Havi asztrológiai előrejelzés: 2019. Január 14 – Február 13: Nap a Bak jegyében…

Január 14-től átélünk egy nagyon erős bolygóállást, a Jupiter és a Mars házcserés állását, ami még erősebbé teszi majd bennünk az elhatározást és megadja azt a lelkesedést is, hogy változtassunk életünk bizonyos területein. Ez újfent egy harcos-szerzetes bolygóállás, tehát egy fantasztikus időszaknak nézzünk elébe, mind spirituális, mind vezető/irányító témák tanulmányozására. 

Majd február hónap elején 3-3 bolygó áll majd a Nyilas és a Bak jegyében. Ami azt jelenti, hogy fent fogjuk tudni tartani az előző havi lelkesedést, de meg lesz az erőnk arra is, hogy véghez is vigyük az álmainkat. Valamint a Bak jegy praktikusságából fakadóan nemcsak arra lesz kiváló lehetőségük, hogy megtanuljunk dolgokat, steril környezetben, széken ülve egy asztalnál, hanem arra is, hogy tudásunk elmélyítsük gyakorlással és fizikai kísérletezéssel.

Sőt Február 5-től, amikor a Mars még erősebb pozícióba kerül, így példánkkal még mások erőfeszítéseit is erősíthetjük.

Mindemellett szinte végig az egész hónapban a Nap és a Merkúr is együttállásban lesznek, amely bolygóállás az igaz és tiszta tanító beszédet jelzi. Így tanulhatjuk, csinálhatjuk, de akár taníthatjuk is mindazt, ami minket foglalkoztat. Hiszen az ősi indiai kultúrában a tanítás a teljes és tökéletes tudáshoz vezető út utolsó szakasza. Mert addig a pontig, amíg nem tudunk valamit nagyon egyszerűen elmagyarázni, addig valószínű, hogy nem is értjük azt.

  • Idén az ősi indiai Hold naptár szerint, Február 10-re esik a csillagászati tavasz első napja. Az élet ezen a napon visszatér a növényekbe és a fákba, és belénk emberekbe is. Valamint ez a nap Szaraszvati napja is, a Tudás Istennőjének napja is egyben.
  • Majd 2 nappal később, ez minden évben így van, egy rendkívül fontos nap jön el az indiai kalendáriumban, a Nap Isten napja. Ezen a napon amennyiben megfürdünk természetes vízben, szabad ég alatt, egész évben egészségesek leszünk.

Ezek a főbb napok ebben az időszakban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .