Heti asztrológiai előrejelzés: December 27-Január 3…

Kos: Az év végéhez igazodva a befejezések és a lezárások fognak előtérbe kerülni! De mindezt nyugodt és békés lelkülettel! Nem lesz bennünk keserűség, vagy félelem, hogy a lezárás után miként lesz és hogyan. És ez most mindenféle lezárásra igaz lesz. Emberekre, emberek okozta helyzetekre, kellemetlen szituációkra mindenre! És nem csak kellemetlen helyzetekre, elég lesz a lezáráshoz az is, ha az hátráltató számunkra nézve.

Bika: Ezen a héten arra kell vigyáznunk, hogy ne az év folyamán megtörtént kellemetlenségekre és nehézségekre összpontosítsunk. Mert most az is előfordulhat, hogy jobban előtérbe kerülnek a negatív élmények. Viszont ennek az alá bukfencnek kiváló ellenszere a felfelé áramló spirituális elmélkedés. Mi mindent tanultunk, mi mindenben tudtunk változtatni az elmúlt évben megtörtént kellemetlenségek miatt. És ez a lényeg!

Ikrek: Ebben az időszakban az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni. És a Vénusz és a Hold végett, kifejezetten az élvezetek szempontjából. Szóval a munkatársainkkal tegyünk ki a karácsonyi céges összejövetelen, és természetesen otthon is a családi köreinkben. A lényeg az, hogy kényeztessük azokat, akikkel együtt szoktunk működni. Legyen az professzionális szinten, vagy vállvetve, bajtársiasan küzdve, mondjuk a kiegyensúlyozott családi légkörért.

Rák: Ebben a szakaszban az lesz a fő érzet, hogy segítsünk másokon. A lehető legkülönfélébb módokon. Úgy is, mint fizikai segítség a hozzánk közel állókhoz legyen az készülődés az ünnepekre, vagy számunkra teljesen ismeretlenek irányába, mint pl. segítség nyújtás azok számára, akik nehezebb helyzetben vannak, mint mi. De lehet ez egy spirituális segítség nyújtás is, szeretteink irányába, akikkel több időt tudunk eltölteni az ünnepek alatt.

Oroszlán: Ezen a héten az lesz a legdominánsabb érzet, hogy változtassunk, alakítsunk az életünkön, az életviteli rendszereinken. És ezen a héten meg lesz az erőnk ahhoz, hogy meg is tudjuk valósítani az új elképzeléseinket, és meg lesz az a belső, lelki erő is, hogy végig tudjuk vinni a változtatást. Hogy az első szakaszban, amikor még nem alakult ki az új rendszer életszerűsége, akkor is fent tudjuk tartani az újdonsült mechanizmusokat.

Szűz: Az énünk és az otthonunk fog fő fókuszba kerülni ebben az időszakban. Kiváló időszakunk lesz arra, hogy olyan energetikai változtatásokat is beiktassunk, amivel képesek leszünk az otthonunk hangulatát és harmonikusságát fejleszteni. Amikor is már szimplán az is lehetőség a töltődésre és regenerálódásra, hogy otthon vagyunk. Szóval vegyül elő a vasztu és feng shui könyvekkel és alakítsunk az otthonunkon.

Mérleg: Ez a hét a kifelé áramoltatásról fog szólni. Tegyünk, tegyünk és tegyünk és persze beszéljünk is ezerrel. A környezetünkben most a mi energetikánk fog mozgásba hozni egy csomó mindent. Így ne fogjuk vissza magunkat, mert most mi leszünk azok, akik hozzá tesszük azt a pici kis pluszt, hogy ténylegesen beinduljanak dolgok, vagy éppen mi leszünk az a kis extra, ami elősegíti azt, hogy valamit be lehessen fejezni.

Skorpió: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben az időszakaszban. És ez lesz az, ami behozza a harmóniát és a nyugalmat a környezetünkbe. Mert egy jó hangvételű beszélgetés, vagy egy szívhez szóló jó tanács, most sokkal erősebben fog hatni, mint máskor. Szóval bátran nyissuk ki a szánkat és mondjuk, de figyeljünk oda arra, hogy amit mondunk azt szépen mondjuk, hogy könnyebb legyen elfogadni a jó tanácsunkat.

Nyilas: Az énünk, a környezetünk és az otthonunk fog terítékre kerülni ebben az időszakban. Sőt meg kell próbálnunk úgy harmóniát és egyensúlyt teremteni, hogy a spirituális és a materiális rész is egyenletesen van kezelve. Szépítsük is a környezetünket, de tegyünk azért is erőfeszítést, hogy energetikailag is rendbe legyen minden. Úgymond emeljük a saját és a környezetünk rezgését is, hogy az előállított harmónia hosszútávú legyen.

Bak: Aktív és kommunikatív hétnek nézünk elébe, de arra vigyázzunk, hogy nehogy túl terhelődjünk, túlpörögjünk. Próbáljunk leadni dolgokat, persze nem fontosakat, hanem próbáljuk azokat a dolgainkat beazonosítani, amelyek szinte teljes mértékben felesleges. Hiszen mindenkinek vannak ilyen dilijei. Dolgok, amelyek sok energiát visznek el, de nem igazán adnak hozzá az életünkhöz. Ez a szakasz most kiváló lesz ezek leadására.

Vízöntő: Az énünk és a vágyaink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Fizikailag úgy fogunk tudni tenni a vágyaink eléréséért, hogy bizonyos dolgokat feladunk, bizonyos dolgokat kirakunk az életünkből. Mentálisan és finom szinten pedig úgy fogunk tenni a vágyainkért, hogy az általunk tisztelt és megbízhatóként titulált személyekkel átbeszélgetjük az elképzeléseinket és megvitatjuk azok létjogosultságát az életünkben.

Halak: Az életfeladatunk fog fókuszpontba kerülni ezen a héten. Sőt az a belső erő is, hogy képesek legyünk tenni azért, hogy megvalósítsuk azt, hogy tényleg felnőjünk azokhoz a feladatokhoz, amelyek a minket definiáló és megalkotó életfeladataink, felelősségeink! Mind belsőleg, mint külsőleg is. Tehát úgy is mint egy jó anyuka, vagy apuka, de úgy is mint egy kiváló tanár, főnök, szakács vagy éppen táncos.

Ezen a héten a fő momentum természetesen az új év kezdete lesz, de arra figyeljünk oda, hogy az új évünket Január 5.-én kezdjük! Mert amit azon a napon kezdünk el azt képesek leszünk sokáig fenntartani! De a December 27 és 29 is kellemes napoknak ígérkezik.

Ebben az időszakban a Hold vándorlása végett vigyázzunk kell magunkra a csípőnktől le egészen a lábujjaink végéig! Kerüljük a beavatkozásokat, legyen az bármilyen hétköznapi is. Tehát a pedikűrösünket is próbáljuk későbbre tenni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük