Heti asztrológiai előrejelzés: Február 21-28…

Kos: A munkánk, a pénzkeresetünk és az ambícióink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Abból a szempontból, hogy mi az, amit mi feláldozzunk ezen területek miatt, tárgyilagosan, mind pedig magunkból személyesen. Megéri egyáltalán a karrierünk és az áhított előremenetelünk azt, hogy olyan sokat áldozzunk fel az időnkből és az energiáinkból, hogy szinte semmi másra nem marad szabad vegyértékünk?

Bika: Ebben a szakaszban sokkal könnyebb lesz lezárni dolgokat, és/vagy túllépni dolgokon. Nem azért mert hirtelen hidegek leszünk, és szívtelenek. Inkább azért, mert most könnyebb lesz valóságában látni mindent magunk körül. Most nem fog körüllengeni minket az az érzelmi áhítat, ami miatt képesek vagyunk egyértelmű dolgokat másként látni. Így ha már valami nem működik, vagy valami már gátol minket, azt most elfogjuk tudni engedni.

Ikrek: Ezen a héten szinte bármit megfogunk tudni oldani. Tehát kezdjünk olyan feladatokba, amelyek elképesztően nagy feladatok. Vagy olyanokba, amelyek már évek óta körbe lengenek bennünket, de eddig képtelen voltunk megoldani őket. És most még ezeknek a hatalmas feladatoknak sem lesz izzadtság szaga, vagy erőltetett jellege, most mindezt könnyedén, kedves és mosollyal az arcunkon leszünk képesek odapakolni.

Rák: Ebben az időszakban szükségünk lesz egy kis külső segítségre, de azzal felvértezve, már nem lesz olyan akadály, amit ne tudnánk megugrani. Ez a segítség lehet pusztán verbális, ami szintén elegendő lehet ahhoz, hogy meglépjünk nehézségeket, de a bolygóállások miatt lehet, hogy anyagi formában fog előtérbe kerülni a segédkezés. Ettől sem szabad megriadni, sőt bátran fogadjuk el, mert most nem kelleni fog egy kis külső segítség.

Oroszlán: A spirituális énünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. A szemünk jobban nyitva lesz észrevenni olyan lehetőségeket, ahol képesek lehetünk másokat segíteni, másokat pátyolgatni. És most ez a hozzáállás nagyon sokat fog tenni a saját magunk jó érzéséhez is. Sőt úgy tekintsünk körbe, hogy ne csak a távolabbi embereket fürkésszük segítő szándékunkkal, hanem próbáljunk ráhangolódni a közvetlen környezetünkre is.

Szűz: Az intellektusunk és az analizálós képességünk fog terítékre kerülni ezen a héten. De ettől még nem kell azon aggódni, hogy túlságosan hidegek, vagy számítóak lennénk. Csak most szükség lesz arra, a jó döntéshozás érdekében, hogy mindent megvizsgáljunk magunk körül. Ezek után már képesek leszünk akár érzelmileg, vagy intuitív módon dönteni egyes dolgokról, de kellene fog a sok háttér információ a jó döntéshez!

Mérleg: Az otthonunk, a gyermekeink és a partnereink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Valamint az a képesség, hogy együtt megalkossunk, vagy létrehozzunk valamit. Asztrológiailag a gyerekek jegye szimbolikusan megegyezik a diákok területével, szóval a fent említett kreativitást kiélhetjük egy iskolai közegben is. A lényeg az, hogy együttműködve most megalkothatunk olyan dolgokat, amelyek hosszútávon is működhetnek az életünkben.

Skorpió: Tanulás és gyakorlás fogja kitölteni ezt a hetet számunkra. Valamint most meg lesz az lelki erőnk, hogy elképesztő elánnal dobjuk be magunkat ezeken a területeken. Sőt most az is a tanulás része lehet, hogy elkezdjük tovább adni mindazt amit tanulunk. Hiszen az is egy gyakorlás, vagy egy tudás elmélyítés, amikor mindazt amit tudunk meg kell úgy fogalmaznunk, hogy azt egy másik gondolkodás móddal bíró ember is megértse.

Nyilas: A beszéd és a kommunikáció miden elképzelhető területe fog terítékre kerülni ebben a szakaszban. Lehetőségünk fog adódni tanácsadást vállalni, egy az egyben. Beszélhetünk több ember előtt, előadás üzemmódban. Írhatunk kommünikéket, ami elképesztően sok embert is elérhet. És persze adódni fognak olyan alkalmak is, amikor kötetlen beszélgetésben lehetünk arra képesek, hogy segítsünk, formálhassunk másokon.

Bak: Mi magunk és a környezetünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Viszont arra ügyelnünk kell, hogy a kikapcsolódást és a kellemes életterületeket is helyezzük előtérbe. Hogy ne ragadjunk abba le, hogy „ú, most mindenki itt van együtt, akkor gyorsan tegyük meg mindazt, amihez mindannyikra szükség van”. Szóval próbáljunk meg egy kis közös lazulással és pihenéssel is megünnepelni az együttlétet.

Vízöntő: Ez a hét arra is elmehet, hogy neki veselkedünk a feladatainknak, és egymagunkban, nagyon nagy erőfeszítések révén megoldjunk egy csomó régóta húzódó dolgot. De amint bekapcsoljuk a kommunikációs részünket, mindezt máris megtehetjük a szeretteinkkel együtt, szeretetben. Szóval óvakodjunk a begubózódástól és kommunikáljunk. Invitáljuk be a számunkra fontos embereket az életünk feladatmegoldó részébe is.

Halak: Összpontosítsunk magunkra és a szeretteinkre. Lehetőleg mindent és mindenki mást kizárva ezen a héten. Érintkezhetünk a külvilággal, de leginkább abban a kontextusban, hogy a magunk köré gyűjtött, számunkra fontos emberekkel együtt csinálunk valamit. Vagy beszélgetünk arról, hogy majd csinálunk valamit, és maradhatunk azon a szinten, hogy nagyon alapos terveket szőve felkészülünk arra, hogy majd csinálni fogunk valamit, együtt, közösen.

Ezen a héten a fő momentum a Február 22-re eső Siva Ratri lesz, azaz Siva éjszakája. Ez az év egyik legnagyobb misztikus energiával bíró ünnep egész Indiában. Minden materiális cselekményre teljesen haszontalan ez a nap, de spirituális teendőkre, pedig elképesztő energiákkal bír.

Testileg térdtől lefelé, a lábujjaink végéig kell vigyáznunk magunkra. És az utolsó másfél napban (február 27 délutántól, 28.-a éjfélig) a fejünkre is, mert újra indul a Hold a zodiákusban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük