Heti asztrológiai előrejelzés: Augusztus 27-Szeptember 3…

Kos: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ebben az  időszakban. Viszont a fizikai aktivitásra kellene összpontosítanunk, mert az a terület lesz most a támogatott. Mozogjunk, csináljunk meg dolgokat a ház körül és mindezt lehetőleg együtt a hozzánk közelállókkal, töltekezzünk aktívan. A kommunikáció terén pedig arra figyeljünk oda, hogy nagy lesz rá az igény, lehetőségünk is sok lesz rá, de a hatékonysága kevésbé lesz érezhető.

Bika: Aktivak lesznek a mindennapjaink, és nem azért mert így alakulnak a körülmények, hanem azért mert mi magunk leszünk kicsit túlvezérelve. Szóval vigyázzunk arra, hogy ne essünk át a ló túloldalára és ne feszítsük túl magunkat. Azzal tökéletesen meg fogjuk tartani az egyensúlyt, ha arra is szentelünk némi időt, hogy tudjunk egyedül lenni, és egy kicsit így eltudjunk mélyülni, le tudjunk lassítani.

Ikrek: Ezen a héten a belső indíttatásunk azt fogja diktálni, hogy próbáljunk picit visszább vonulni, egy kicsit elzárkózni a mindennapok forgatagától. Ezt a legkönnyeben úgy fogjuk tudni egészséges keretek közé illeszteni, ha tesszünk azért, hogy minőségi időt tudjunk eltölteni a számunkra fontos személyekkel. Szóval most jót fog tenni ha magunk köré gyűjtjük a családunkat és a barátainkat.

Rák: Ebben a szakaszban a hatékonyságunk és a kombinatív képességünk is sokkal aktívabb lesz az átlagnál. Így sokkal jobban észre fogjuk venni az adódó lehetőségeket, és sokkal jobban fogjuk tudni úgy terelni a dolgokat, hogy azok hatékonyabban működjenek. Viszont arra mindenképpen figyeljünk oda, hogy csak és kizárólagosan olyan dolgokba vágjunk bele, amivel érzelmileg is tudunk azonosulni.

Oroszlán: A munkánk és a teendőink területei most egy kicsit több időt és energiát fognak igényelni. Sőt a most befektetett többlet munka és erőfeszítés hatványozottabban fogja megteremteni a lehetőségeke és az ezekből eredendő javakat is. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy mi magunk próbáljunk háttérben maradni, a mi személyiségünk ne legyen domináns, összpontosítsunk a feladatokra.

Szűz: Ebben az időszakban olyan események és olyan megnyilvánulások is előtérbe kerülhetnek, amelyek érzékenyebben érintenek bennünket. Ezek javarészt a munkánk és a pénzkeresetünk terén fognak felbukkanni, de úgy amúgy is, a mindennapokban is. Nyugtassuk meg magunkat azzal, hogy szétválasztjuk az emberi hozzáállás tényezőt attól, hogy esetlegesen mit kíván meg az üzlet.

Mérleg: Az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni, mind a belsőnk világában, mind a külvilágban. A külsőségek terén a munkánkban zajló együttműködéseink fognak fókuszba kerülni és tisztán a professzionalizmus szempontjából és így ezzel nem lesz sok teendőnk, viszont belsőleg az együttműködéseink egyértelműen kötődni fognak a partnerkapcsolatainkhoz, ezekre figyeljünk oda jobban az átlagnál.

Skorpió: Ebben az időszakban sokkal érzékenyebbek leszünk a környezetünkben élőkre. Főként úgy, hogy jobban fogjuk azt  észlelni, hogy miként tudjuk őket segíteni. Mind a külsőségek irányában, mint munka, boldogulás, az adandó lehetőségek észrevétele, de belsőleg is, mint a lelkiek terén zajló történések, akár addig a szintig, amikor már szinte terápiásan is betudunk kapcsolódni az életükbe.

Nyilas: A finom fizikai síkon leszünk tevékenyebbek ezen a héten. Így a szellemi világunk sokkal aktívabb lesz, mint egyébként. Sőt a szellemi oldalunk teljes repertoárja előtérbe kerülhet. A racionális oldalunk és az a képességünk, hogy mindent aprólékosan és alaposan vizsgáljunk meg, egészen az intuitív oldalunkig, amikor a bennünk összeálló kép révén vagyunk képesek dönteni, a saját észrevételeink alapján.

Bak: A belső világunk érzelmi része fog jobban fókuszba kerülni ebben az időszakban. A saját lelkinyugalmunk és belső békénk, és a partnereink belső világa is! Sőt kiváló lehetőség fog adódni arra is, hogy úgy tudjuk rendezni az életünket, hogy a mindennapokban is jobban előtérbe kerüljön a harmónia, a kiegyensúlyozottság érzete. Ennek megfelelően képesek leszünk változtatni is a környezetünkön.

Vízöntő: Az átlagosnál egy sokkal aktívabb szakasznak nézzünk most elébe. Egyrészről az fog minket előrehajtani, hogy a belsőnk is ezt fogja diktálni, másrészről pedig az, hogy most jobban észre fogjuk azt venni, hogy mit kellene csinálni ahhoz, hogy dolgok jobban menjenek. Így arra is oda kell majd figyelnünk, hogy ne nyomjuk túl magunkat, mert 1 hét alatt nem fogjuk tudni kijavítani mindazt ami javításra szorul a környezetünkben.

Halak: A kommunikációs csatornáink lesznek most sokkal aktívabbak a mindennapokban. És lényeg az lesz, hogy képesek legyünk tartalmat, információt, a mi saját tudásunk és bölcsességünket átadni. Így az, hogy a kommunikáció milyen formáját választjuk, majdnem, hogy mindegy. Szóval bátran vegyük elő a rég megnem válaszolt elektromos leveleinket is, vagy éppen hívjuk vissza azokat, akikkel valahol elakadt a kommunikáció.

Ebben az időszakban az Augusztus 29 is nagyon emlékezetes lesz, mert ezen a vasárnapon ha teszünk az egészségünkért az hatványozottabban fog hatni ránk, valamint Augusztus 30-án lesz Krisna születésnapja a védikus kalendáriumok szerint. Krisna, aki a Bhakti kultúra a spirituális szeretet kultúra fő Istensége.

Fizikailag a fejünktől a mellkasunkig kell majd jobban odafigyelnünk magunkra, szóval azok akik érzékenyebbek az allergia terén most mindenképpen vigyázzanak magukra, mert az adott terület lefedi mind az orr régiót, a torkot és a tüdőt is, az allergiás tünetek megjelenésének legfőbb területeit!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük