Heti asztrológiai előrejelzés: Január 4-11…

Kos: A külső világunkban, tehát a munkaterületén és a barátaink közegében felfogja ütni a fejét a spiritualitás, ezen a héten. Készüljünk mély témákat feszegető beszélgetésekre, és az élet nagy dolgainak megvitatására.

Bika: A partnereinkkel folytatott életünk kerül terítékre ebben az időszakban, és azon belül is az életünk külsőségei. Szóval szóba fognak kerülni az anyagiak, főként a partnereink vagyona és pénze szemszögéből és a munkánk is!

Ikrek: Hallgassunk a belsőnkre, abban a tekintetben, hogy most mit kellene csinálnunk és mibe kellene bele vágnunk. Aztán fussunk neki, tűrjük fel az ingujjunkat és vessük bele magunkat a közepébe.

Rák: A gyermekeink (tanítványaink) és a partnereink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban és főként abból a szempontból, hogy feloldjunk kellemetlenségeket, félreértéseket és tovább tudjunk lépni a kapcsolatainkban a mérgező leakadásokról.

Oroszlán: A gyermekeink és a partnereink kerülnek előtérbe ebben a szakaszban, de leginkább az otthonunk és a lakhatásunkkal kapcsolatosan, szóval itt lesz az idő egy közös, csapatépítős nagy takarításnak, otthon átrendezésnek, kipofozásra és ez fogja meghozni a békét.

Szűz: A tanulás és a gyakorlás fogja kitölteni a hetünket, így készüljünk elő azokkal a témakörökkel, amelyeket már egy ideje hanyagolunk. Sőt ezen a héten könnyebb lesz bele kezdeni új életviteli rendszerekbe is, mint pl. edzés, vagy éppen a korábban kelés, stb.

Mérleg: A kommunikáción és beszéden lesz a fő hangsúly ebben a hét napban, szóval kapjuk el azokat az embereket a környezetünkben, akikkel már jó régóta le kellett volna ülnünk és egy jót beszélgetnünk, vagy akár valami érzékenyebb témakört áttárgyalnunk.

Skorpió: Magunkkal, a családunk atmoszférájával és az otthonunkkal kell elfoglaljuk magunkat ezen a héten. Lehetőleg csináljunk dolgokat együtt, és olyan dolgokat amelyek az otthonunkkal és a kényelmünkkel kapcsolatos.

Nyilas: Valószínűleg egy kis elvonulásra és magányra lesz szükségünk, hogy magunkkal tudjunk foglalkozni, és azokat a dolgokat megtenni, amelyek minket kötnek le, de teljesen. A családban zajló dolgokkal most óvatosan bánjunk, mert könnyebb lesz kibillenteni az egyensúlyt.

Bak: A munkánk az abból bejövő haszon kerül terítékre ezen a héten. Hogy megéri-e egyáltalán azt csinálni, amit most éppen pont csinálunk, vagy itt az idő, hogy váltsunk, és új játékszabályok mentén egyezzünk meg a munkánkkal kapcsolatosan.

Vízöntő: Az az örökzöld témakör fog felszínre törni bennünk ezen a héten, hogy amit csinálunk az hasznos-e. Vajon hagyok-e egy jó és hasznos nyomot-e magam után, vagy teljesen felesleges minden, és halálom, vagy elköltözésem után 2 nappal már mindenki el is felejtett engem.

Halak: A befejezés és lezárás kerül felszínre ezen a héten, és az ezt lehetővé tévő mély spirituális gondolkodás. Hiszen a jó befejezéseket nem a keserűség vagy csalódottság hajt, hanem a megbékélésből fakadnak.

Ezen a héten a fő momentum a Január 5-re eső Újhold lesz. Ami mindig egy kiváló nap lelkigyakorlatok végzésére, meditációra és egy kis befelé fordulásra.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .