Heti asztrológiai előrejelzés: Június 17-24…

Kos: A munkánk, az életfeladatunk és a pénzkeresetünk területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. És mindezt legfőképpen abból a szempontból, hogy ez miként ha ránk, a személyiségünkre és a lelkinyugalmunkra.  Hiszen ideális esetben az lenne a cél, hogy a megélhetésünk biztosítása azzal is járj, hogy egy lelkileg kiegyensúlyozott életet teremtünk meg.

Bika: Ez a hét a terveinkről, az ambícióinkról és arról is fog szólni, hogy mi magunk milyen áldozatokat vagyunk képes meghozni, személyesen miről vagyunk képesek lemondani, hogy célt érjünk. Ugyanekkor nemcsak azt kell megnéznünk, hogy milyen áldozatokra vagyunk képesek, hanem azt is, hogy maguk a céljaink érdemesek-e arra, hogy komolyabb áldozatokat hozzunk érte!

Ikrek: Ebben a szakaszban, másként fogjuk látni mindazt, ami körülvesz minket. Mélyebb, spirituálisabb értékrendek mentén fogjuk tudni kezelni a mindennapi történéseket. Képesek leszünk felülemelkedni hétköznapi bosszúságokon és képesek leszünk mindent egy emelkedettebb módon látni. Sőt ezt alkalmazni tudjuk majd a bennünket körülvevő emberek esetében is!

Rák: A világi teendőink és az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban. Szóval fókuszba kerülnek majd a munkatársaink, az üzletfeleink és mindenki más is, aki kapcsolódik a munkánk/pénzkeresetünk területeihez. Így most ragadjuk meg a lehetőséget és próbáljunk azon is dolgozni, hogy milyen minőségben érintkezünk ezekkel az emberekkel.

Oroszlán: Ezen a héten meg lesz bennünk az a többlet energia, hogy amit csinálunk, vagy elkezdünk, azt sikerre is tudjuk vinni. Természetesen azzal megkönnyíthetjük a munkánkat, hogy megkeressük azokat a partnereket, akikkel könnyebb cél érni, de emellett a mi belső hívásunk lesz az igazán mérvadó erő. Szóval bátran vágjunk bele akár nagyobb hangvételű célokba is.

Szűz: Ez a hét ideális lesz nehezebb, lelkileg megpróbálóbb feladatok megoldására. Azért mert most meg lesz bennünk a szervezettség, a lelkierő és adódni fognak a megfelelő együttműködő partnerek is, hogy célt tudjunk érni. Sőt most ezek lehetnek aktuális megoldandó feladatok, vagy akár olyan dolgok is, amelyek már jó ideje parkoló pályára kerültek az életünkben.

Mérleg: Ebben az időszakban a belső késztetésünk az lesz, hogy mindent egy belső módon közelítsünk meg. Hogy mindent az intellektusunk fényében is megvizsgáljunk és mindent az intuitív oldalunkról is átszűrjünk a belső értékrendünkön. Sőt ahhoz, hogy a külvilágban is tudjunk reagálni bizonyos dolgokra, most szükségünk lesz némi együttműködő segítségre is, hogy kihozzanak bennünket a belső világunkból.

Skorpió: Aktív hétnek nézünk elébe, és az elégedettséget valamint a boldogság érzetét most az fogja meghozni, hogy neki veselkedünk a teendőinknek és megcsináljuk azokat. Sőt most olyan lehetőségek is adódni fognak, hogy miközben elvégezzük a feladatainkat tanulni is tudjunk a történésekből. Szóval amellett, hogy aktívak vagyunk tartsuk nyitva a szemünket a tanulási lehetőségekre is.

Nyilas: A családunk és az otthonunk fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Az otthonunk mind a belső atmoszféra szempontjából, mind pedig a fizikai valóságában is. Szóval ha fizikailag vagyunk motiváltabbak akkor az otthonunk szépítgetését és építgetését is előtérbe hozhatjuk, míg ha inkább nyugalmasabb hétre vágyunk akkor dolgozhatunk a családi atmoszféránk érzetén is azzal, hogy sokat vagyunk együtt minőségileg is.

Bak: Kommunikatív időszakot fogunk megélni, benne azzal a lehetőséggel, hogy a kommunikáció eszközén keresztül egy kicsit jobban kitudjuk teljesíteni magunkat. Mind abból a szempontból, hogy mi miként tudunk megnyílni saját magunk oldaláról és úgy is, hogy mennyire tudjuk azt kikommunikálni magunkból, ami minket bánt, vagy hátráltat és aminek a kibeszélésével/kiírásával még jobban feltudunk szabadulni lelkileg.

Vízöntő: Ebben a szakaszban nagyon sok fog múlni azon, hogy mi magunk mennyire tudunk ráfókuszálni bizonyos dolgok megoldására. Sőt most az is segíteni fog ebben, ha egy kicsit jobban kizárjuk a külvilágot és minden külső esetlegesen zavaró tényezőt. Emellett persze az is hatékonyabbá tehet majd bennünket ha sokat kommunikálunk a terveinkről, de kommunikációnkban maradjunk meg a szakmai feladatoknál.

Halak: Ebben az időszakban a szeretteink és a környezetünkben megforduló emberek fognak jobban előtérbe kerülni. Tehát a rokonaink, a barátaink és az ismerőseink is. Próbáljunk olyan módon érintkezni velük, hogy a töltés/töltekezés egyensúly állapota fenntartható legyen. Emellett persze súlyoznunk is kell, mármint úgy, hogy kik azok akikre több időt szánunk és kik azok, akikkel csak épphogy összefutunk.

Ezen a héten egy intenzívebb időszakot fogunk megélni. A Június 18-20 3 napban próbáljunk minél nyugodtabban és óvatosabban eljárni, mert betyárosak is lehetnek ezek a napok. Viszont a Június 21 és a 23-24-s napok pedig kifejezetten kedvezőek lesznek. Szóval lesz 3 keményebb és 3 kellemesebb napunk is. 

Ebben az időszakban a két végletünkre kell vigyázzunk. A szakasz elején térdtől lefelé kb. mindenre a lábujjaink végéig, ide értve az ízületünket és a lágy szöveteinket is! A szakasz utolsó 2 napjában pedig a fejünkre kell majd jobban odafigyelnünk, mert az a terület lehet majd érzékenyebb a Hold vándorlása miatt.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük