Havi asztrológiai előrejelzés: 2019. Január 14 – Február 13: Nap a Bak jegyében…

Január 14-től átélünk egy nagyon erős bolygóállást, a Jupiter és a Mars házcserés állását, ami még erősebbé teszi majd bennünk az elhatározást és megadja azt a lelkesedést is, hogy változtassunk életünk bizonyos területein. Ez újfent egy harcos-szerzetes bolygóállás, tehát egy fantasztikus időszaknak nézzünk elébe, mind spirituális, mind vezető/irányító témák tanulmányozására. 

Majd február hónap elején 3-3 bolygó áll majd a Nyilas és a Bak jegyében. Ami azt jelenti, hogy fent fogjuk tudni tartani az előző havi lelkesedést, de meg lesz az erőnk arra is, hogy véghez is vigyük az álmainkat. Valamint a Bak jegy praktikusságából fakadóan nemcsak arra lesz kiváló lehetőségük, hogy megtanuljunk dolgokat, steril környezetben, széken ülve egy asztalnál, hanem arra is, hogy tudásunk elmélyítsük gyakorlással és fizikai kísérletezéssel.

Sőt Február 5-től, amikor a Mars még erősebb pozícióba kerül, így példánkkal még mások erőfeszítéseit is erősíthetjük.

Mindemellett szinte végig az egész hónapban a Nap és a Merkúr is együttállásban lesznek, amely bolygóállás az igaz és tiszta tanító beszédet jelzi. Így tanulhatjuk, csinálhatjuk, de akár taníthatjuk is mindazt, ami minket foglalkoztat. Hiszen az ősi indiai kultúrában a tanítás a teljes és tökéletes tudáshoz vezető út utolsó szakasza. Mert addig a pontig, amíg nem tudunk valamit nagyon egyszerűen elmagyarázni, addig valószínű, hogy nem is értjük azt.

  • Idén az ősi indiai Hold naptár szerint, Február 10-re esik a csillagászati tavasz első napja. Az élet ezen a napon visszatér a növényekbe és a fákba, és belénk emberekbe is. Valamint ez a nap Szaraszvati napja is, a Tudás Istennőjének napja is egyben.
  • Majd 2 nappal később, ez minden évben így van, egy rendkívül fontos nap jön el az indiai kalendáriumban, a Nap Isten napja. Ezen a napon amennyiben megfürdünk természetes vízben, szabad ég alatt, egész évben egészségesek leszünk.

Ezek a főbb napok ebben az időszakban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük