kiváló lesz, hogy terveinkkel és azok megvalósításával foglalkozzunk. A barátaink meg kiválóak lesznek abban, hogy ambícióinkat másokon is átfuttassuk és mások véleményének fényében még esetleg tudjunk csiszolni a terveinken.

Vízöntő: Elképesztően jó hetünk lesz a munkánk és a személyes fejlődés tekintetében, viszont csapni való hetünk lesz a munkánkért viszonzásul járó dolgok felhajtásában. Szóval foglalkozzunk liebling projektekkel, ahol nem feltétlen a fizetség a legnagyobb ellenérték, hanem maga a tevékenység is örömet okoz. Vagy vessük magunkat olyan segítői feladatkörbe, ahol szó sincs arról, hogy az ember bármit is kapna cserébe, az elvégzett munka ellenértékeként.

Halak: Ezen a héten olyan személyiségfejlődéseket élhetünk meg, amelyeket külsőségek idéznek elő. Magában a munkánkban és az azzal járó feladatkörökben lehetnek olyan történések, amelyek igenis képesek lesznek arra, hogy megváltoztassanak bennünk elképzeléseket, beidegződéseket. Mindezt úgy, hogy ez nem lesz megterhelő vagy megviselő. Egy természetes folyamatként fog ez végbe menni, egyszerűen változni fogunk.

Ebben az időszakban egyérdekes jelenségnek leszünk tanúi. Az a Hold állás, ami létrehozza a Gyógyító Buddha napot, most átnyúlik 2 napra. Így az egész hétvégén, mind Október 5.-én, mind 6.-án Gyógyító Buddha napunk lesz, amikor is kiváló az, ha teszünk az egészségünkért.

Ebben az időszakban vigyáznunk kell magunkra a csípőinktől a bokánkig. Az itt található nemi és ivar szervekre, sőt magára a végbelünkre is. Valamint az ízületeink sokaságára is csípő, térd, boka és a velük kapcsolódó lágy szövetekre is, mint pl. inak, szalagok vagy akár az izmok is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük