Heti asztrológiai előrejelzés: Július 5-12…

Kos: Vigyáznunk kell a kommunikációs csatornáinkkal. Egyrészről könnyebb lesz konfliktusba kerülni, másrészről pedig belekeveredhetünk olyan helyzetekbe is, amikor nagyon nehéz kimondani az igazságot. Szóval próbáljuk kerülni a nagy beszélgetős, kitárulkozós helyzeteket és leginkább arra fókuszáljunk, hogy segítsük a környezetünkben lévőket. Üssük el a beszédet, tettekkel. Ez főként a partnereinkkel kapcsolatosan lesz áldásos.

Bika: Törődjünk sokat a partnereinkkel, legyen ők a privát életünk párjai, vagy éppen a professzionális életünk partnerei. Legyünk aktívak, de az együtt tanulás, együtt gyakorlás is jó közös időtöltés tud lenni. Arra viszont mindenképpen figyeljünk oda, hogy mi magunk ne menjünk át önfeladásba. Az önátadás és az odafigyelés másokra, mind hiteles érzések és szépek, de nem szabad átlépni azt a vonalat, amikor már dolgok a saját kárunkra mennek.

Ikrek: A beszéd és a kommunikáció ebben a szakaszban nem lesz könnyű menet, de a tanítás és a mások megsegítése viszont egy kiváló időtöltés lesz erre az időszakra. Az különösen megfogja könnyíteni mindezt, hogy ezen a héten sokkal könnyebb lesz egy kicsit jobban átérezni mindazt, amit mások éreznek, és sokkal könnyebb lesz másokkal úgy jót tenni, hogy azt ők is jó téteményként éljék meg.

Rák: Ebben az időszakban mi magunk fogunk fókuszba kerülni, valamint a családunk, a családi atmoszféra amiben élünk, a lakóterületünk és kifejezetten a gyermekeink is. Szóval próbáljunk minőségi időt együtt eltölteni, és olyan dolgokat megvalósítani, amelyek fejlesztik és javítják a fent említett életterületek megélését. Ugyanakkor ez a hét arra is tökéletes lesz, hogy új rendszereket is beépítsünk a saját és a családunk életébe is.

Oroszlán: Ezen a héten azt próbáljuk elkerülni, hogy sok időt keljen egyedül eltölteni. Most erre nem vagyunk lelkileg felkészülve. Viszont ideális hetünk lesz arra, hogy aktívak legyünk az otthonunk környékén, vagy a családunk/testvéreink otthonának környékén. Csináljunk dolgokat együtt kalákában és élvezzük ki ennek minden pillanatát. Nevetgéljünk, együnk nagyokat, most ez fogja felvillanyozni a hetünket.

Szűz: Aktív hetünk lesz, mind a munkánk, mind a személyes életünk területein. Bármely területen aktivizáljuk magunkat most extra energiákat kell majd mozgósítanunk, de ezt most úgy fogjuk tudni a legjobban megoldani, ha rendszerekben dolgozunk és gondolkodunk. Mert így könnyebb lesz erőből végig tolni ezt az időszakot, de az is hasznos lesz majd, ha most amikor úgy is extra erőfeszítést mozgósítunk, akkor hozzunk létre hosszan tartó dolgokat.

Mérleg: Ezen a héten most könnyebb lesz befejezni dolgokat. Egy részről könnyebb lesz túllépni bizonyos dolgokon, és nem keserűségből, hanem ténylegesen úgy, hogy már az a dolog nem foglalkoztat minket. Másrészről pedig bennünk lesz az a plusz energia, hogy olyan dolgokra is felszívjuk magunkat, amelyekkel már egy ideje nem foglalkoztunk, és/vagy már egy ideje nem is akartunk vele foglalkozni.

Skorpió: Spirituális aktivitás fogja kitölteni ezt a szakaszunkat. Sőt ez a szakasz még arra is nagyon jó lesz, hogy valamiféle fogadalmat tegyünk, vagy valami hivatalos elhatározást léptessünk életbe, a saját életünkben. Ez lehet az, hogy vegetáriánusokká válunk, de akár az is, hogy belekezdünk egy rendszeres meditációs gyakorlásba. Ezen a héten ezzel a hozzáállással fogjuk a legtöbbet kihozni ebből a szakaszból.

Nyilas: Ez a hét arra lesz a legalkalmasabb, hogy egy kicsit elvonuljunk a külvilágtól. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy fizikailag is el kell vonuljunk, természetesen ha erre van lehetőségünk ez azért extra bónuszpontokkal járni, érzetileg. Hanem azt jelenti, hogy egy kicsit vissza kell húzódnunk a pörgéstől és próbáljunk egy kicsit befelé fordulni. Olvasás tv-zés helyett, egy kis elmélyült kertészkedés egy buli helyett, bármi lehet!

Bak: Próbáljunk azokkal az emberekkel sok időt eltölteni, akiket mi választottunk arra, hogy szerepeljenek az életünkben. Ezek a személyek a partnereink és a barátaink. Most az ő energiáikra van szükségünk, hogy jól zárjuk ezt az időszakot. Figyeljünk oda arra, amit mondanak, mert most a legváratlanabb szituációban is elhangozhat egy olyan mondat, ami nagyon sok jót tartogathat számunkra a jövőnkre nézve.

Vízöntő: Nagyon aktív hétnek nézhetünk elébe, mind a munkánk, mind a privát életünkben. És ez most kikapcsolódás is lesz egyben. Nem úgy mint pihenés, hanem az, hogy kikapcsolhatunk és csak csináljuk a feladatainkat. Szóval összpontosítsunk olyan dolgokra, amelyeket már zsigerből tudunk, de amit máskor nem szívesen végzünk el. Most meg lesz bennünk az erő, hogy befejezzük ezeket a a dolgokat is.

Halak: Ebben az időszakban az intellektusunk kerül előtérbe, és mindent a racionalitás szűrőjén keresztül leszünk képesek megvizsgálni. Bátran vegyük elő azokat a témaköröket, amelyekben csak úgy tudunk majd tovább lépni, ha jól átgondoljuk a dolgokat és bele tesszük azt az energiát, amivel megtudjuk vizsgálni mindennek a pro és a kontra oldalait is. Így a jövőben sem kell azon aggódnunk, hogy túlságosan elhamarkodottan hoztuk volna meg a döntést!

Ezen a héten a a fő momentum az lesz, amikor Július 6-án a tibeti kalendárium szerint 10 milliószoros napunk lesz. Ilyen napunk csak 4x van egy évben! És mindennek 10 milliószoros hatása van. Szóval jó cselekedetekre fel!

Ezentúl az is egy érdekes momentuma lesz ennek a szakasznak, hogy 9-én, 11-én és 12-én is sziddha jóga lesz. Egy olyan asztrológiai állás, amikor minden sokkal kellemesebben alakul, legyen is bármekkora az ellenszél.

Ebben az időszakban kerüljünk el minden beavatkozást a mellkasunktól indulva a combtövünkig. Tehát az intim piercingtől a mellbimbó piercing-ig. A szívműtéttől az intim gyantázásig!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Heti asztrológiai előrejelzés: Július 5-12…

  1. Baláti Róbert szerint:

    Szervusz, kedves Ádám!
    50-es,út kereső vagyok… Van egy-két kérdésem
    Hozzád, a Segítségedre van szükségem….
    Privátban,hol tehetem meg ezeket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük