Heti asztrológiai előrejelzés: December 20-27…

Kos: A munkánk, és azok a területek ahol a legaktívabbak vagyunk fognak majd előtérbe kerülni, a lelkünk irányából. Főként abból a szempontból, hogy a mostani életviteli rendszerünkben mennyire van időnk és terünk arra, hogy töltődjünk és olyan dolgokat csináljunk, amelyek minket tesznek boldoggá! Sőt az is lehetséges, hogy új területek irányába kell elinduljunk ezen a téren.

Bika: Ezen a héten elfog jönni azaz idő, amikor el kell engednünk egy rakás sérelmet. Egy részről most könnyebb lesz, mert mi magunk is emelkedettebben fogunk tudni lereagálni dolgokat, és mindez abból fog fakadni, hogy spirituálisabban, lényegiben fogjuk látni a sérelmek kialakulását. Valamint ez a spirituálisabb látásmód lesz az is, ami segít abban, hogy el tudjuk engedni a régi sérelmeket, amelyek egyébként csak bénítják az embert.

Ikrek: Az együttműködéseink fognak hihetetlenül előtérbe kerülni ebben az időszakban és így bátran használjuk is ki azt a lehetőséget, hogy most az ünnepek alatt több időnk lesz egymásra szeretteinkkel. Bátran beszéljünk olyan dolgokról amelyek lehet, hogy eleinte egy kicsit kellemetlennek tűnnek, de amelyek letisztázásával egy egész más kapcsolati dinamikát leszünk képesek felépíteni.

Rák: A segítői és a pátyolgatói énünk fog felszínre törni ebben a szakaszban, és a lehető legtisztább és legegyszerűbb formákban. Segíthetünk bárkinek családon belül, de akár kívül is. Segíthetünk barátainknak és szeretteinknek és totálisan vadidegeneknek is. Mert ez lesz azaz elfoglaltság, amiben most kitudunk teljesedni, és ez lesz azaz elfoglaltság amin keresztül eltudunk lazulni, és eltudjuk engedni az év nehézségeit, hogy tiszta lappal indíthassuk az új esztendőt.

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. És ez érvényes lehet egyszerű beszélgetésekre is, de akár arra is, hogy szinte mediátorként közvetítsünk szeretteink, barátaink között. Bátran állítsuk ezt a képességeinket a családi együttlétekkor is szolgálatba, mert elképesztő mennyiségű fájdalmat, bosszúságot és kellemetlen élményt fogunk tudni kioldani szeretteinkből.

Szűz: Mi magunk, a szeretteink, az otthonunk és a családi atmoszféránk fog terítékre kerülni ebben az időszakban. Sőt az is adni fogja magát, hogy rendszereket vigyünk bele a mindennapjainkba. Sőt ez az időszak most arra is alkalmas lesz, hogy új dolgokba kezdjünk, de arra is, hogy valami régi családi rendszerünket újjá építsük vagy átdolgozzuk. Ez lehet egyszerű teendők, mint pl. az otthonunk karbantartása, de fennkölt dolgok is, mint pl. együtt tanulás.

Mérleg: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, és vigyáznunk kell arra, hogy ne nyomjuk túl a dolgokat. Használhatunk egy nagyon egyszerű szűrőt ebben az időszakban, mégpedig azt, hogy ameddig teendőink növelik az élmény elemét annak amit csinálunk, addig lehet nyomni ezerrel, de amikor átváltunk olyan pörgésbe, ami már nem ad hozzá az élmény megéléshez, akkor már valószínűleg feleslegesen fejtünk ki erőt.

Skorpió: A beszéd és a kommunikáció egyéb formái fognak terítékre kerülni az életünkben, amivel most elképesztő hatással fogunk bírni a környezetünkre. Így igenis szánjunk ara időt, hogy szeretgessük a környezetünket, támogassuk őket rálátásainkkal, ötleteinkkel és ha az kell, akkor biztosítsuk őket támogatásunkról, hogy meg tudják élni azt a biztonságérzetet, amit most mi, szinte energia ráfordítás nélkül is tudunk áramoltatni.

Nyilas: Mindamellett, hogy munkánk és a pénzkeresetünk valamelyest előtérbe fog kerülni, a fő hangsúly az rajtunk és a közvetlen környezetünkön lesz. És az, hogy mi magunk hogyan érezzük magunkat, és milyen hangulatban vagyunk, most nagyon erősen befolyásolni fogja a környezetünket is. Szóval összpontosítsunk olyan dolgokra, amelyek jó passzban tartanak, vagy rendeznek minket és áramoltassuk a jóságot.

Bak: Ideális hetünk lesz dolgok befejezésére és lezárására. Legfőképpen az elegáns túllendülés hangulatában. Most kevésbé fognak minket érinteni vagy zavarni az apróbb részletek és sokkal jobban fogjuk látni a nagyobb képet. Így képesek leszünk olyan dolgokat elengedni és lezárni, amelyek esetleg már évek óta ott van egy listán, mint megoldandó feladat, de még nem tartottunk ott, hogy azt meg is tudjuk valósítani.

Vízöntő: A terveink és az ambícióink fogják kitölteni a hetünket, de elsöprő intenzitással. Most még akkor is tele leszünk új és egyben káprázatos elképzelésekkel, ha az utóbbi időben teljesen le voltunk blokkolva. Sőt most magunkkal fogunk tudni sodorni a lelkesedésünkkel olyan barátokat és közelállókat is, akik mind a dolgok megvalósításában, mind pedig a dolgok működtetésében is fontos szerepet játszhatnak.

Halak: A munkánk és az életfeladatunk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban, abból a szempontból, hogy mik azok az elemek, amelyek minket lelkileg is elégedetté tesznek, de abból is, hogy milyen további lehetőségek adódhatnak, hogy tovább vigyük/fejlesszük az elképzeléseinket. Szóval egyrészről egy erős megerősítés is teret fog kapni ebben az időszakban, de tér fog nyílni a dolgok tovább fejlesztésére is!

Ebben az időszakban természetesen maga a szeretet ünnepe lesz a főmomentum, sőt December 24 Sziddha Jóga nap is egyben, de a December 26-27-es napok is Sziddha Jóga napok, tehát napok amikor is bármibe is kezdünk az zseniálisan fog sikerülni.

Ebben a szakaszban testileg a lengő bordáinktól le egészen a térdünk legalsóbb részéig kellene magunkra vigyázni. Az emésztésünktől kezdve, az itt található ízületeken át az alhasban domináns hormon-háztartásunkig, mindenre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük