Ezennel kihirdettetik, kiadjuk a Bhakti Kutir Upanisád Gyűjtemény első részét!

Kedveskéink!

Mint már tudjátok, már hónapok óta készen vagyunk az első kötettel, egy amolyan bemutatkozó kötettel, ami 18 upanisádot foglal magában. És most készen állunk, hogy ezt kis is adjuk! Ehhez kérjük a segítségeteket! 

Sajnos ezt most önerőből nem tudjuk megoldani, de lenne egy megoldás! Hiszen amennyiben lenne 160 példány előre megrendelés és befizetés , akkor ki is tudjuk nyomtatni az első etapot!

Előrendelésben a könyv ára 4900 forint lesz, nyomtatás után pedig 5500 vagy 5900 forint, attól függően, hogy hány példányban tudunk nyomtatni! 

Tehát a teendőtök az lenne, hogy ide utaljatok:

Baktai Ádám Ev, MagNet Bank
16200151-18538490

Valamint az, hogy a közleménybe írjátok meg a címeteket (ez a számlához kell) és a darab számot!

Egyébként akinek ez a téma még új, maguk az Upanisádok a Védák filozófiával foglalkozó tanításai és sokan ezeket a tanításokat tartják a Védák lényegének! A rengeteg Upanisádból 108 darabot tartanak a legfontosabbnak, ezeket próbálnánk vissza adni nektek magyarul.

Ugyanis ezeknek a tanításoknak a nagy része még sohasem jelent meg magyarul, így megpróbáltunk arra is ügyelni, hogy a 7 upanisád kategóriájából legalább 2-2 cím szerepeljen az első kötetben, mert így mindenki találni fog számára különösen szívhez szóló részt ebben a publikációban!

Szóval szerepel 2 jóga upanisád a jóga szerelmeseinek, 2-2 Siva és Dévi upanisád a tantra hívőknek, továbbá 2 vaisnava upanisád is, a Krisnás barátaim számára! Valamint megtalálható 2 szannjásza upanisád is, a lemondott irányzatot követők számára, 3 mukhja upanisád, amelyek a legősibb és a legfilozofikusabb upanisádok is egyben és 3 szamanja upanisád, vagyis általános upanisád. 

Emellett rövid leírásokat is megtaláltok a kötetben, a tisztább átlátás, a könnyebb megértés végett.

Itt megtaláljátok az első kötet teljes tartalomjegyzékét!

Hálás köszönettel!

Om Tat Sat

A Védikus irodalom szolgálatában, Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük