Heti asztrológiai előrejelzés: Március 8-15…

Kos: Ezen héten egy kis lelassulás és befelé fordulás fog terítékre kerülni. Mindez úgy, hogy most képesek leszünk mindent, ami velünk kapcsolatos módszeresen megvizsgálni és átgondolni. Jó döntéseket fogunk hozni ezen a héten.

Bika: A terveink és ambícióink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Főként abból a szempontból, hogy mit vagyunk hajlandóak feláldozni annak érdekében, hogy meg is tudjuk valósítani az elképzeléseinket.

Ikrek: A munkánk és a pénzkeresetünk fog foglalkoztatni minket a héten, főként abból a szempontból, hogy mennyire passzol a jelenlegi foglalkozásunk a személyiségünkhöz, az értékrendünkhöz.

Rák: Életünk spirituálisabb területei fognak előtérbe kerülni. Azok a belső értékeink amelyek megadják a gerincünket, a tartásunkat és amelyek összességében jellemeznek bennünket, a tetteinket, a szavainkat és értékrendünket.

Oroszlán: Fel kell készülnünk némi feszültségre a munkánkkal kapcsolatban, és főként olyan esetekre, ami emberi leütközéseket és félre értéseket fog felénk sodorni. Amennyiben képesek vagyunk higgadtak maradni egész jól átfogjuk majd vészelni ezt a hetet.

Szűz: Ezen a héten vigyáznunk kell, mert egy picit önbaleset veszélyesek lehetünk. Ne hagyjuk magunkat túlpörögni, legyünk elővigyázatosak és akkor megfogjuk úszni azt, hogy kárt tegyünk magunkban!

Mérleg: Azt a belső hívást fogjuk érezni, hogy gondoskodjunk másokról. Ez életünk bármely területén jelentkezhet,  szeretteink és a barátaink körében. De segíthetünk ismeretlenül  rászorulóknak, idősebbeknek, vagy akárkiknek.

Skorpió: Az intellektusunk lesz nagyon aktív ezen a héten, főként abból a szempontból, hogy miként tudjuk megelőzni azokat a helyzeteket amelyek könnyen áttudnak fordulni nehézségekbe, félreértésekbe, feszültségekbe.

Nyilas: Ez a hét dolgok elsajátítására lesz tökéletes. De most ne steril tantermi szituációkra gondoljunk, hanem gyakorlati elmélyülésre. Arra, hogy feltűrjük az ingujjainkat és neki veselkedünk a feladatoknak.

Bak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, de figyelemben kell tartanunk a terveinket és az előre lefuttatott elképzeléseinket is. Szóval a durr bele, hajtsuk meg hozzáállás most nem fog sok jóra vezetni. legyünk higgadtabbak és úgy ugorjunk neki a feladatoknak.

Vízöntő: A kommunikációs csatornáink lesznek nagyon kiéleződve ebben az időszakban, de arra nagyon kell majd vigyáznunk, hogy hogyan mondjuk el a gondolatainkat és elképzeléseinket. A tartalommal nem lesz baj, a stílusra kell oda figyelnünk.

Halak: Eljött az idő, hogy egy kicsit gatyába rázzuk magunkat, de akár a családunkat is. Legyünk aktívak, járjunk elöl a jó példánkkal és így megkaphatjuk azt a plusz bónuszt, hogy nem kell majd mindent egyedül csinálnunk, lesznek bajtársaink is a szeretteink köréből.

Ezen a héten a fő mozzanat a Március 14-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon feltétlen tegyünk az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .