Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Skorpió jegyében: 2020. November 16 – December 15…

November 20-án majd 1 év után, jegyet vált a Jupiter. Áthalad a Bak jegyébe, ami a Jupiter lehető leggyengébb tartózkodási helye.

Így ebben a szakaszban, értelemszerűen a Jupiter jellemzői nehezebben tudnak majd érvényesülni az életünkben. Nehéz lesz szabályokat és rendszereket betartani. Higgadtan végig gondolni dolgokat mielőtt kimondanánk vagy megtennénk valamit.

És ez a hiányosság akár leghétköznapibb élethelyzetekben is jelentkezhetnek a következő egy évben, pl. nehézségek abban, hogy hogyan osszuk be a keresetünket, vagy éppen tanulmányi fennakadások formájában és/vagy határidők betartásában. Amennyiben a tovább tanulás fázisában vagyunk, ott is komolyabb erőfeszítéseket kell majd bele tennünk a tovább haladásba, a vizsgákon való részvételbe, stb.

De természetesen itt is megvan az ellenszer, mert ha a fizikai síkot nézzük, akkor ez egy kiváló szakasz lehet arra, hogy nagyon bedobjuk magunkat a munka világába. Valamint ha ilyenkor az ember többet tölt el mind időben, mind energia ráfordításban a munkahelyén, nagyon nehéz elcsúszni határidőkkel, vagy ha sikerül is, az másokat kevésbé zavarja hiszen látható a többlet erőfeszítés a mindennapokban.

Sőt spirituálisan is van megoldás erre az időszakra. Ahogy már a korábbi hónapokban volt róla szó, Jézus asztrológiai képletében is fenn áll ez a ritka spirituális bolygó együttállás. És ha belegondolunk, hogy Jézus mindamellett, hogy egy elképesztően nagyot változtató volt az Ő korábban zajló vallási gyakorlatok világában, Ő előállt sajátságos lelki gyakorlatokkal is. Mint pl. elvonulás a kies pusztában 40 napra, a szegények és elesettek szolgálata, a bűnösök után nyúlás és az értük való imádság bemutatása.

Szóval mi is elmélyülhetünk a lelki gyakorlatok világába, és magunkat figyelve elő is állhatunk olyan felajánlásokkal, amelyet kifejezetten a saját magunkénak érzünk.

Stílszerűen ebben a hónapban a Jupiter áthaladása lesz a fő esemény, ami November 20-án, pont 05.22-kor fog megtörténni. Ilyenkor a 12 órával előtti és utána lévő időszakban, Indiában különleges spirituális és misztikus felajánlásokat tesznek meg, még az átlag emberek is. Mert ilyenkor a felajánlások és a lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük