Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Szeptember 26-Október 2…

Kos: Aktív hétnek nézünk elébe, és emellett sokkal érzékenyebbek leszünk másokra. Így értelemszerűen magától értetődő lesz, hogy tegyünk másokért! Így a velünk együttműködésben élők lesznek a nyertesei ennek az időszaknak. Mindeközben ezt nem úgy fogjuk megélni, mint feladatot, mint kötelező teendőt, mert ez lesz az ami minket is tölteni fog!

Bika: Ebben a szakaszban a belső indíttatásunk az lesz, hogy rendszerbe szedjük a mindennapjainkat. Mind a napi teendők szintjén, mind pedig a hosszú távú törekvéseink terén, lásd tanulmányok, sport, stb. Ehhez elengedhetetlen lesz, az, hogy bevállaljunk lemondásokat, nehézségeket, de hosszútávon most ehhez fogjuk kapni a csillagok támogatását!

Ikrek: Tanulás, gyakorlás és a másokkal való együttműködés fogja kitölteni a hetünket. Emellett az, hogy előtérbe kerüljön az, amihez kedvünk van. Szóval most olyan tanulmányokra és olyan gyakorlásra összpontosítsunk amihez kedvünk van, mert a kötelezőkben most nem leszünk annyira hatékonyak. Valamint most könnyebb lesz a tanárainkkal, mentorainkkal való együttműködés is!

Rák: Aktív időszakunk lesz, és most lelkileg is képesek leszünk oda tenni magunkat. Sőt örömünket fogjuk lelni a teendőinkbe! Szóval próbáljunk minél több feladatot ellátni, mert most bármire képesek leszünk, és kevésbé fogjuk megérezni a terheltséget. Sőt most az intuitív oldalunk is befog segíteni abban, hogy mit, mikor, milyen sorrendbe és hogyan csináljunk, hogy még hetékonyabb lehessünk.

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Főként abból a szempontból, hogy képesek leszünk alternatív ötletekkel, alternatív megoldásokkal segíteni másokon. Is itt nem feltétlen az fogja jelenteni az alternatív, hogy zöld, vagy energiatakarékos, hanem inkább azt, hogy a megszokottól eltérő módon!

Szűz: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni főként abból a szempontból, hogy érezhető módon teremtsünk harmóniát az életünkben. Szóval foglalkozzunk magunkkal olyan módon, ami ezt lehetővé teszi, legyen az meditáció, művészetekkel foglalkozás, stb., és mindezt érvényesítsük a lakó környezetünkben is, legyen az egy átrendezés, vagy ki szelektálás, stb.

Mérleg: Egy picit visszahúzódóbb korszakot fogunk megélni, azzal a belső szükséggel, hogy lehetőleg mindent egy kicsit visszább redukáljunk az életünkben. Szóval szabaduljunk meg felesleges dolgoktól, felesleges ingerenciáktól, mint pl. dolgok gyűjtése, de akár külsőbb perifériára helyezhetünk emberi kapcsolatokat is, amelyek inkább hátráltató tényezőként jelennek meg az életünkben.

Skorpió: A terveink, az ambícióink, az elképzeléseink fogják dominálni a hetet, és kb. minden ez alá fog berendezkedni. Képesek leszünk áldozatokat hozni ügyeink érdekében, és képesek leszünk arra is, hogy úgy kommunikáljunk, hogy azzal „megfertőzzük” a környezetünket is. Mind a lelkesedésünkkel, mind pedig a tervünk valós tartalmával! Persze azért vigyázzunk a hurrá optimizmussal!

Nyilas: A munkánk és az életfeladat területei kerülnek terítékre, mégpedig azzal a felütéssel, hogy a vágyaink, és elképzeléseink és egy picit a személyes lelkesedésünk is nagyobb részt kap majd a hét folyamán. Sőt, merjünk is nagyot álmodni, merjünk olyan dolgokra fókuszálni, amelyek az ideális munka/életfeladat rátát képviselik, még akkor is, ha ennek a megvalósulásához majd nagyon komoly mennyiségű munkát és erőfeszítést kell beletenni.

Bak:  Dolgok befejezése, lezárás fog terítékre kerülni, és természetesen az lenne az ideális ha olyan területeken végeznénk el a felszámolás, kiszortírozást, amit amúgy is meg kellene szüntetni. Vagy szimplám érdeklődés hiányában, vagy a rendelkezésre álló idő hiányában. Vagy effektíven olyan dolgokban, amelyek hátráltatnak bennünket, terhelnek bennünket, és amitől megszabadulni szinte már felszabadulás!

Vízöntő: A spirituális/lelki világunk/életünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Így sokkal kevesebb energiát fogunk betudni a világi feladatainkba, kötelezettségeinkbe. Ezért ha megtehetjük ez a hét leginkább egy elvonulásra lenne a legalkalmasabb. Amennyiben ez megoldhatatlan, próbáljunk meg egyensúlyt teremteni a világi életünkben és a hitéletünkben, hiszen mindkettőnek helye van a létezésünkben.

Halak: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni és elképesztő elánnal! Szóval a kommunikáció nagyon fontos szerepet fog betölteni, és az is, hogy képesek legyünk jól kezelni érzékenyebb, rázósabb helyzeteket, témaköröket. Maradjunk higgadtak és legyünk türelmesek, mert a nagy intenzitásban komolyabb dolgokat is eltudunk intézni, de először megkell várni, míg a nagyobb hullámok lecsillapodnak!

Ezen a héten az október 2 egy különleges nap lesz. A 7 nappal újhold utáni nap pont vasárnapra esik! Ezek a napok ritkák és különleges áldással bírnak ha ezeken a napokon az egészségünkért teszünk!

Fizikailag a lengő bordáinktól le egészen a combjainkig kell oda figyelnünk magunkra! Így az emésztésünkre és persze az adott területen lévő ízületekre, hormonális működésre és persze a felszínen a bőrünkre is.

Az ősz egyik legádázabb trükkje a változékony időjárás és az ezt kisérő szél! Ez főként a levegős (Vata) típusokra hat negatívan, így az október eljövetelével oda kell figyelni a réteges öltözködésre! Ne a meleg öltözködésre, mert az bármelyik pillanatban ránk is melegedhet, hanem a rétegesre, amit akár napközben is átrendezhetünk ha hirtelen melegebb vagy hidegebb lesz a reggeli induláshoz képest!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük