A 2018-as év asztrológiai befejezése: December 16 – December 31: Nap a Nyilasban…

Évzáró és Nap a Nyilasban: December 16-31

Az év végére létrejön egy erős bolygóállás a Nyilas jegyében, ami a jogiság és igazságérzet területe, a lelkiség, a spirituális gyakorlatok és valamelyest az idealizmus területe is az asztrológiában. Itt a Nap fog találkozni a Szaturnusz bolygóval.

Az által, hogy a Jupiter és a Merkúr maradt a Skorpió jegyében, az igény még mindig ott lesz bennünk, hogy változtassunk az életviteli rendszereinken. De azáltal, hogy a Nap és a Szaturnusz együttállásba került, meg lesz az a képességünk is, hogy le tudjunk mondani dolgokról annak érdekében, hogy el is érjük céljainkat.

Sőt valószínű, hogy ezáltal majd újfent fellelkesülünk picit szigorúbb és megkövetelőbb újévi fogadalmak megtételére. Azt viszont tudnunk kell, hogy úgy lesz a legjobb esélyünk fenntartani fogadalmainkat, ha 2019-ben, Január 3-án, Csütörtökön kezdünk bele a megvalósításukba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to A 2018-as év asztrológiai befejezése: December 16 – December 31: Nap a Nyilasban…

  1. Emese szerint:

    És 2019-ben? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük