Heti asztrológiai előrejelzés: Február 7-14…

Kos: A partnerkapcsolataink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, főként a belső érzetek és a kommunikáció szempontjából. Szóval amennyiben úgy érezzük, hogy szükségszerű a kommunikációnk fejlesztése a partnerünkkel szemben, akkor ez egy kiváló időszak lesz arra, hogy ezt megtegyük, és ez bizonyára hatni fog arra is, hogy miként éljük meg az együttműködésünket.

Bika: A beszéd, a tanítás, a tanácsadás és minden másfajta írott kommunikáció is fókuszba fog kerülni ezen a héten. A fő hangsúly azon lesz, hogy ezzel képesek legyünk másoknak segíteni, irányt mutatni. Arra viszont kifejezetten figyeljünk oda, hogy ne csapjunk bele egyenesen a közepébe, hanem egy picit melegítsük be először a hallgatóságot, a sértődések elkerülése végett.

Ikrek: Az énünk, a közvetlen környezetünk, mind személyekben, mind az otthonunkban és az a képességünk, hogy új rendszereket vigyünk bele az életünkben fogják kitölteni ezt a szakaszt. Így ez egy kiváló korszak lesz arra, hogy új dolgokba kezdjünk legyen az edzés, tanulás vagy valami családilag együtt kivitelezett dolog. A lényeg az, hogy ez beépüljön az életünkbe, és csináljuk rendszeresen.

Rák: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a belső elégedettség érzetünk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Ehhez szükségünk lesz egy kis elvonulásra, hogy áttudjunk érezni dolgokat, és megtudjuk figyelni magunkat, de most ez fog minket a legjobban előre vinni. Sőt a környezetünk is sokkal többet kap belőlünk amennyiben kiegyensúlyozottak és elégedettek vagyunk.

Oroszlán: Tevékeny és kommunikatív hétnek nézünk elébe, és több figyelmet fognak kapni az ambícióink is, de arra ügyelnünk kell, hogy ez nem menjen más dolgok kárára. Figyeljünk oda, hogy ne vigyünk dolgokat túlzásba, mert most megélhetjük azt a klasszikus élet helyzetet is, hogy megnyerjük a csatát, de elveszítjük a háborút. Szóval ügyeljünk arra, hogy a hosszútávú érdekeinket ne sértse a rövid távú vehemenciánk.

Szűz: A munkánk, az ambícióink és a pénzkeresetünk is fókuszba fog kerülni ebben a szakaszban, de az énünk és a családi atmoszféránk is. Szóval kiváló lehetőségünk lesz kialakítani egy olyan egyensúly állapotot, ahol a külső törekvéseink és a belső világunk összetalálkozik és egymással harmóniában él. Ehhez nyugodtan nézzünk szét azon a tájékon, hogy nekünk min kell változtatni magunkban, életvitelben, hogy ez összejöjjön.

Mérleg: Dolgok befejezése, lezárás fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, azzal a felhanggal, hogy ez milyen módon hat majd ránk személyesen. Szóval itt az idő olyan dolgokat lerakni, amelyek nem jó irányban befolyásolnak bennünket. Amelyek ránk teszik a bélyegüket. Az egyensúlyra kell törekednünk, ahol a mi hangulatunk és hozzáállásunkat vissza kellene tükröznie a felénk irányuló hozzáállás is.

Skorpió: Ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy bizonyos dolgokat a külvilágunkból vissza szorítsunk, hogy így kevesebb hatással legyenek majd ránk, mint korábban. Ez főként munkával és az abból a témakörből járó feszültségekkel lesz kapcsolatos. Arra viszont törekednünk kell, hogy az érdemi részekkel továbbra is jó kapcsolatot kell ápolnunk, hogy fenntudjuk tartani az egyensúly érzetét.

Nyilas: A munkánk, a munkatársaink, a pénzkeresetünk és az ambícióink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban. Sőt ezen a héten az is különleges támogatást kap, ha a munkánkkal kapcsolatosan külföld irányába nyitnánk, vagy csak egész egyszerűen nagyobb léptékben próbáljuk csinálni mindazt, amit eddig is tettünk. Szóval marketingre fel és valósítsuk meg az elképzeléseinket.

Bak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, és most az lesz a legideálisabb hozzáállás, hogy neki veselkedünk és nyomjuk ezerrel. Természetesen nem csak úgy, durr bele bumm. Legyenek terveink, keressük meg hozzá a megfelelő segítséget, és így már működni fog az a klisé, hogy bármennyit is teszünk bele erőfeszítésben, annak függvényében fogunk előre haladni. Tehát a csillagos ég a határ!

Vízöntő: Tanulás, gyakorlás, spirituális gyakorlatok elvégzése és ehhez hasonló dolgok fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Természetesen ideális esetben ezt valakivel, vagy valakikkel kellene csinálnunk, de olyanokkal, akik közel állnak hozzánk és nem úgy, mint egy kis spirituális felüdülés erre a szakaszra, hanem úgy, mint egy új rendszer ami beiktatunk az életünkbe!

Halak: A lelki egyensúlyunk és lelki békénk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Vigyázzunk arra, hogy ne gondoljunk túl dolgokat, mert legtöbbször nem is körülmények és a valós események szokták túl feszíteni az embert, hanem mindaz, amit mi hozzá illesztünk a történésekhez. Szóval nyugodjunk le, mert az megnyugtat és próbáljunk olyan dolgokra összpontosítani, és olyan dolgokat csinálni, ami táplálja a lelki békénket.

Ebben az időszakban a Február 9-re eső Telihold lesz a fő momentum, de emellett olyan ritka hetünk lesz, hogy a Február 8, 11, 13 és 14 mind Sziddha Jóga napok lesznek. Tehát bármibe is kezdünk azokon a napokon az sikerre van ítélve.

Fizikailag nyaktól lefelé a csípőnkig kell kell vigyáznunk magunkra. Tehát a karjainktól kezdve, a mellkasunkon át a hasüregünkig és természetesen le a csípőnkig mindenre. Kívül és belül!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük