A 2018-as év asztrológiai befejezése: December 16 – December 31: Nap a Nyilasban…

Évzáró és Nap a Nyilasban: December 16-31

Az év végére létrejön egy erős bolygóállás a Nyilas jegyében, ami a jogiság és igazságérzet területe, a lelkiség, a spirituális gyakorlatok és valamelyest az idealizmus területe is az asztrológiában. Itt a Nap fog találkozni a Szaturnusz bolygóval.

Az által, hogy a Jupiter és a Merkúr maradt a Skorpió jegyében, az igény még mindig ott lesz bennünk, hogy változtassunk az életviteli rendszereinken. De azáltal, hogy a Nap és a Szaturnusz együttállásba került, meg lesz az a képességünk is, hogy le tudjunk mondani dolgokról annak érdekében, hogy el is érjük céljainkat.

Sőt valószínű, hogy ezáltal majd újfent fellelkesülünk picit szigorúbb és megkövetelőbb újévi fogadalmak megtételére. Azt viszont tudnunk kell, hogy úgy lesz a legjobb esélyünk fenntartani fogadalmainkat, ha 2019-ben, Január 3-án, Csütörtökön kezdünk bele a megvalósításukba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to A 2018-as év asztrológiai befejezése: December 16 – December 31: Nap a Nyilasban…

  1. Emese szerint:

    És 2019-ben? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .