Heti asztrológiai előrejelzés: Január 4-11…

Kos: A külső világunkban, tehát a munkaterületén és a barátaink közegében felfogja ütni a fejét a spiritualitás, ezen a héten. Készüljünk mély témákat feszegető beszélgetésekre, és az élet nagy dolgainak megvitatására.

Bika: A partnereinkkel folytatott életünk kerül terítékre ebben az időszakban, és azon belül is az életünk külsőségei. Szóval szóba fognak kerülni az anyagiak, főként a partnereink vagyona és pénze szemszögéből és a munkánk is!

Ikrek: Hallgassunk a belsőnkre, abban a tekintetben, hogy most mit kellene csinálnunk és mibe kellene bele vágnunk. Aztán fussunk neki, tűrjük fel az ingujjunkat és vessük bele magunkat a közepébe.

Rák: A gyermekeink (tanítványaink) és a partnereink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban és főként abból a szempontból, hogy feloldjunk kellemetlenségeket, félreértéseket és tovább tudjunk lépni a kapcsolatainkban a mérgező leakadásokról.

Oroszlán: A gyermekeink és a partnereink kerülnek előtérbe ebben a szakaszban, de leginkább az otthonunk és a lakhatásunkkal kapcsolatosan, szóval itt lesz az idő egy közös, csapatépítős nagy takarításnak, otthon átrendezésnek, kipofozásra és ez fogja meghozni a békét.

Szűz: A tanulás és a gyakorlás fogja kitölteni a hetünket, így készüljünk elő azokkal a témakörökkel, amelyeket már egy ideje hanyagolunk. Sőt ezen a héten könnyebb lesz bele kezdeni új életviteli rendszerekbe is, mint pl. edzés, vagy éppen a korábban kelés, stb.

Mérleg: A kommunikáción és beszéden lesz a fő hangsúly ebben a hét napban, szóval kapjuk el azokat az embereket a környezetünkben, akikkel már jó régóta le kellett volna ülnünk és egy jót beszélgetnünk, vagy akár valami érzékenyebb témakört áttárgyalnunk.

Skorpió: Magunkkal, a családunk atmoszférájával és az otthonunkkal kell elfoglaljuk magunkat ezen a héten. Lehetőleg csináljunk dolgokat együtt, és olyan dolgokat amelyek az otthonunkkal és a kényelmünkkel kapcsolatos.

Nyilas: Valószínűleg egy kis elvonulásra és magányra lesz szükségünk, hogy magunkkal tudjunk foglalkozni, és azokat a dolgokat megtenni, amelyek minket kötnek le, de teljesen. A családban zajló dolgokkal most óvatosan bánjunk, mert könnyebb lesz kibillenteni az egyensúlyt.

Bak: A munkánk az abból bejövő haszon kerül terítékre ezen a héten. Hogy megéri-e egyáltalán azt csinálni, amit most éppen pont csinálunk, vagy itt az idő, hogy váltsunk, és új játékszabályok mentén egyezzünk meg a munkánkkal kapcsolatosan.

Vízöntő: Az az örökzöld témakör fog felszínre törni bennünk ezen a héten, hogy amit csinálunk az hasznos-e. Vajon hagyok-e egy jó és hasznos nyomot-e magam után, vagy teljesen felesleges minden, és halálom, vagy elköltözésem után 2 nappal már mindenki el is felejtett engem.

Halak: A befejezés és lezárás kerül felszínre ezen a héten, és az ezt lehetővé tévő mély spirituális gondolkodás. Hiszen a jó befejezéseket nem a keserűség vagy csalódottság hajt, hanem a megbékélésből fakadnak.

Ezen a héten a fő momentum a Január 5-re eső Újhold lesz. Ami mindig egy kiváló nap lelkigyakorlatok végzésére, meditációra és egy kis befelé fordulásra.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük