Heti asztrológiai előrejelzés: Július 26 – Augusztus 2…

Kos: Ebben az időszakban rólunk és közvetlen környezetünkről fog szólni minden. A legalapabb szükségleteinktől a teljesen újonnan felépített életviteli rendszerig. A kommunikációs csatornák kicsit nehezebben fognak működni, így próbáljunk mindent egy kicsit több szeretettel elintézni. Sőt úgy is jobban fog menni az összehangolódás a szeretteinkkel, hogy mi magunk eltanulunk, ellessünk tőlük új dolgokat.

Bika: Azok a képességek, hogy lazán beszélgessünk, és elvegyüljünk a kavalkádban, nem igazán fognak működni ezen a héten. Viszont az, hogy nagyon tevékenyek legyünk, és mindezt egymagunkban, kicsit elvonulva a tömegtől tegyük, na az rendkívül jól fog működni. Mindez nem azért fog így működni, mert valami baj van, hanem azért mert ebben az időszakban ettől fogunk töltődni a leghatékonyabban.

Ikrek: Egy kicsit elveszettnek érezhetjük magunkat ebben a szakaszban, de bátran támaszkodjunk a szeretteinkre. A választottakra is, tehát a barátainkra és az adottakra is, tehát a rokonainkra is. A beszélgetés, a minőségi idő eltöltés, most minden mennyiségben áldásos lesz számunkra. Az ő rálátásukkal és tanácsaikkal képesek leszünk más szemszögből megvizsgálni a dolgokat és visszanyerni az optimizmusunkat.

Rák: Ebben az időszakban érezhetünk némi széthúzást a privát és a professzionális életünkben. A munkahelyünkön is igényt fognak tartani a képességeinkre és a hozzáállásunkra, de otthon is szükség lesz az energiáinkra. Arra kell vigyáznunk, hogy ne essünk szét és arra, hogy amikor már kezdünk egy kicsit szétcsúszni, akkor próbáljunk kommunikációval közbe lépni és úgy tartani a frontot, hogy delegálunk ezt-azt a feladatainkból.

Oroszlán: Ebben az időszakban a befejezések és a lezárások fognak előtérbe kerülni, és főként a munkaviszonyában. Ideális hetünk lesz arra, hogy elkezdjünk azon dolgozni, hogy miként alakítsuk át a munkánkat, hogy több időnk maradjon magunkra és a fontos dolgokra. Ehhez a bevétel-kiadás területeinket kell majd komolyabban átszerkeszteni és átértelmezni, de mindenképpen kezdjünk hozzá, ha még csak kicsiben is kezdünk.

Szűz: A munkánk és a pénzkeresetünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, főként az egyensúly szempontjából. Keresünk-e annyit, ami visszatükrözi a munkába fektetett erőfeszítéseinket, vagy legalább keresünk-e annyit, amiből finanszírozni tudjuk azokat a hobbikat, tevékenységeket és/vagy dolgokat, amelyek rendszeres végzésével, gyakorlásával képesek vagyunk feltöltődni, ami miatt úgymond megéri munkába járni.

Mérleg: A lelki békénk és a hivatásunk területei kerülnek terítékre ebben az időszakban. Főleg abban a kontextusban, hogy mindaz amit csinálunk az visszatükrözi-e a személyiségünket. Hogy elégedettek vagyunk-e azzal amit csinálunk, és ahogyan csináljuk. És most nem a számszerűsített sikerek és visszajelzések lesznek a fő nézőpontok, hanem az, hogy mi legbelül hogyan érezzük magunkat és, hogy mennyire vagyunk elégedettek.

Skorpió: A spiritualitás szűrőjén keresztül fogjuk szemlélni magunkat és a környezetünket ebben a szakaszban. Abból a szempontból is, hogy miként tudunk másokon segíteni, másokat előremozdítani, de abból is, hogy mi magunk milyen lelkigyakorlatokkal fogunk tenni magunkért, vagy éppen miként tudunk időt szakítani némi meditációra, ami felemel bennünket, amitől megtisztulva és felerősödve érezhetjük magunkat.

Nyilas: Ez a hét arra lesz alkalmas, hogy elvonultan, kicsit be burkolózva tegyünk magunkért. Ez lehet tanulás, vagy gyakorlás, ha új dolgokra vágyunk, de lehet olyan lelkigyakorlatok elvégzése is, ami még jobban kidomborítja az aszketizmusát ennek a szakasznak. Tehát kiváló hetünk lesz böjtölésre, korán kelésre, hideg fürdőkre, szent szövegek tanulmányozására, elvonult mantrázásra, vagy akár gyógynövény gyűjtésre, szárításra, feldolgozásra, természetesen egyedül.

Bak: Némi feszültséget fogunk tapasztalni az együttműködéseink terén, ami most akár elég komolyra is fordulhat. Így mindenképpen arra törekedjünk, hogy őrizzük meg lelki nyugalmunkat és próbáljuk az egészet egy nagy képi rendszerben szemlélni. Nem leakadni apró dolgokon, szerencsétlen szófordulatokon, hanem a nagy képet látni, és tudni, hogyha most felülkerekedünk a részleteken, akkor ezek a viszályok hamar elillannak.

Vízöntő: A partnereik és a gyermekeink irányába kellene most egy komolyabb mennyiségű energiát terelni. Most szükségük lesz arra a nyugalomra és békességre, amit képesek vagyunk magunkból kiengedni, amivel újra megtudjuk alapozni azt a nyugodt légkört, ami kell ahhoz, hogy egy család, egy közösség békésen tudjunk élni és működni. Amennyiben nincsenek gyermekeink, akkor mindezt a jót azok irányába tereljük, akik felnéznek ránk, akiket mi pátyolgatunk.

Halak: A beszéd és az információ csere fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, de vigyázzunk a mondanivalónk stílusára. A tartalma mindannak amit mondanánk, vagy közölnénk jó, csak arra vigyázzunk, hogy a félreérthető stílus miatt, vagy a túl egyenes közlési módszerek miatt nehogy elutasítsa a hallgatóság azt a sok jót, ami képesek vagyunk átadni, pusztán a megsebzett egó miatt.

Ebben a szakaszban mindenképpen vigyázzunk a Július 27-29-es szakasz idején, mert mind 3 nap igen kellemetlen bolygóállásokra kell számítanunk. Új dolgokba semmiféleképpen ne kezdjünk. De kemény nap várható szerdán (31.-én) és pénteken (Augusztus 2.-án.) is.

Ezen a héten a fejtől le egészen a felső emésztő rendszerünkig vigyázzunk magunkra. Kerüljük a beavatkozásokat, az egyszerűtől a komplexig, egy szimpla szépészeti beavatkozástól a beütemezett orvosi beavatkozásokig.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük