A 2020-as Kutir Kalendáriumok átvétele, még Karácsony előtt!!!

Kedves Bhakti Kutir Kalendárium használók, rajongók és függők, tegnap megkaptuk a jövő évi kiadványt és hihetetlenül szép lett!

Páran jelezték, hogy még Karácsony előtt szeretnék megkapni így December 21-én, 10 és 12 órák között, mint tavaly, a Kamalában lesz a személyes átvétel! Budapest, Bartók Béla út 10-12, 1-es kapucsengő. Az első lakás jobbra az udvarban. 

Amennyiben ti ilyen spirituális és hasznos dolgokat  ajándékozó népek vagytok, mint tavaly, idén is lesz nálam néhány jóféle füstölő, meg 1-2 spirituálisan hasznos dolog, mint pl. Sri Yantra vagy Navaratna, mind csukló mala, mind talizmán formátumban.

Valamint, akik postán rendelték meg a példányaikat, idén se lepődjetek meg, hogy a Vegafüszeray-os hölgyek rendszeréből fogtok csomag értesítőt kapni, mert ők azok, akik segíteni szoktak minket abban, hogy ki tudjuk postázni a Kalendáriumaitokat! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .