Heti asztrológiai előrejelzés: November 8-15…

Kos: Mi magunk és a családi atmoszféránk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, de arra vigyázzunk, hogy ne adjunk túl sok teret annak, hogy kivonjuk magunkat a világból és elzárkózva csak a saját közegünkben létezzünk. Azok az interakciók a külvilággal, mint pl. az aktivitás és a kommunikáció nemcsak arra jó, hogy friss energiát hozzunk be a mi személyes szféránkban, de arra is jó, hogy legyen mihez viszonyítani, kalibrálni is a saját kapcsolódásainkat.

Bika: Mi magunk és az ambícióink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. És mint minden esetben itt is meg lesznek a pozitívumok és a negatívumok is. A kellemes oldalon ott lesz a család és az ő támogatásuk és velük mindent meg is fogunk tudni beszélni. De arra viszont vigyáznunk kell, hogy kifelé mit kommunikálunk, mert most a felszínes kapcsolataink nem biztos, hogy úgy reagálnak dolgokra, ami előreviszi az elképzeléseinket.

istennők, istenek és az ébredező visnu…

Ikrek: A munkánk, az életfeladatunk és a pénzkereseti forrásaink fognak terítékre kerülni ezen a héten. Mindez azzal a fenn hanggal, hogy ez miként kötődik hozzánk, és mi magunk milyen lelkiállapotban tudunk a fent említett területeken beteljesülni. Szóval a munkaváltástól, a régi vágyak feltöréséig egy csomó minden fog most fókuszba kerülni, arra viszont vigyázzunk, hogy ne döntsünk csak lelkesedésből, kapjon helyet a racionalitás is.

Rák: Mélyen szántó dolgok fognak minket foglalkoztatni ebben az időszakban. Előtérbe fog kerülni az is, hogy bizonyos dolgok a mi világunkban, úgy nagy átlagban a materiális világban, eléggé feleslegesek és egyáltalán nem szükségesek ahhoz, hogy az ember boldog életet tudjon élni. Így ez a hét alkalmas lesz arra is, hogy megszabaduljunk felesleges dolgoktól, tárgyaktól, szenvedélyektől és különféle allűröktől.

Oroszlán: Most a világi dolgok fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban, és millió ezer felé tud majd minket szétcibálni a teendők és lehetőségek tárháza. Azt azért tudnunk kell, hogy most nyugodtan vágjunk bele többféle dologba is egyszerre mert most szinte bármilyen irányból lehetnek anyagi előrelépéseink, viszont most ez a fajta erőkifejtés fogja vinni a prímet, és minden másra vajmi kevés időnk marad majd.

Szűz: Az együttműködésink és a partneri viszonyaink fognak fókuszba kerülni, mind a belső világunk, mind a külső világunk szempontjából. Tehát a munkahelyi együtt működéseink és a partnerkapcsolataink is több figyelmet fognak igényelni. Mindkét területen azzal sokat tehetünk meg a harmonikus és hatékony kapcsolódáshoz, ha újítunk, ha friss energiát viszünk bele az adott kapcsolati dinamikába.

Mérleg: Ebben az időszakban érzékelni fogunk némi lelki érzékenységet. De azzal ellensúlyozni fogjuk tudni a melankóliát ha lefoglaljuk magunkat spirituálisan vagy éppen mások segítésében, gyógyításában. Lehetőleg ezeket tegyünk együttműködésben másokkal. Szóval ha még nincs egy pici kis spirituális közösség amihez tartozunk akkor keressünk egyet és tegyük magunkat hasznossá és foglalkozzunk egy kicsit intenzívebben mások megsegítésével.

Skorpió: Ezen a héten sokkal jobban fog működni az intuitív oldalunk, mint máskor így nagy felismerések és rácsodálkozások fogják  színesíteni ezt az időszakot. Viszont arra is vigyáznunk kell, hogy maradjunk meg valamelyeset a józan paraszti ésszel való gondolkodás talaján is, hogy még véletlenül se kerüljünk olyan helyzetben, amikor már olyan dolgokon aggódunk és feszülünk, ami már nincs is, csak túlságosan rápörögtünk a helyzetre.

Nyilas: Tanulás, gyakorlás, majd együttműködve a megvalósítás formulában fog eltelni ez az időszak. Az ugyan klisésen hangzik, de hányszor látjuk azt, hogy valahol ez a folyamat felborul. Hogy meg van a tudás valamihez, de nincs meg az erő és elszántság, hogy megvalósítsák a terveket. Vagy, hogy szinte minden megadatott, de nincs meg az a parányi kis segítség amitől az egész szárnyra tud kapni. Szóval nem rossz ha végig tudunk vinni valami, akár klisésen is.

Bak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, ahol nemcsak az elszántság és a teherbírás lesz jelen, de a támogató intelligencia is. Képesek leszünk jól átgondolt tervek mentén, és jól felépített rendszerekben gondolkozni és dolgozni. Így már szinte lehetetlenség az, hogy ne tudnánk véghez vinni a terveinket, viszont arra vigyázzunk, hogy ne terheljük túl magunkat, hogy ne szaladjon velünk el a ló, amikor látjuk, hogy mi mindent voltunk képesek megvalósítani.

Vízöntő: A tanulás, de a tanítás is terítékre fog kerülni ebben az időszakban. Sőt az lenne az igazi, hogyha a kettőt összekötnénk. Tanulva tanítani, ahogy volt ezt szokták mondani. Hiszen, ahhoz, hogy el tudjunk valamit magyarázni, azt nekünk is meg kell forgatnunk az agyunkban jó néhányszor. Ahogyan Albert Einstein is mondotta: „ Ha valamit nem tudsz könnyedén elmagyarázni, azt valójában nem is igazán érted!”

Halak: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni. Arra viszont vigyázzunk, hogy tapasztalni fogunk némi túl érzékenységet, így most kiváló időszakunk lesz arra, hogy minőségi időt töltsünk el együtt, de most nincs itt az ideje annak, hogy feszültebb témákat, vagy régóta dédelgetett sérelmeket feltárjunk és boncolgassunk. Pozitív idő töltésre kell összpontosítsunk, ami tölt bennünket!

Ebben a szakaszban a fő momentum November 12.re esik. Az indiai kultúrában az elmúlt 4 hónapban az Istenek aludtak, így minden cselekedetünkön és próbálkozásunkon kevesebb volt az áldás. De most 12.-én a Telihold alkalmával az Istenek felébrednek és minden sokkal könnyebb és áldásosabb lesz! Valamint a November 13-15 napok is egészen kiválóak lesznek asztrológiailag.

Ebben az időszakban a felső testünkön a fejünk egészére, a nyakunkra és a karjainkra kell vigyáznunk. Szóval a fogorvostól egy ártalmatlan váll tetkóig kerüljünk minden beavatkozást. Még az olyan hétköznapiakat is, mint pl. fogkő levétel, vagy egy orvosi fültisztítás. Az altestünkön pedig a bokáinkra és a lábacskáinkra kell vigyáznunk. Ugyan ilyen intenzitással tehát a pedikűröstől a sarkantyú kinövés ultrahangos szétzúzásáig kerüljünk minden beavatkozást.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Heti asztrológiai előrejelzés: November 8-15…

  1. Ibolya szerint:

    Kedves Ádám,
    fogorvosi beavatkozás miatt kérdezem meddig tart az az időszak amikor kerülni kell ezeket a beavatkozásokat?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük