Heti asztrológiai előrejelzés: Augusztus 2-9….

Kos: Ezen a héten az intellektusunk működése lesz a domináns erő az életünkben. Elképesztő erővel fog előretörni az az ingerencia, hogy mindent átvizsgáljunk, mindenen gondolkodjunk. Az élet nagy dolgaitól kezdve a legapróbb dolgokig. Amennyiben féltékeny típusok vagyunk, ezt a hetet eléggé nehézzé tehetjük majd partnereink számára, valószínűleg rá kellene segíteni erre az időszakra egy kis nyugtató teával.

Bika: Aktív időszaknak nézünk elébe, olyan felhangokkal, hogy minél többet segítsünk másokon. Ugyanakkor a kommunikációs és a tanácsadós énünk is meg lesz szólítva, szóval az a segítség is lehet sok rétű, amit most nyújtani tudunk. Egészen a fizikai apróságokig, mint arrébb tenni valamit, egészen a mélyen szántó komoly beszélgetésekig, ami a legbelsőbb titkokat is képes megboncolgatni. Az a lényeg, hogy engedjünk a hívásnak és segítsünk.

Ikrek: Aktív szakaszt fogunk megélni, és meg lesz hozzá az a golyóálló érzetünk is, hogy fáradhatatlanul tudjunk menni és csinálni mindent, amit eltervezünk. És ebben az időszakban ez lesz a nyitja mindennek. Hogy tervezzünk meg mindent előre és alaposan! Mert ezen a héten elképesztő mennyiségű dolgot leszünk képesek megcsinálni, megoldani, vagy úgymond kipipálni a teendőink listájáról. De legyen hozzá tervünk, hogy még hatékonyabbak tudjunk lenni.

Rák: A rokonaink, a családunk, a gyermekeink és az otthonunk fog terítékre kerülni ezen a héten. De nem szabad elfelejtkeznünk saját magunkról sem. Mibennünk elképesztő intenzitású dolgok fognak működni, és mind a kommunikáció, mind az aktív tevékenység területén hihetetlen szeretet hullámok fognak majd kicsapni belőlünk, de nem szabad, hogy mindez átmenjen egy mártírdóm irányba. Érezzük magunkat mi is jól.

Oroszlán: Mi magunk és a lelkiegyensúlyúnk és lelkibékénk fog előtérbe kerülni ezen a héten. De most ez a hét alkalmatlan lesz arra, hogy neki veselkedjünk dolgoknak, meg a belsőnk azzal a részével foglalkozzunk, ami a saját magunkban észlelt nehézségeinket, vagy hibáinkat boncolgassa. Legyünk proaktívak és tegyünk olyan dolgok irányába, ami tudjuk, hogy nyugodtabbá és elégedettebbé fogja majd tenni létezésünket.

Szűz: A beszéd és a kommunikáció nagyon nagy részét fogja kitölteni ennek a szakasznak, de ügyeljünk arra, hogy most ez a hét a környezetünkről fog szólni. Segítsünk azzal, hogy megosztjuk rálátásainkat és mondanivalóinkat a közvetlen környezetünkkel, de óvakodjunk attól, hogy mi magunk is megnyíljunk ebben az időszakban. Ezt most mások nem tudnák oly módon kezelni, ami jót hozna ki a szituációból. Ez a hét most nem rólunk szól.

Mérleg: A barátok és a rokonok energiáinak fényében fog eltelni ez az időintervallum, és próbáljunk minél többet töltődni a fényükből! Ez most egy kiváló szakasz lesz arra, hogy újra töltsük energiáinkat, de nem úgy, hogy ezzel mást leszívunk. Hanem úgy, hogy közben felhőtlenül jól érezzük magunkat és olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik nagyon fontosak számunkra, és akiket nagyon, de nagyon szeretünk!

Skorpió: Az énünk és a hivatásunk fog előtérbe kerülni ezen a héten. És nem a munkánk, meg a hobbink, vagy az amit éppen szeretünk csinálni, hanem a hivatásunk. Az a dolog, amiért leszülettünk erre a földi létre, amivel utunk bejárása közben fejlődni tudunk, és amivel betudjuk aranyozni a környezetünk életét és létezését is. Ha még nincs meg ez a dolog, akkor elmélkedjünk azon, hogy mi lehet ez, ha meg van, akkor tegyünk érte!

Nyilas: Az elengedés, az elbúcsúzás, és a továbbállás fogja jellemezni ezt a hetünket. De nem frusztrált és megkeseredett irányból, hanem nyugodt és békés energiák mentén. Amikor úgy sikerül dolgokat elengedni, hogy azon már túlléptünk, és már nem is foglalkoztatja annyira a tudatunkat. Amikor a továbblépés már a természetes következő mozdulata a folyamatnak és nem egy fájdalmas és nemkívánatos tett.

Bak: Ezen a héten egy kicsit jobban kell vigyázni magunkra. Kerüljük a hirtelen dolgokat és a veszélyes mutatványokat. Ugyanakkor spirituálisan pedig egy egészen elképesztő hetet tudhatunk magukénak, amennyiben most meg van bennünk az a belső erő, hogy egy kicsit megszadízzuk magunkat. Hogy betartsunk egy kis böjtöt, vagy épp egy kicsit elvonuljunk a külvilág zajától és többet meditálva, tegyünk a belső békénkért.

Vízöntő: Az együttműködéseink, a partnereink és a partnereink családjával most könnyebb lesz konfliktusba keveredni, mint általában. De az együtt tevékenykedésben ott lehet a harmónia. Így amennyiben nem tudjuk azt elkerülni, hogy ebben az időszakban muszáj legyen velük több időt eltölteni, csináljunk dolgokat közösen. Szóval ezen a héten is képesek leszünk belopni magunkat anyósunk, apósunk és sógoraink szívébe, csak tenni kell érte, fizikailag és sokat.

Halak: Ezen a héten az lesz a fő hívás, hogy igeni vágjuk bele a fejszénket a nehéz dolgokba. Hogy beszéljünk a kimondatlan dolgainkról, és megpróbáljuk feloldani az ellentéteinket. Mindezt főként a partneri együttműködéseink területén. És ne aggódjunk meg lesz bennünk az erő, hogy fáradhatatlanul tegyünk annak érdekében, hogy kisimítsuk az ellen érzeteket és feloldozzuk a konfliktus helyzeteket.

Ezen a héten a fő momentum az Augusztus 5.-re eső Garuda napja lesz. Garuda a misztikus gyakorlások egyik fő alakja az egész Dél-kelet ázsiai régióban. Szóval a gyógyítási tanulmányoktól kezdve, a komolyabb lelkülettel bíró harcművészet gyakorláson át, minden ilyesmire nagyon áldásos lesz ez a nap!

Fizikailag pedig ezen a héten ügyeljünk a felső emésztő szerveink vonalától le egészen a nemi és ivar szerveinkre, mindenre. Mert ezen a héten ha hajlamosak vagyunk összeszedni fertőzéseket az uszodában, akkor össze fogjuk. Ha néha belobban az epénk, akkor ezen a héten az biztosan meg is fog történni. És ezek nem azért vannak mert baj van. Csupán jobban oda kell figyelni, mert a Hold mozgása miatt egy kicsit érzékenyebbé válunk itt-ott.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük