Heti asztrológiai előrejelzés: Június 5-12…

Kos: Ezen a héten a belső értékrendünk és a spirituális énünk fog előtérbe kerülni a munkánkkal, az életfeladatunkkal, a pénzkeresetünkkel és az ambícióinkkal kapcsolatban! Egy részről meg kell vizsgálnunk azt, hogy most hányadán állunk a fent említettek kapcsán, másrészről pedig kiváló ötleteink lesznek arra, hogyan tudjuk minél jobban összefésülni ezeket a területeket az életünkben.

Bika: A munkánk, az életfeladatunk, a lelkünk egyensúly és békéje kerül fókuszba, a partneri viszonyainkkal együttesen. Sőt az is terítékre fog kerülni, hogy mennyire képes az együtt működéseink befolyásolni ezeket a témaköröket. Hogy milyen hatással van ránk és a belső békénkre, hogy a környezetünk milyen energiákkal dolgozik és az is hogy, ez mennyire terhel rá, vagy éppen emel-e a hatékonyságunkon.

Ikrek: Mások segítése és mások felemelése fogja kitölteni azt a szakaszt most az életünkben. És itt nem feltétlen kellene arra gondolnunk, hogy valami segélyszervezettel karöltve, egy bizonyos embercsoportot fogunk segíteni, hanem kiéleződik az bennünk, hogy képesek legyünk észre venni a saját környezetünkben azt, ha valaki rászorul némi többlet figyelemre, és velük fogjuk elfoglalni magunkat!

Rák: A racionalitásunk és a rendszereink kerülnek fókuszba ezen a héten, de attól óvakodnunk kell, hogy ne billenjünk át aggódásba és túlagyalásba. És arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy az intuíció is a világon van, ami sok esetben pont akkor jön kapóra, amikor már minden verzión átrágtuk magunkat. Mert csak úgy élből az intuitív oldalt választani néha merész, de ha már bele raktuk az átvizsgálást és az agyalást, akkor már szinte kiegészítőként hat.

Oroszlán: A tanulás és a gyakorlás most nagyobb szerepet fog kapni a mindennapjainkban, de ragadjuk meg alkalmat és vegyük elő azokat a dolgokat az életünkben, amit már majdnem sikerült befejeznünk, de azért mégsem teljesen. Természetesen ha valakivel ezt együtt csináljuk akkor az lényegese könnyebb is tud lenni, főként ha egyes dolgokban ki is tudjuk kérni az ő véleményüket, az ő elképzeléseiket a témában.

Szűz: Aktív hétnek nézünk elébe, de nem csak abból a szempontból, hogy bele kell állnunk és csinálnunk, hanem úgy is, hogy megnyílnak a lehetőségek új dolgok elsajátítására és begyakorlására is. Lehet, hogy a hét egyes részeiben nehéz lesz fel venni a ritmust, de most olyan lehetőségeink lesznek amelyeket kár lenne elszalasztani, szóval fogakat összezár és nyomjuk ezerrel.

Mérleg: A lelkünk egyensúly állapota és az, hogy miként éljük meg a mindennapokat fog terítékre kerülni ebben az időszakban. Az, hogy kommunikáljunk a hozzánk közelállókkal azokról a dolgokról amelyek most foglalkoztatnak minket kötelező lesz, mert sokszor ők kívül állóként sokkal jobb rálátással bírnak egyes dolgainkra mint mi magunk, mert a mindennapokban nem biztos, hogy ugyanazt a figyelmet tudjuk szentelni egyes témaköröknek.

Skorpió: A beszéd és a kommunikáció nagyon erős részét fogja képezni az életünknek ebben a szakaszban, és most egészen belülről jövő érzeteket is képesek leszünk kiadni magunkból természetesen azoknak, akik erre érdemesek, de emellett vigyáznunk kell arra, hogy milyen formában és stílusban kommunikálunk. Mert az, hogy amit mondunk az kellemes és szép csak egy része az egésznek, igyekeznünk kell, hogy ezt a megfelelő hangnemben is tegyük meg.

Nyilas: A beszéd és a kommunikáció most nagyon sokat fog tudni segíteni nekünk, főként abban, hogy eltudjunk engedi félelmeket, kellemetlen érzeteket, rossz emlék képeket. Viszont ehhez az is kelleni fog, hogy olyan emberekkel kommunikáljunk, akik képesek segíteni, mind emberileg, mind szakmailag és az is, hogy a beszélgetések, feltárások után hagyjunk magunknak némi időt arra is, hogy dolgokat meg tudjunk emészteni.

Bak: A vágyaink, az álmaink, a terveink, az ambícióink fognak most előtérbe férkőzni a mindennapokban, és most lehetőségünk lesz arra is, hogy ezeket az elképzeléseinket átfuttassuk azokon, akik nagyon fontosak számunkra. Viszont a prezentációban kreatívnak kell lennünk. Ki kell őket zökkentenünk abból, hogy mi az illető barátja, rokona, lánya vagy fia vagyunk. Próbáljunk egy végtelen profi prezentációt ki rajtuk, amin nekünk is jó lesz és ez fogja megmutatni nekik is, hogy ez fontos számunkra.

Vízöntő: Vigyáznunk kell, hogy most a munkánk és a feladataink ne temessenek minket maguk alá. És nem feltétlen azért, mert ez egy nehéz szakasz és mi meg el vagyunk havazva. Inkább úgy, hogy elképesztő ötleteink lesznek, a kreatív énünk elképesztően fel fog pörögni, és így nehéz lesz időkorlátot szabni bizonyos dolgoknak. Szóval nem hajszoljuk túl magunkat!

Halak: A lezárások és a befejezések fogják kitölteni a hetünket. Ez az érzet lehet, hogy a fizikai síkon fog megtörténni, és akkor itt az ideje annak, hogy bizonyos dolgoktól megszabaduljunk, legyen az régi és haszontalan vagy akár egész jó cuccok, de amit tudunk, hogy nem fogunk soha, de soha használni, valamint ez megtörténhet, akár a lelkiek terén is, amikor a belsőnkből kell ki gyomlálnunk dolgokat.

Ezen a héten az 5.ére eső Telihold a főmomentum. Aminek az egyik aspektusáról már múlt héten írtunk, a 10 milliószoros napról. Viszont az indiai kalendáriumok szerint is kiváló ez a nap mindenféle lelkigyakorlatok elvégzésére is. Szóval legyen az meditáció, vagy egy kis böjtölés ez a nap nagyon támogató minden spirituális cselekedetre. A június 10 és 11 pedig kiváló lesz a materiális világban intéződő feladatokra!

Fizikailag combtőtől lefelé egészen a bokánkig kell vigyáznunk magunkra. Ide értve mindent, a nemi és ivarszerveinktől, a csontokig és az ízületekig.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük