A 2020-as Kutir Kalendáriumok átvétele, még Karácsony előtt!!!

Kedves Bhakti Kutir Kalendárium használók, rajongók és függők, tegnap megkaptuk a jövő évi kiadványt és hihetetlenül szép lett!

Páran jelezték, hogy még Karácsony előtt szeretnék megkapni így December 21-én, 10 és 12 órák között, mint tavaly, a Kamalában lesz a személyes átvétel! Budapest, Bartók Béla út 10-12, 1-es kapucsengő. Az első lakás jobbra az udvarban. 

Amennyiben ti ilyen spirituális és hasznos dolgokat  ajándékozó népek vagytok, mint tavaly, idén is lesz nálam néhány jóféle füstölő, meg 1-2 spirituálisan hasznos dolog, mint pl. Sri Yantra vagy Navaratna, mind csukló mala, mind talizmán formátumban.

Valamint, akik postán rendelték meg a példányaikat, idén se lepődjetek meg, hogy a Vegafüszeray-os hölgyek rendszeréből fogtok csomag értesítőt kapni, mert ők azok, akik segíteni szoktak minket abban, hogy ki tudjuk postázni a Kalendáriumaitokat! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük