Heti asztrológiai előrejelzés: 2019. Január 11-18…

Kos: Egy kicsit nehezebb lesz az együttműködés a barátinkkal és a rokonainkkal, és nem feltétlenül kell rosszra gondolni, csak nem biztos, hogy ezen a héten is ugyan olyan türelemmel tudjuk kezelni a dolgokat. Szóval picit húzódjunk vissza.

Bika: Olyan elmaradt, kimaradt, elfelejtett részét kell megoldanunk a munkánknak, ami semmiféle előrelépést, vagy akár fizetséget sem hord magában, de meg kell csinálnunk, viszont ettől belül fogjuk jól érezni magunkat.

Ikrek: Ebben az időszakban sokkal nyugodtabban és spirituálisabban fogjuk látni az életünket. Főként a munkánk és a sérelmeink területét, így sokkal könnyebb is lesz az elengedést és a megbocsájtást is gyakorolni.

Rák: A barátinknak lesz szüksége a mi lelkünkre, ezen a héten és ez attól teljesen független, hogy mennyire vagyunk vehemensek, vagy éppen nyugodtak. Arra van szükségük, hogy mi egy kis minőségi figyelmet szenteljünk nekik.

Oroszlán: Egy kicsit óvatosabban kell bele nyúlnunk a partneri és a munkahelyi kapcsolatainkba, mert most könnyebben eltörhet a mécses. Fogalmazzunk óvatosabban és próbáljunk egy kicsit több figyelmet tanúsítani ezeken a területeken.

Szűz: A partnereinkre kell egy kicsit jobban oda figyelnünk ezen a héten. És valószínű, hogy olyan dolgokkal kapcsolatosan, ami számunkra apróságoknak és jelentéktelen dolgoknak tűnhetnek, de nekik most ezek nagy fontossággal bírnak.

Mérleg: Ezen a héten akkor tudunk majd jó irányba haladni, fejlődni ha elcsendesülünk annyira, hogy meghalljuk belül, az intuitív hangunkat. Persze továbbra is kell majd terveznünk, végre hajtanunk és együttműködnünk, de most kelleni fog hozzá az kis extra belső hang.

Skorpió: Az otthonunk, a gyermekeink és a partnereink fogják kitölteni ezt a hetet. És/vagy. Próbáljunk minél több időt egymás társaságában eltölteni, mert az fog minket úgy feltölteni, hogy tovább tudjunk haladni az életben.

Nyilas: Valószínű, hogy ezen a héten egy picit érzékenyebb lesz majd a lelkünk, és így az sem fog ártani, hogyha tudunk valakivel/valakikkel beszélni, vagy az sem, ha nem térünk el a megszokott rutinjainktól, ami segít abban, hogy végig csináljuk ezt a hetet.

Bak: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Mindkét irányba. Az is fontos lesz, hogy mi eltudjuk mondani a minket foglalkoztató dolgokat, de az is, hogy mi tanáccsal, információval lássuk el a környezetünket.

Vízöntő: Ezen a héten úgy tudunk a legtöbbet tenni a belső békénkért, ha magunkkal és a hozzánk nagyon közel állókkal foglalkozunk. De akár olyan szintig, hogy vegyünk ki 1-2 napot, és a gyerekeinket se vigyük suliba, most egy kicsit össze kell zárni.

Halak: Mi magunk leszünk fókuszpontba, de szükségünk lesz egy kis külső segítségre is ebben a szakaszban. Beszélgessünk azokkal akik közel állnak hozzánk, és akiknek bízunk az értékítéletében. Nézzük meg, hogy ők hogyan látnak minket.

Ebben a szakaszban a legfontosabb momentum az lesz, amikor Január 14-én a Föld úgy fordul, hogy az északi féltekénk újra elkezd közeledni a Naphoz. Az indiai kultúrában azt mondják, hogy bármit is teszünk ezen a napon, annak 10 ezerszeres hatása lesz! Tehát ez a nap kiváló másokat segíteni, vagy bármi más jót tenni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük