Heti asztrológiai előrejelzés: 2020, Április 3-10…

Kos: Ebben az időszakban muszáj lesz fizikailag aktívnak maradnunk. A tendencia abban az irányban fog minket mozgatni, hogy az érzelmi világunkkal és a belsőnkkel foglalkozzunk, de vigyáznunk kell, hogy ne menjünk túlságosan befelé. Legyünk aktívak az otthonunk díszítésében, építésében, de ezeket az energiákat fókuszálhatjuk például a gyermekeink lakrészének fejlesztésére is. Sőt olyan dolgokra is, amit nem igazán szeretnénk megcsinálni, de muszáj.

Bika: A tanulás és a gyakorlás kiváló opciók lesznek arra, hogy mivel töltsük el az időnket ezen a héten. Viszont ahhoz, hogy hatékonyak legyünk, és produktívak némi segítségre is szükségünk lesz. Próbáljuk minél jobban bele venni a partnereinket a teendőink elvégzésébe, és azzal nemcsak a hatékonyságunkat fogjuk növelni, de sokkal élvezetesebbé is tehetjük az elfoglaltságainkat, és ők is szeretve fogják érezni magukat, hogy bevontuk őket.

Ikrek: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban. egyrészről próbáljunk minél többet aktivizálni magunkat ezeken a területeken, másrészről pedig próbáljunk minél többet segíteni ezekkel az eszközökkel. Keressük a lehetőségeket arra, hogy kommunikáljunk azokkal, akik esetleg egy kicsit jobban el vannak tűnve, zárkózva vagy éppen elszeparálódva tőlünk, és/vagy esetleg még másoktól is.

Rák: Az énünk, a lelki nyugalmunk, az életviteli rendszereink kerülnek fókuszba ebbe az időszakban. Mindez a családi atmoszférával megspékelve. Szóval próbáljuk meg a legtöbbet ezekből a témakörökből ötvözni. Alakítsunk ki új szokásokat, új rítusokat lehetőleg a rokonainkkal együtt és minél inkább abban az irányba, hogy közösen elvégzett teendők a lelki nyugalmunkat és békénket is szolgálja!

Oroszlán: Az otthonunk, a családunk és mi saját magunk kerülünk előtérbe ezen a héten. Mindez egy kicsit visszafogottabb és elzárkózottabb üzemmódban. Szóval próbáljuk teljesen kizárni a külvilágot és csak egymásra összpontosítani. Valamint az is egy jó megoldás, ha közösen vagyunk picit elzártabban. Tehát együtt vagyunk, de nyugalomban, békésségben és teret adva egymásnak, csendben, de tudva, hogy a másik egy karnyújtásnyira van.

Szűz: A beszéd és a kommunikáció fog terítékre kerülni ebben az időszakban, főként abból a szempontból, hogy minél többet foglalkozzunk a vágyainkkal, terveinkkel, ambícióinkkal. Kérjük ki szeretteink véleményét, tanácsát, rálátását. És ha még nem is használható az információ, amit esetleg hallunk tőlük, az biztosan segíteni fog, hogy egy másik szemszögből, egy másik ember tudatán keresztül láthatjuk elképzeléseinket.

Mérleg: A munkánk, a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban, a saját magunk és a családunk szemszögéből. át kell értékelnünk mindent, amit eddig gondoltunk erről az egyensúlyról és új módszertanon keresztül kell megvizsgálnunk azt, hogy miként találkozik a privát és a professzionális életünk. És ezek után tudunk majd olyan döntést hozni, amihez akkor is könnyű lesz magunkat tartani, ha a helyzet bonyolódik.

Skorpió: Befejezések és lezárások fogják dominálni ezt az időszakot, mindez a mi személyünkhöz kötődően. Le kell zárnunk mindent, ami hátráltat bennünket, ami leharcol bennünket, vagy éppen nem éri meg az idő és energia befektetést, mint amit mi beleteszünk. Ez természetesen nem csak helyzetekre, megegyezésekre, munkákra vonatkozik, hanem emberi kapcsolatokra is, mindegy, hogy milyen régóta működtetjük azt a kapcsolatot.

Nyilas: Egy időre el kell zárkóznunk a hétköznapoktól annak érdekében, hogy át tudjunk bizonyos dolgokat alakítani az életünkben. Mert bizonyos dolgoktól meg kell majd szabadulnunk ahhoz, hogy meg tudjuk reformálni nemcsak a mindennapjainkat, és a külsőségeket az életünkben, hanem az értékrendünket is. Azt, hogy merre haladunk és azt is, hogy mit vagyunk hajlandóak megtenni az új célok érdekében.

Bak: Az életünk külvilággal és felszínével kapcsolatos dolgok fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban. Munka, pénzkereset és együttműködések. De attól, hogy a felszínen történő dolgokról lesz szó, a legtöbb energia sokkal mélyebben fog működésbe lépni. A lelkünk és az értékrendünk fog dominálni abban, hogy eljussunk addig az elhatározásig, hogy mit, mikor, mennyiért és milyen mértékű önátadással fogunk csinálni.

Vízöntő: Nagyon tevékeny hétnek nézünk elébe, amikor muszáj lesz beinvitálni partnereket, együttműködőket a tevékenységeink megvalósításába. Egész egyszerűen nem lesz meg a megfelelő idő és energia arra, hogy betudjuk fejezni mindazt, amit meg kell oldanunk ebben a rövid időszakban. Sőt gondolkodjunk hosszútávon a most megvalósuló együttműködésekre, mert ezekben sokkal több is lesz, mint egy rövidtávú segítség a hétre.

Halak: A belsőnkkel kell foglalkoznunk ebben a szakaszban, és a belsőnk minden területével. Foglalkoznunk kell az érzelmi és a racionális oldalunkkal is. A lágyabb, kicsit szentimentális énünkkel is, és a precíz, pontos és következetes másik énünkkel is. És amikor meg van a kiegyezés a két fél között, akkor az a egyensúly állapot fog kialakulni értékrenddé. És ez hihetetlen egyensúly állapotot fog létrehozni bennünk.

Ebben a szakaszban az Április 7-re eső Telihold egy különleges nap lesz. Ezen a napon született le erre a világra Hanumán, a Védikus kultúra egyik legnépszerűbb Istensége. Próbáljunk némi önfeledt, és önzetlen cselekedettel megélni ezt a napot, és ezzel képesek leszünk megnyitni magunkat mindenféle áldásra.

Ebben az időszakban a mellkasunktól le egészen a a csípőnkig kell, hogy jobban odafigyeljünk magunkra. A hasüregi szerveinktől kezdve, a hormon háztartásunkig. Az ízületeinktől az emésztésünkig!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük