Heti asztrológiai előrejelzés: Április 10-17…

Kos: A munka és a pénzkereset területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, és most azon lesz a hangsúly, hogy nagyon oda kell tennünk magunkat. Valószínűleg most nem azt kell csinálnunk, amiről mindig is álmodtunk, de ettől függetlenül most komolyabb erőfeszítéseket kell bele tennünk a munkánkba. És ez lelkileg is megfog minket erősíteni, hiszen képesek vagyunk valamire, amit eddig még nem biztos, hogy meg kellett tennünk.

Bika: Az együttműködéseink és a munkánk fog fókuszba kerülni ezen a héten, főként abból a szemszögből, hogy a lelkünk miképpen reagál ezeken a területeken a váltásra. Bármi is történjen most, a lelkünkre kell oda figyelnünk, a lelkünket kell felerősítenünk és megacéloznunk, így történjen bármilyen változás is, akkor is képesek leszünk arra, hogy jól kezeljük azt.

Ikrek: Ebben a szakaszban kénytelenek leszünk feszültségeket és nehézségeket kezelni. És most ezt úgy fogjuk tudni a lehető legjobban megoldani, ha mi teszünk bele többet. És most teljesen mindegy, hogy ki a hibás, ki volt a kiváltója a feszültségnek, nekünk kell felül emelkednünk az egész rumlin, és mi leszünk olyan lelkiállapotban, hogy megtegyük, kimondjuk, meglépjük azt amit kell.

Rák: A mostani időszakban azt a belső hívást fogjuk megélni, hogy mindent újra, meg újra meg kell vizsgálnunk racionálisan, intellektuálisan. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen zárjuk ki az intuitív oldalunkat, hanem inkább azt, hogy először mindent át kell fésüljünk a tudatos agyunkkal, a racionális elménkkel, és majd csak ezután a szűrő után fogjuk azt érezni, hogy bekapcsol a megérzőkénk.

Oroszlán: A lelki nyugalmunk, az otthonunk és a partner kapcsolatunk fog előtérbe kerülni, némi feszültséggel és ellenségeskedéssel fűszerezve. A védikus filozófia szerint elébe lehet menni a nehézségeknek, és akár magunknak is előidézhetünk kellemetlenségeket, hogy más nehézségek ne jöjjenek fel egy adott szakaszban. Szóval bátran nyomjuk ki magunkból a feszültséget az otthonunk nehezebb részeinek irányába. Szortírozzunk, takarítsunk, szüntessük meg a kupit a garázsba, stb.

Szűz: A gyakorlás, a tevékeny pörgés és a tanulás fogja kitölteni ezt a hetünket. Szóval vegyük elő azokat a témaköröket, amelyekben már régóta elszerettünk volna merülni, de eddig nem volt rá időnk, vagy energiánk. Valamint azokat a dolgokat is kerítsük elő, amelyekkel már volt szerencsénk foglalkozni, de nem volt időnk vagy erőnk arra, hogy elmélyüljünk benne, vagy a készség szintjére emeljük azt.

Mérleg: A beszéd és a kommunikáció fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Viszont arra vigyáznunk kell, hogy a stílusra is vigyáznunk kell, amellett, hogy az embert a jó szándék vezérli. Nagyon sokszor hiába mondjuk el valakinek az évszázad ötletét, vagy hiába adjuk meg a titkos formulát a tökéletességhez, ha azt túl egyenesen, túl nyersen tesszük meg, akkor az infó nem fog célba érni.

Skorpió: Mi magunk, a családunk és az otthonunk fog minden más fölé kerekedni ebben a szakaszban. Próbáljunk minél több időt közösen eltölteni, és próbáljunk dolgokat együtt csinálni. Most az lenne az ideális, hanem mindenki a saját feladatát látná el a családban, hanem mindenki együtt, közösen látná el mindenki feladatát. Most ez a hozzáállás fogja a legtöbb elégedettséget hozni.

Nyilas: Mi magunk, és egy kicsit az elzárkózás és az elvonulás fogja kitölteni ezt a hetet. A beszéd most nem igazán fog jól menni, és könnyebb lesz félre értésekbe és konfliktusokba is keveredni a beszédünk révén, viszont a kommunikáció egyéb formái lényegesen jobban fognak menni .Tehát foglalkozzunk magunkkal és a lelkünkkel, valamint amennyiben kifelé nyílunk meg, akkor inkább írjunk.

Bak: Mi magunk és az elképzeléseink, vágyaink fognak terítékre kerülni ezalatt a hét alatt. Sőt mindez egy kicsit a spirituálisabb, kicsit a mélyebb érzések szempontjából. Viszont bátran nyíljunk meg szeretteinknek, akik sokszor egészen másképp látják a törekvéseinket, és így nagyon nagy segítségek lehetnek abban, hogy  a vágyaink és az elképzeléseink mennyire kivitelezhetőek, vagy mennyire célszerűek.

Vízöntő: Mi, a munkánk és a pénzkeresetünk lesznek a domináns témakörök ebben az időszakban, azzal az extra pikantériával megfűszerezve, hogy mit vagyunk hajlandóak, mit vagyunk képesek feladni annak érdekében, hogy megtudjunk dolgokat valósítani. Ebben a kérhetünk segítséget barátainktól, testvéreinktől, de ettől függetlenül nagyon sok energiát kell majd bele tennünk a feladatainkba.

Halak: A befejezések és a lezárások fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. De arra különösképpen oda kell majd figyelnünk, hogy mi hogyan látjuk ezeket a folyamatokat. Meg kell erősítenünk magunkat abban, hogy mindennek egyszer vége szakad, és az alá merülés helyett arra kell összpontosítanunk, hogy mi lesz majd a következő lépésünk, mit fogunk csinálni ezután a szakasz után.

Ebben az időszakban természetesen a Húsvéti ünnepek a legdominánsabb napok és az, hogy szeretetben töltsük el a közös időt. Viszont az Április 15-16 napokon vigyázzunk magunkra, mert azok egy kicsit keményebb napok lesznek.

Fizikailag a csípőnktől a bokánkig kell vigyáznunk magunkra, legyen az, az adott területen lévő ízületek, erek, vagy éppen az inak és a szalagok.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük