Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Skorpió jegyében: 2020. November 16 – December 15…

November 20-án majd 1 év után, jegyet vált a Jupiter. Áthalad a Bak jegyébe, ami a Jupiter lehető leggyengébb tartózkodási helye.

Így ebben a szakaszban, értelemszerűen a Jupiter jellemzői nehezebben tudnak majd érvényesülni az életünkben. Nehéz lesz szabályokat és rendszereket betartani. Higgadtan végig gondolni dolgokat mielőtt kimondanánk vagy megtennénk valamit.

És ez a hiányosság akár leghétköznapibb élethelyzetekben is jelentkezhetnek a következő egy évben, pl. nehézségek abban, hogy hogyan osszuk be a keresetünket, vagy éppen tanulmányi fennakadások formájában és/vagy határidők betartásában. Amennyiben a tovább tanulás fázisában vagyunk, ott is komolyabb erőfeszítéseket kell majd bele tennünk a tovább haladásba, a vizsgákon való részvételbe, stb.

De természetesen itt is megvan az ellenszer, mert ha a fizikai síkot nézzük, akkor ez egy kiváló szakasz lehet arra, hogy nagyon bedobjuk magunkat a munka világába. Valamint ha ilyenkor az ember többet tölt el mind időben, mind energia ráfordításban a munkahelyén, nagyon nehéz elcsúszni határidőkkel, vagy ha sikerül is, az másokat kevésbé zavarja hiszen látható a többlet erőfeszítés a mindennapokban.

Sőt spirituálisan is van megoldás erre az időszakra. Ahogy már a korábbi hónapokban volt róla szó, Jézus asztrológiai képletében is fenn áll ez a ritka spirituális bolygó együttállás. És ha belegondolunk, hogy Jézus mindamellett, hogy egy elképesztően nagyot változtató volt az Ő korábban zajló vallási gyakorlatok világában, Ő előállt sajátságos lelki gyakorlatokkal is. Mint pl. elvonulás a kies pusztában 40 napra, a szegények és elesettek szolgálata, a bűnösök után nyúlás és az értük való imádság bemutatása.

Szóval mi is elmélyülhetünk a lelki gyakorlatok világába, és magunkat figyelve elő is állhatunk olyan felajánlásokkal, amelyet kifejezetten a saját magunkénak érzünk.

Stílszerűen ebben a hónapban a Jupiter áthaladása lesz a fő esemény, ami November 20-án, pont 05.22-kor fog megtörténni. Ilyenkor a 12 órával előtti és utána lévő időszakban, Indiában különleges spirituális és misztikus felajánlásokat tesznek meg, még az átlag emberek is. Mert ilyenkor a felajánlások és a lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük