Heti asztrológiai előrejelzés: November 27-December 4…

Kos: A belső indíttatásunk az lesz, hogy a fizikai síkon foglaljuk le magunkat, de mégis azzal a célzattal, hogy a belső nyugalmunk, a lelki békénk kerüljön előtérbe. Szóval bármi, ami a környezetünk harmóniáját szolgálja fontos lesz számunkra. Tehát az otthonunk szépítése, építése, a lakókörnyezetünk átalakítása, a tárolós rendszereink átválogatása, mint pl. egy jó garázs kitakarítás, mind előtérbe fog kerülni.

Bika: A beszéd és a kommunikációnk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, főként azzal a hozzáállással fűszerezve, hogy a belsőnket és a minket legmélyebben foglalkoztató dolgokat elő tudjuk vezetni a közvetlen környezetünknek. Ez lehet olyan témakör is, amit eddig azért nem hoztunk fel mert esetlegesen szégyelltük, vagy nem mertük felvállalni, vagy úgy gondoltuk, hogy nem jött még el az idő, de most ez mind könnyebbe lesz.

Ikrek: A beszéd és kapcsolattartás most sokkal elevenebben lesz jelen életünk jelen szakaszában. Főként azzal a célzattal, hogy segítsünk másoknak, barátoknak, szereteknek. Szóval igenis hívjuk fel, keressük fel azokat a számunkra fontos embereket, akikkel az utóbbi időben kevésbé volt intenzív a kapcsolattartási mechanizmusunk. A lényeg az lenne, hogy nem kell leragadni a múlt eseményein, hanem az, hogy újra építsük a kapcsolatainkat.

Rák: Ezen a héten az ambícióink, a vágyaink sokkal jobban előtérbe és terítékre fognak kerülni.  Merjünk bátran előállni olyan tervekkel a munkánk területén, a pénzkeresetünkben, amihez nemcsak racionálisan tudunk kapcsolódni, hanem érzelmileg is kötődünk! Valósítsuk meg a vágyainkat, és így még sokkal könnyebb lesz erőfeszítést bele tenni a teendőinkbe, amikor még szeretjük is azt amiben aktívnak kell lennünk.

Oroszlán: Ebben az időszakban a munkánk fog előtérbe kerülni, több fronton is. Egyrészről most meg lesz bennünk az a lelkierő, hogy lezárjunk dolgokat, megszabaduljunk olyan tényezőktől amelyek hátráltatnak bennünket. Legyen az emberi tényezők, vagy tárgyilagos dolgok. Másrészről most képesek leszünk más módon is hozzáállni a teendőinkhez, újítani a kivitelezésben, akár réges-régi beidegződések terén is.

Szűz: Most lelkileg egy kicsit nehezebb időszaknak nézünk elébe, mert mi magunk fogunk érzékenyebben reagálni dolgokra, és ez most érvényes lesz akár olyan dolgokra is, amelyek rendszeresen szembe jönnek velünk az életünkben, de eddig még nem ütötték át az ingerküszöbünket. Ez most főként a munkánk és a pénzkeresetünk területén fog megtörténni, készüljünk fel rá!

Mérleg: Az együttműködéseink fognak most előtérbe kerülni, de minden téren. És egy kicsit csavart labda formájában. A privát életünkben, a partnerkapcsolatainkban előtérbe fognak kerülni a pénzügyek, és a javaink közös kezelése. A munkánk területén pedig az érzelmi világunk lesz aktívabb, és az lesz mérvadóbb, hogy érzelmileg miként

Skorpió: A saját személyiség jegyeink, a és per pillanatbéli lelki állapotunk nagyon erős tényezőként fog hatni a munkánkra, a partnereinkre, a konfliktusainkra és a lelki nyugalmunkra. Szóval minden, és bárminemű megnyilvánulásunk előtt számoljunk el, nem 10-ig, hanem 100-ig. És próbáljunk minél jobban a szép és kellemes dolgokra összpontosítani, elhessegetve a tudatunk mélyéről feltörő negatív emlékképeket.

Nyilas: Az intuitív oldalunk most sokkal nagyobb teret fog kapni, amit egy nagyon széles spektrumban fogjuk tudni kamatoztatni. Egyrészről az olyan dolgok területén is képesek leszünk jobb döntéseket hozni, amit eddig csak racionálisan próbáltunk megoldani, másrészről olyan feszültebb emberi kapcsolatainkban is képesek leszünk komolyabb előrelépéseket megtenni, mint a partneri viszonyaink, vagy a beosztottainkkal való kapcsolatunk.

Bak: A belső indíttatásunk az lesz, hogy fontos területeken, nagy változásokat hozzunk össze, lásd otthon, gyerekek, tanulmányok, munka, partnerkapcsolat. Viszont arra ügyelnünk kell, hogy attól, hogy mi nagyon elkötelezettnek érezzük magunkat, és úgy érezzük, hogy már megérett az idő a más szelek beinvitálására, lehet, hogy a környezetünk ezt még nem érezte be. Szóval elsőként velük egyeztessünk a részletekről.

Vízöntő: AZ érzelmeink és az érzékenységünk nagyon erősen fog hatni ránk, és elképesztő energiákat leszünk képesek megmozgatni. De vigyázzunk arra, hogy ne égessük ki magunkat, és arra is, hogy fontos a kommunikáció. Mert ha nem beszéljük meg a részleteket és a teendőket, akkor nem is fogunk segítséget kapni, legalábbis azoktól nem, akik nem gondolatolvasók. Szóval nyissuk ki a szánkat, és akkor nem kell majd mindent egyedül megoldani.

Halak: A kommunikáció nagyon fontos teret fog kapni ebben az időszakban. Főként akkor, ha képesek leszünk azt kommunikálni, ami belülről jön. Próbáljunk ne kozmetikázni a mondanivalónkon, és ne azon aggódni, hogy másokat majd mit fognak szólni. Ha azt kommunikáljuk, ami belülről jön, akkor technikailag magunkat vállaljuk fel, és így ez a féle kommunikáció akkor is hasznos, ha utána nem valósul meg a tervünk, mert a mi hozzáállásunkat már kitettük az éterbe, úgymond mi már akkor is bemutatkoztunk.

Ebben az időszakban a főmomentum az lesz, hogy az indiai spirituális kalendáriumok szerint, 5 hónap után, November 30-án felébrednek az Istenek. Így innentől  kezdve minden tettünkön, minden szavunkon és erőfeszítésünkön sokkal több áldás lesz. Így kb. minden sokkal, de sokkal könnyebben fog majd alakulni!

Testileg a fejünktől le egészen a gyomorszánkig kell majd jobban oda figyelni magunkra, így most ebben a szakaszban, főként az utolsó 2 napban picit érzékenyebb lesz a tüdőnk területe is! Így vigyázzunk magunk és vigyázzunk egymásra is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük