Heti asztrológiai előrejelzés: Április 24-Május 1…

Kos: Az énünk, a szeretteink és az otthonunk fog fókuszba kerülni, mindez a lelki egyensúly és lelki béke szemszögéből. Szóval arra kell összpontosítanunk, hogy harmonikusan és békésen működjünk együtt és bármit is csinálunk, és azt próbáljuk együtt csinálni. Sőt ebből a hozzáállásból még az is adódhat, hogy most nagyon sok új dolgot is megtanulhatunk, egymástól.

Bika: A beszéd, a kommunikáció fog előtérbe helyezkedni ebben az időszakban, és a személyiségünk legbelsőbb részei is. Most bátran nyissuk meg magunkat a hozzánk közel állók irányába, és nyugodtan fedjünk fel olyan dolgokat is magunkról amit eddig nem tettünk meg. Legyen az azért, mert nem mertük, vagy azért mert úgy gondoltuk, hogy a másikat nem érdekli a téma.

Ikrek: Ebben a szakaszban a „mit kezdjek magammal” témakör fog a leginkább terítékre kerülni, természetesen a család, barátok és a pénzkereset árnyékában. Most az lenne a legproduktívabb, ha első körben a barátaink irányába kezdenénk el kérdezősködni munka, és/vagy lehetőségek terén. Merjünk megynyílni, merjünk kommunikálni.

Rák: A munka, a pénz, a kiadások/veszteségek valamint az énünk fogja kitölteni a mindennapjainkat ezen a héten. Munka szempontjából, a kommunikáció és az ambícióink kellene, hogy a középpontba kerüljön, veszteségek szempontjából, meg az lenne az ideális, ha azt néznénk meg, hogy mi magunk mit vagyunk hajlandók feladni, hogy ezt a területet is ki tudjuk pipálni!

Oroszlán: Ez az időszak most úgy fog alakulni, hogy próbáljunk meg minél több dolgot csinálni egyszerre. Attól függetlenül, hogy ez mennyire jellemző, vagy éppen nem jellemző ránk. Viszont a sok teendő mellett arra mindenképpen szánjunk időt, hogy csináljunk valami nagyon szépet és jót is rendszeresen, mert az sokat fog tenni a lelkünkért.

Szűz:  A lézárások és a befejezések fogják ezt a szakaszt dominálni, és most nagyon fontos lesz az is, hogy adjunk ki magunkból feszültségeket. Beszéljünk olyanokkal, akik fontosak számunkra, és nem csak panaszkodásként, hanem miután levontuk a következményeket, átadhatjuk a friss tapasztalatainkat, vagy esetleg azt, hogy mi mit tanultunk az egészből, ezzel is megsegíteni másokat.

Mérleg: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, mind az otthoni szféránkban, mint pedig a munkahelyi, professzionális világunkban. Bátran hallgassunk a belső kis hangunkra, ami nagyon érdekes dolgokat fog feldobni, és amelyek nagyon sokat fognak segíteni rajtunk és a környezetünkön. Legfeljebb azt fogják hinni, hogy varázslók vagyunk.

Skorpió: Ahhoz, hogy meg tudjunk élni egy nyugodt és békés szakaszt a jelen helyzetben elképesztően fókuszba kell helyeznünk a kapcsolatainkat. És semmiféle energiát nem szabad sajnálni tőlük! Segítsünk nekik, oldjunk meg nehézségeket, vagy akár szinte szolgálhatjuk is őket. Most ezzel a hozzáállással fogunk tudni a legtöbbet kihozni a hétből.

Nyilas: A racionális, hideg, precíz gondolkodó énünk fogja magához ragadni a főbb szálakat ebben az időszakban. Fókuszba fog kerülni az eddig megélt életviteli rendszereink, a munkavégzési rendszerünk és az is, hogy miként működünk együtt másokkal. Valamint még az is természetesen, hogy ezeken a területeken milyen feszültségeknek vagyunk/voltunk kitéve.

Bak: A tanítás, a tanácsadás és mások segítése fogja dominálni ezt a hetet az életünkben. De arra vigyázzunk, hogy ne magunkból induljunk ki, mert akkor azt fogjuk hinni, hogy mindenki tisztábban van azzal amivel mi is. Figyeljünk oda részletekre, és akkor egyértelművé válik, hogy mi hol tudunk belépni a folyamatba a tudásunkkal, a tenni vágyásunkkal.

Vízöntő: Tanulás, gyakorlás, feladatok elvégzése ezek a tevékenységek fognak most előtérbe kerülni. Sőt mindezt csinálhatjuk egyszerre is, mert most ez egy jó időszak arra, hogy új dolgokba kezdjünk, amit persze meg is kell tanulni, és nem is árt begyakorolni, sőt ha mindezt már úgy csináljuk, hogy közben már csináljuk is magát a feladatot, akkor még időt is megtakarítunk!

Halak: A közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, mind a személyek, mind a lakó környezetünk szempontjából. Próbáljunk mindent együtt csinálni, mert most ennek különleges és áldásos hatása lesz ránk nézve. Képesek leszünk újra megalkotni egy csapat szellemet és kohéziót köztünk és a velünk közelállók között.

Ebben az időszakban a fő momentum az Április 26, Vasárnap lesz! Az év legjobb napja asztrológiailag. Tehát bármi fontos és/vagy nagy dolgot szeretnénk mostanában elkezdeni, azt erre a napra időzítsük!!!

Fizikailag a fejünktől, le egészen a mellkasunk aljáig kell vigyáznunk magunkra. Tehát az adott területen lévő szervekre is, ide értve a tüdőt is, valamint az ízületekre is, valamint az adott területek keringésére is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük