Heti asztrológiai előrejelzés: Január 18-27…

Kos: Nagyon sok kommunikáció várható ezen a héten. Beszélgetés, vigasztalás, tanácsadás mindenféle verbális kommunikációra lesz lehetőségünk, de igazán akkor fogunk átütő sikert elérni, ha együtt is csináljuk a tanácsolt dolgokat, a tanácsokat befogadókkal.

Bika: Magunkra, és a közvetlen közegünkre kell fókuszálnunk ebben az időszakban. És mindez a szeretteinkre is vonatkozik, ahogyan az otthonunkra és még a járműveinkre is. Ezekkel foglalatoskodjunk!

Ikrek: Ezen a héten sokkal könnyebb lesz egy kicsit befelé fordulni és önvizsgálatot tartani, valamint arra is, hogy feszültebb dolgokat is áttárgyaljunk a hozzánk közelállókkal. És ez óriási lépés lesz a lelki nyugalmunk felé.

Rák: Aktív hétnek nézünk elébe, ahol személyes áldozatokat is kell hoznunk, de hosszútávon az ebben az időszakban elvégzett többlet munka, sokszorosan fog majd vissza jönni. És természetesen mindehhez vágjunk jó képet.

Oroszlán: A munkánk, karrierünk, pénzkeresetünk kerül előtérbe ezen a héten, és az, hogy ez milyen mértékben befolyásolja a családi életünket. Ha úgy érezzük túl sokat vesz ki belőlünk ez az egész, akkor itt az ideje erről kommunikálni.

Szűz: Ezen a héten sokkal spirituálisabban fogjuk látni az életünket, mint máskor. Könnyebben összeállnak majd a képek, jobban észre fogjuk venni az összefüggéseket. Szóval fantasztikus hetünk lesz arra, hogy beépítsünk dolgokat az értékrendünkbe.

Mérleg: Ez a szakasz a befejezésről fog szólni, és mindez egy emelkedett lelki nyugalommal telített hangulatban. Most nem azért kell majd lezárnunk dolgokat mert már kivagyunk, vagy már a hátam közepére sem kívánom, hanem azért mert már nincs rá szükségünk.

Skorpió: Zseniális hetünk lesz arra, hogy a partnereinkkel tervezgessünk és elkezdjük kivitelezni az ambícióinkat. Ez lehet a professzionális életünkben is, és a magánéletünkben is. És akár milyen kicsi lépesre vagyunk most képesek, azt tegyük meg.

Nyilas: El kell engednünk a füleink mellett a károgókat, a rosszallókat és a hátunk mögött duruzsolókat. Csak csináljuk a feladatunkat. Legyünk szilárdak és kibillenthetetlenek, tegyük a dolgunkat és minden jó lesz.

Bak: Erős indíttatást fogunk érezni ebben az időszakban arra, hogy beiktassunk némi lelkiséget az életünkbe. Ez lehet bármi, és akár egy igen  rövidke 5 perces meditáció is. De azt tegyük meg mindennap, és úgy már hatásos lesz.

Vízöntő: Ezen a héten kicsit könnyebb lesz konfliktusba kerülni. Mi is feszültebbek lehetünk, de a sors is úgy fogja elénk hozni a helyzeteket, hogy abban legyen töltet gazdagon. Ügyeljünk arra, hogy ne tegyünk olyat, ami visszafordíthatatlan.

Halak: Most hiába lesz a rengeteg tervezés, a tökéletes munkamorál, a kifáradhatatlan tenni akarás, mégis szükségünk lesz valakire akivel együttműködve fogjuk meg tenni azokat az előrelépéseket, amit egyébként magában hordoz ez a hét, csak kell valaki hozzá.

Ezen a héten a fő momentum a Január 21-re eső telihold lesz! Sőt ez a jelenség Hétfőre esik, a Hold napjára, szóval elképesztően misztikus napunk lesz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük