Heti asztrológiai előrejelzés: Január 3-10…

Kos: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ezen a héten. Mind az építő és pozitív hangzatú, de a negatívumokat feldolgozó jellegű. Szóval kommunikálnunk kell, hogy ki tudjuk fejezni magunkat és, hogy előreléphessünk dolgokban, de emellett azt is meg kell fogalmaznunk, hogy melyek azok a területek, ahol fel kell számolnunk bizonyos dolgokat ahhoz, hogy az előrelépések meg tudjanak történni.

Bika: Röviden a szeretteink, bővebben kifejtve a családunk és a barátaink fogják kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Beszélgessünk sokat és bátran osszuk meg velük a terveinket és az elképzeléseinket. Már az is sokat segíthet, hogy szimplán átfuttatunk néhány információt másokon, hogy mások véleményét és álláspontját megismerhessük, és akkor még ott van az a lehetőség is, hogy olyan értékes tanácsokat is kaphatunk, ami nekünk még fel sem merült.

Ikrek: A munkánk, az életfeladatunk és az ambícióink fognak terítékre kerülni ebben a szakaszban. De arra is szükségünk lesz, hogy a partnereink véleményét meghallgassuk, ahhoz, hogy jó döntéseket tudjunk hozni. Mind a privát életünkben, mind pedig a professzionális életünkben. A privát életben egyértelmű, hogy kikről van szó, de a munka területén olyanokkal konzultáljunk, akiket mi választottunk partnernek, és nem akit ránk róttak, valaki mások.

Rák: Lezárásoknak és befejezéseknek nézhetünk elébe ezen a héten. De most ezekért meg kell dolgoznunk. Most nem szabad hagyni azt a hozzáállást, hogy a nehézségek, kellemetlenségek, majd úgy is szép lassan kivéreznek és megszűnnek. Elébe kell mennünk és bizonyos helyzetekben fel is kell vállalnunk némi konfliktus helyzetet, hogy még időben be tudjunk dolgokat fejezni, amivel időt és energiát is spórolhatunk.

Oroszlán: A vágyaink, a terveink és az elképzeléseink kerülnek most fókuszba. És nem csak egy ilyen romantikus elképzelés a jövőnkről módon, hanem azzal az elánnal, hogy most majd teszünk is a megvalósításuk érdekében. Sőt ez a hét kiváló lesz arra, hogy tervezzünk, ki alakítsunk új életviteli rendszereket és szabályokat, ahhoz, hogy képesek legyünk haladni terveinkkel. Hogy ténylegesen megvalósítsuk terveinket.

Szűz: A belsőnk, az életvitelünk és a partnereink fogják kitölteni ezt az időszakot az életünkben. És fel kell vállalnunk azt a részt is, hogy elmondjuk azt, hogy nekünk mi lenne a fontos és mi az, amiben így a partnerünknek kell engedni. Meg fogunk lepődni, hogy a csomó esetben az, ami eddig úgy volt megoldva, hogy nem volt kifejezetten előnyös számunkra, szimplán csak úgy át lesz állítva, mert a partnerünk egész egyszerűen nem tudta, hogy az nekünk fontos.

Mérleg: A lelkünk és a közelmúlt sérelmei most nagyobb szerepet fognak kapni ebben az időszakban. Így elengedhetetlen lesz az, hogy kommunikáljunk. Hogy sokat kommunikáljunk. Mert sokszor már az elveszi a teljes élét bizonyos kínos és nehéz történéseknek, ha tudjuk, hogy mi vezérelte a másik felet. Sőt sokszor emberekben meg sem történik az a felismerés, hogy ők egyáltalán meg bántottak-e bennünket.

Skorpió: A családunk terén lesznek most teendőink ezen a héten. Kell majd némi tűzoltást is végezzünk és némi átalakítást abban, hogy bizonyos dolgokat ki csinálhat kivel. Mert most mi leszünk az a villámhárító, az a józan hang, aki segíti a többieket abban, hogy feltudják dolgozni azokat a nehézségeket, amelyek már terhelik az együttműködéseiket, és ami feszültséget okoz a mindennapi teendők folyamán is.

Nyilas: A családunk, az otthonunk és a partnereink fognak előtérbe kerülni, mind a mi személyünkhöz kapcsolódóan. És most meg lesz az a lehetőség, és bennünk az a képesség, hogy átalakítsunk bizonyos dolgokat. Akár nagyon régóta futó beidegződéseket is. Olyan egyszerű dolgokban is, mint pl., hogy ki milyen feladatokat lát el, olyan mélyen futó szálakig, mint az, hogy ki reagálja le a feszültségeket és ki oldja fel őket.

Bak: Nagyon aktív hetünk lesz, de arra nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne essünk át a ló túloldalára és ne legyen az, hogy mi túlterheljük magunkat, főként ne mások feladataival. Mert a segítőkészség érzete most tetőfokár fog hágni bennünk, de azt sohasem szabad elfeledni, hogy hosszútávon azoknak sem teszünk jót, akik helyett megoldunk mindent. Hiszen ők maguk fognak elszokni attól, hogy bizonyos dolgokat nekik kell megoldaniuk.

Vízöntő: Beszédes időszaknak nézünk elébe, de figyelnünk kell a stílusra, amiben a kommunikációt véghez visszük. Mert a mondanivalónk egyértelműen segítő lesz és szinte nélkülözhetetlen, de arra vigyáznunk kell, hogy ne legyünk túl direktek, túl egyenesek. Mert sokszor hiába mondjuk meg a jót, ha azt olyan stílusban tesszük meg, ami nem befogadható, akkor az emberek egy jó nagy része képtelen megfogadni a jó tanácsot.

Halak: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Az is, hogy hol élünk, de az is, hogy kivel. És most kiváló hetünk lesz arra, hogy bizonyos dolgokon változtassunk, fejlesszünk. Az otthonunk harmonikusságán, de azon is, hogy mi és szeretteink, hogyan éljük meg a történéseket a saját ki fészkünkben. Persze ehhez sok-sok kommunikáció kell, de ne aggódjunk, lesz rá időnk és energiánk is!

Ezen a héten a fő momentum a Január 3-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz, amikor is mindenképpen tegyünk az egészségünkért. De a Január 4,5 és 10 napok is kellemesnek ígérkeznek. Míg Január 8.án és 9.én kifejezetten vigyázzunk magunkra és szeretteinkre.

Testileg a fejünk búbjától le a nyakunkig vigyázzunk magunkra, valamint a karjainkra le egészen az ujjaink hegyéig. A hét elején vigyázzunk a lábainkra is, bokától lefelé!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük