Heti asztrológiai előrejelzés: Július 17-24…

Kos: A beszéd és a kommunikáció területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, főként azzal a célzattal, hogy lelki egyensúlyt és lelki békét teremtsünk. Így bátran nyíljunk meg és beszéljünk, sőt most olyan témákkal is elő hozakodhatunk, amelyek egy kicsit rázósabbak. Ezzel nem csak magunknak teszünk jót, de a környezetünknek is segítünk, hogy jobban lássanak bennünket.

Bika: Mi magunk, a családunk és a közvetlen környezetünk fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. A fontos az, hogy minőségi időt töltsünk el egymás társaságában és az, hogy mindez kényelemben, és élvezetesen történjen meg. Szóval most egy közös, családi kerti sütögetés vagy éppen egy közös séta a parkban egy kis fagyival sokkal jobb választás, mint valami aktívabb kikapcsolódás.

Ikrek: Meg lesz az a belső inditatás, hogy egy kicsit begubózzunk és elvonuljunk, de fontos lenne az is, hogy azért a közvetlen környezetünk ne érezze azt, hogy őket kizárjuk a minden napjainkból. Természetesen mindenkinek szüksége van egy kis én-időre, sőt kizárólagos én-időre is, de ha eközben nem hozzuk a szívrohamot a közvetlen környezetünkre, az azért sokkal kellemesebbé teheti az elvonulásunkat is.

Rák: Ezen a héten vigyáznunk kell, hogy ne pörögjünk túl és ne terheljük magunkat túl. Nagyon hatékonyak tudunk majd lenni, főleg dolgok utolsó elvarratlan szálaink befejezésében, sőt elképesztő mennyiségű ötletünk és ihletünk lesz abban az irányban, hogy most miket lehetne megcsinálni, és befejezni, de próbáljunk priorizálni. Nem mindennek ugorjunk neki, hanem a legfontosabbaknak.

Oroszlán: A munkánk és a pénzkeresetünk fog most terítékre kerülni, főként abból a szemszögből, hogy ez az életterület miként hat ránk. Hogy maga a materiális javak, amit megtermelünk egyensúlyban van azzal az erőfeszítéssel, amit bele teszünk a megtermelésükbe. Vagy, hogy arra is marad keretünk, hogy ki váltsuk az ezzel járó stresszt, némi szórakozással és lazítással.

Szűz: Dolgok befejezése és lezárása fog fókuszba kerülni, ami most ahhoz lesz elengedhetetlen, hogy tovább tudjunk lépni bizonyos életterületeken. Szóval most elő kell vennünk azokat a dolgokat, amelyeket egy ideje halogatunk, vagy éppen úgy éreztük, hogy nincs elég türelmünk vagy energiánk a témakörök felgöngyölítésére. Aztán álljunk neki és tegyünk pontot az i-re.

Mérleg: Ebben a szakaszban a spirituális énünk és a lelki dolgokra való fogékonyságunk fog most jobban előtérbe kerülni. Így most mindent egy kicsit ezen a szűrön keresztül fogunk látni. A munkánkat, a terveinket, a vágyainkat, de még a megélhetésünket is. Arra természetesen ügyeljünk, hogy tartsunk mindent egyensúlyban és ne billenjünk át a túlságosan ezo-bio-öko világba.

Skorpió: Ahhoz, hogy most egyensúlyban tudjuk tartani, a törekvéseinket, a tetteinket és vágyainkat egy pici segítségre lesz szükségünk. És ahhoz, hogy a bennünk lévő kisördög is nyugodt legyen olyan segítség irányába kell nyúlnunk, akiket mi választottunk. Szóval partnerek, barátok előnyben. Most a rokoni szálon kapcsolódóak nem fogják tudni azt hozni a kapcsolatunkba, amire szükségünk van.

Nyilas: A munka és az erőfeszítés fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, sőt globálisan. Ide tartozik majd természetesen a munkánk és a megélhetésünk, de az életben végezett egyéb feladataink is. Sőt még azok a teendők is, amit most már ténylegesen meg kellene tennünk, mert csak ülünk a dolgokon és nem igazán haladunk! Szóval pörögjünk fel és vessük bele magunkat a teendőinkbe.

Bak: Az a képességünk fog most mindent dominálni ebben a szakaszban, hogy mindent racionálisan és intellektuálisan vizsgáljunk meg. Így most a belső inditatásunk az lesz, hogy mielőtt bele vágnánk bármibe is, vagy bármilyen tervet szőnénk, elképesztő mennyiségű szellemi energiát tegyünk a dologba. Természetesen itt is kell arra vigyáznunk, hogy ne essünk túlzásba, hogy ez ne menjen a teendőink kárára.

Vízöntő: A tanuláson és a gyakorláson lesz most a hangsúly ezen a héten. Sőt most szinte minden terület támogatva lesz, így akár humán, akár reál területen vetnénk magunkat tanulmányokba, az sokkal könnyebben fog menni, mint máskor. Ugyanakkor maga a gyakorlás területe is támogatott lesz, szóval azt is választhatjuk, hogy a már a korábban megtanultakat mélyítjük el ezen a héten.

Halak: Tevékeny időszaknak nézünk most elébe! Szóval bátran vágjuk dolgok közepébe és csináljuk! És most ez a hozzáállás lesz az, ami elégedettséget hoz az életünkbe. Álljunk neki és tegyünk dolgokba energiát, és maga az alkotás, a dolgok befejezése és megvalósítása lesz az, ami hozni fogja azt a jó érzést, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott életet éljünk!

Ebben az időszakban egy különleges szakasz kezdődik el a jóga tradíciók háza táján. Július 19 és Augusztus 2 között egy olyan asztrológiai állás fog uralkodni, ami különösen kedvezően hat mindenre, ami kötődik a jógához. Szóval próbáljunk mindennap valami jógával kapcsolatos dolgot csinálni, legyen az egy rövidke meditáció, vagy az, hogy tényleg nekiállunk jógázni.

Ezalatt a hét alatt az arcunktól le egészen a lengőbordáinkig kell jobban vigyáznunk magunkra. Így az első pár napban kerülnünk kell még a fogorvost is, majd szépen lefelé haladva vigyáznunk kell a torkunkra, a mellkasunkra, stb. Szóval az allergiások gyakran mossanak kezet és arcot, és próbáljanak bevetni 1-2 megelőző technikát!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük