Heti asztrológiai előrejelzés: Május 1-8…

Kos: Az otthonunk, a gyermekeink és a partnereink fogják kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Valamint figyelni kell arra is, hogy milyen területeken tudunk változtatni közösen. Mert ebben az időszakban fel jöhetnek kellemetlenségek és nézeteltérések, de ezeken felül tudunk majd kerekedni, amennyiben nyitottak vagyunk bizonyos dolgok változtatására. Az a lényeg, hogy amire változtatunk az váljon az új rendszerré.

Bika: Aktív hétnek nézünk majd elébe, főként úgy, hogy a munka, a cselekvés keveredni fog azokkal a lehetőségekkel, hogy tanuljunk és gyakoroljunk. A lényeg az, hogy keressünk ezekhez a feladatokhoz megfelelő társakat, akikkel kellemes is tud lenni a közös munka, és akik nemcsak jók abban amit mi esetlegesen tanulunk majd, hanem legyenek kifejezetten művészei az adott területnek. Így tudjuk majd a legtöbbet kihozni ebből a hétből.

Ikrek: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban, főként azzal a hangsúllyal, hogy a megnyilvánulásainkat próbáljuk minél jobban mások megsegítésére használni. A másik összetevője ennek a szakasznak az lesz, hogy legyünk hajlandóak elképesztően sok energiát és erőfeszítést bele rakni ebbe. Legyen az beszéd vagy írott kommunikáció, egy embernek vagy esetlegesen egy közösségnek.

Rák: Az énünk és a környezetünk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Ez értetendő lesz a lakókörnyezetünkre, és a közvetlen közeli emberekre is az életünkben. A lényeg az lesz, hogy próbáljunk minőségi időt együtt eltölteni, és olyan dolgokat csináljunk amelyek pozitív módon változtatják mind a fizikai lehetőségeket és a külsőségeket az életünkben, mind pedig az emberi tényezőket is!

Oroszlán: Ezen a héten szükségünk lesz egy kis nyugalomra, békességre és főként magányra, ami nem is azt jelenti feltétlenül, hogy el kell távolodjunk fizikailag a környezetünktől, de azt mindenképpen, hogy foglalkozzunk többet olyan dolgokkal, amelyek révén ki tudjuk zárni a külvilágot, amivel képesek vagyunk töltekezni, és ami nem érdekli annyira a környezetünket, hogy esetlegesen aktív résztvevői szeretnének lenni a dolognak.

Szűz: Ebben a szakaszban az érme mindkét oldala előtérbe tud majd kerülni. Főként a külső és belső világunkban, mint pl. barátok és rokonok, valamint úgy is, hogy milyen mennyiségű pénz jön be, és mennyi az, ami meg kiáramlik. Most majd fontos lesz, hogy legyünk aktívak, pro-aktívak és kommunikatívak is, hogy ezeket az oldalakat össze tudjuk harmonizálni, és ami révén a saját életünkben is képesek leszünk egyensúlyt teremteni.

Mérleg: A munkánk, és az ezzel járó témakörök fognak fókuszba kerülni, mint pl. pénzkereset, a munkarévén minket érő kiadások, stb. És itt nemcsak olyan fizikai kiadásokról lehet szó, mint pl. mennyit költünk benzinre, vagy más közlekedésre mire oda érünk. Vagy, hogy ez mennyi időnkbe kerül. Hanem lelki dolgokra is, hogy mit és mennyit vesz ki belőlünk, a belsőnkből a munkakör, amit végzünk.

Skorpió: Ezen a héten az fogja igényelni a legtöbb energiánkat, hogy személyes hogyan hat ránk az életünk fizikai működtetése. Miként hat ránk az a miliő, amiben dolgozunk, amiben élünk akkor, amikor előteremtjük a fizikai szükségleteinket. És most nem azon lesz a főhangsúly, hogy változtassunk, hogy újat keressünk, hanem azon, hogy milyen extrákat kell bele tennünk az életünkbe, hogy ne terhelődjünk túl.

Nyilas: A befejezéseken és a lezárásokon lesz a főhangsúly ezen a héten. A feladatunk pedig az lesz, hogy legyen az bármi ami befejeződik és esetlegesen lezárul az életünkbe, próbáljunk annak felfejteni azt a belső értékét, azt a magával hordozott információját, amiből látjuk, hogy ennek miért volt már itt az ideje. Valamint azt is, hogy ez most milyen új dolgokat fog behozni az életünkbe, hiszen az új dolgok előtt le kell zárni a régi dolgokat.

Bak: Az együtt működéseink, a munka, a pénzkereset területei fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Pörgős lesz, és azt sohasem szabad elfelejtenünk, hogy mik a vágyaink és mik voltak az eredeti ambícióink. Mert most lehet annyira intenzív és erőfeszítést igénylő a mindennapok verklijének működtetése, hogy nem lesz energiánk a nagy képet látni magunk előtt. De ez csak ideiglenesen lesz így! 

Vízöntő: Munka, munka, munka lesz a jussunk ebben az időszakban. És amennyiben most ez az időszak nem bír azzal a lehetőséggel, hogy eljárjunk valahova és fizikailag tegyünk erőfeszítéseket, akkor legyünk aktívak az otthonunkba. Szortírozzunk, válogassunk, takarítsunk, építsük át vagy meg, csináljuk meg azokat a dolgokat, amelyek az utóbbi időben elmaradtak vagy éppen félbe maradtak. A lényeg az, hogy csináljuk!

Halak: Ebben az időszakban képesek leszünk intellektuálisan és spirituálisan is megvizsgálni dolgokat és történéseket. Racionálisan megközelítésen keresztül is és az intuitív oldalunk használatával is. Röviden képesek leszünk látni pro és kontra oldalakt, előnyöket és buktatókat. Így most ez az időszak hihetetlenül alkalmas lesz arra, hogy újra tervezzünk ezt-azt az életünkben. De arra is, hogy megtöltsünk tartalommal egészen hétköznapi dolgokat is!

Ebben az időszakban a Május 7-re eső Telihold lesz a legfőbb momentum. Ami nemcsak Buddha születésnapja, de a megvilágosodásának és az eltávozásának napja is egyben. De a Május 1, 6 és 8-as napok is igen kellemesek lesznek.

Fizikailag ebben a szakaszban a mellkasunktól le egészen a combjaink tövéig kell vigyáznunk magunkra, ide értve a területen elhelyezkedő szerveket, a mellkas és hasüregünkben. Az emésztésünket, a hormon háztartásunkat és az olyan fizikaibb területeket is, mint pl. ízületek, vagy éppen az adott területünkön a bőrünk, vagy a keringésünk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük