heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Június 10-17…

Kos: Az erőfeszítés és a munka területei kerülnek most előtérbe, főként a harmónia és az emberi kapcsolatok szempontjából. Szóval ebben az időszakban összpontosítsunk arra, hogy minél harmonikusabbá tegyük a munka körülményeinket, valamint a kapcsolatainkat a munkatársainkkal, ami így magával hozza majd a hatékonyságot is az elvégzendő munkánk terén.

Bika: Ezen a héten a belső indíttatásunk az lesz, hogy mindent alaposan, több oldalról is átvizsgáljunk, mind az intellektusunk, mind pedig a belső értékrendi útmutatónk szerint! De emellett ahhoz, hogy teljes nyugalommal tudjunk jó döntéseket hozni az is kelleni fog, hogy mindezekről kommunikáljuk a velünk együttműködőkkel is. Ezek az összetevők fogják meghozni a lelki nyugalmat.

Ikrek: A belső szellemi nyugalmunk és a spirituális énünk harmóniája fog most fókuszba kerülni. Szóval mindenképpen foglalkozzunk mélyebb, a világi világon túlnyúló dolgokkal. A kifejezetten spirituális témakörökön túl ez érvényes lehet ősi kultúrák, spirituális tradíciók szokás rendszereire is. És persze a lelki gyakorlatok végzése is különleges eredményeket fognak hozni, legyen az meditáció, böjt, mantrázás, stb.

Rák: Aktív hétnek nézünk elébe és most meg lesz bennünk az a belső tűz is, amitől képesek lehetünk arra, hogy erőből is a feladatokat. De emellett meg lesz az a belső bölcsességünk is, hogy képesek legyünk rendszerben is működni, és azaz alázat is, hogy a hatékonyság kedvéért képesek legyünk másokkal is együttműködni harmonikusan. Szóval most szinte bármit képesek lehetünk megoldani!

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció területei kerülnek most fókuszba ezalatt az időszak alatt. Azzal a felhanggal, hogy segítsünk másokon. Ami így létre jöhet kötetlen beszélgetés, szakmai tanácsadás vagy alaposan megtervezett instrukciók összeírásán keresztül is. Arról nem is beszélve, hogy effektív fizikai segítség nyújtáson keresztül is képesek lehetünk beteljesíteni a hét hívását.

Szűz: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni, abban a fényben, hogy új életviteli rendszereket alakítsunk ki a mindennapjainkban. Mind az egyén szintjén legyen az egy új edzés terv, vagy egy új dolog elsajátítása, mind pedig  a közös feladat végzés terén is. Tehát bátran újíthatunk a mindennapjainkon, ami akár magába foglalhatja a szokásos otthoni feladatok újra felosztását is legyen az takarítás, rendrakás vagy kisállat sétáltatás.

Mérleg: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a lelki nyugalmunk fog most fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Viszont most ehhez kelleni fog egy kis elzárkózás is! Szóval fizikai szinten próbáljunk egy kicsit nagyobb távolságot tartani a nyüzsgő külvilágtól és töltsünk minőségi időt azokkal akik nagyon közel állnak hozzánk. Ennek nem kell aktívnak lenni, sőt inkább az a jobb, ha egy kicsit közösen elvonulunk, meditálunk, csendben vagyunk.

Skorpió: A külvilági életünk fog most több energiát igényelni, így most egy aktívabb, kommunikatívabb hétnek nézünk elébe. Terítékre fog kerülni a munkánk (szintén külvilági teendő) és ezáltal az ambícióink is és a hosszútávú terveink is. Viszont ahhoz, hogy mindez működjön szükséges lesz az is, hogy azonosulni tudjunk a feladatainkkal, szóval csak olyan dolgokba tegyünk most energiát, amiben hiszünk is.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak most előtérbe kerülni ebben az időszakban. Fontos lesz az, hogy kommunikáljunk sokat és az is, hogy folyamatosan verbalizáljuk a terveinket és az elképzeléseinket. Így a környezetünk is sokat tud majd meríteni a mi lelkesedésünkből és így az is könnyebb lesz, hogy egy irányba tudjunk haladni, egy irányba tudjunk húzni a környezetünkkel.

Bak: Az énünk fog most terítékre kerülni, mind a külvilági feladataink, mind egy mélyebb spirituális értelemben is. Sőt az ideális az lenne, hogy ezt a két területet most összehangoljuk. Például ebben a szakaszban a munkánkkal kapcsolatosan az fog terítékre kerülni, hogy az mennyire egyezik az, az életfeladatunkkal. Vagy akár az is, hogy mennyire érezzük magunkat kiteljesedve a munkánkban lelkileg.

Vízöntő: Lezárások és befejezések fogják dominálni ezt az időszakot az életünkben. Ami megtörténhet a fizikai síkon, lásd megszabadulunk felesleges dolgoktól, vagy például lezárunk régen húzódó befejezetlen ügyeket. De ez mehet egy mélyebb, érzelmesebb vonalon is, amikor megszabadulunk olyan hatásoktól, érzetektől amelyek visszafognak minket és gátolják az előre haladásunkat.

Halak: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ezen a héten, mind a külső világunkból, mind a belső világunkból. Egyrészről a munkánkban és a pénzkeresetünkben résztvevő emberek fognak jobban előtérbe kerülni. Másrészről pedig a személyes életünkben szereplő emberi kapcsolataink is. De mindkét életterületünk terén a lényeg az lesz, hogy próbáljuk minél harmonikusabban és békésebben együttműködni a környezetünkkel.

Ebben a szakaszban a fő momentum leginkább maga a spiritualitás érzése lesz. Ugyanis mind a Június 10, mind a 11, mind a 12, sőt még a 14 is olyan napok lesznek, amelyek materiális szempontból nem igazán különlegesek, de spirituális hatásukban pedig igencsak kedvezőek lesznek. Szóval próbáljunk gey kicsit nyugodtabb, szemlélődő életet élni ebben az időszakban!

Fizikailag pedig a lengő bordáinktól lefelé a térdünkig kell, hogy jobban odafigyeljünk magunkra. Mind belsőleg így az emésztésünkre és az ürítésünkre is, de ide tartoznak a külsőbb területek  is, mint pl. ízületek vagy éppen a bőrünk az adott területen.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük