Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Október 10-16…

Kos: Mi magunk, a beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Emellett az is, hogy felülemelkedjünk bizonyos negatív történéseken. Így adódni fognak a lehetőségek, hogy ki tudjunk magunkból olyan dolgokat adni, amelyek negatív töltettel bírt az életünkben. Természetesen ettől még arra is oda kell majd figyelnünk, hogy ilyen kényes esetekben nemcsak a mondanivalónk, hanem annak a stílusa is fontos szerepet tölt be. 

Bika: Mi magunk, valamint a hozzánk közel állók, tehát a rokonaink és a barátaink fogják kitölteni ezt a szakaszt. Szóval vegyük magunkat körül a szeretteinkkel és amellett, hogy mi is töltjük őket, mi magunk is töltekezzünk  a fényükből. Próbáljunk meg minél több időt eltölteni velük, sőt talán az lenne az ideális, ha úgy szerveznénk az életünket, hogy minden más történést egy kicsit ki is zárnánk az életünkből.

Ikrek: Mi magunk és munka területe kerül majd terítékre ezen a héten, valamint a lehetőségek, amelyekből most lehetnek gazdagon. Emellett a mi egyedi hozzáállásunk és személyiségünk nagyon fontos szerepet fog betölteni az újonnan adódó lehetőségek terén, így próbáljunk olyan lehetőségekre lecsapni, amelyek jól passzolnak hozzánk, amelyek közel állnak a mi stílusunkhoz.

Rák: A belső indíttatásunk egyértelműen az lesz, hogy lezárjunk, befejezzünk dolgokat. Főként azért, mert most meg lesz bennünk az a belső erő, azaz értékrendünkből fakadó erő, hogy azonosítsuk és felszámoljuk azokat a dolgokat amelyek negatívan hatnak ránk. Arra is érdemes gondolni, hogy az ilyen megélések mentén megtörténő lezárások és elengedések hosszútávú viszonylatban, mindig sokkal könnyebbé teszik az életünket.

Oroszlán: Ebben az időszakban vigyáznunk kell magunkra, több fronton is. Egy részről ne terheljük túl magunkat fizikailag. Mert most adódni fognak olyan lehetőségek, amelyek gyors és biztos előre haladást hozhatnak, de ettől függetlenül ne essünk abba a hibába, hogy megállás nélkül vágtázunk előre. Így ebből a szempontból vigyáznunk kell magunkra szellemileg is, hogy ne pörögjünk túl, ne vállaljuk túl magunkat lelkileg sem.

Szűz: A munkánk és a munkánkhoz kapcsolódó területek fognak előtérbe kerülni ezen a héten. Így magától értetődő lesz az, hogy az együttműködéseink is terítékre kerülnek. Szóval ideális esetben most ezen a héten próbáljunk minél több dolgot együttműködésben elintézni, ezzel növekedni fog a hatékonyságunk, ami egyébként csapatépítő hatással is bírhat ránk is és a velünk együttműködőkre is.

Mérleg: Ebben az időszakban sokkal nyitottabbak leszünk mások nehézségeire és sokkal jobban át is fogjuk érezni ezeket. Szóval bátran vágjunk bele és segítsünk, ott ahol csak tudunk. Viszont annak érdekében, hogy ez lelkileg ne terheljen meg bennünket túlságosan igyekezzünk olyan személyekkel együttműködni, akik jártasok a segítségnyújtásban, és akik képesek helyén kezelni az ilyen nehézségeket.

Skorpió: Ezen a héten megfog növekedni a belső igényünk arra, hogy újjá építsük a mindennapjainkat. Hogy új életviteli rendszert iktassunk be a munka/személyes élet terén, vagy szimplán az otthon elvégzendő feladatok terén, vagy akár a sport/kikapcsolódás területeken. Arra viszont készüljünk fel, hogy most csak a racionális énünk lesz arra képes, hogy meggyőzze a lázadó, impulzív elménket!

Nyilas:  A szívünk és lelkünk elégedettsége, valamint az együttműködéseink fognak most fókuszba kerülni ebben az időszakban! Szóval kiváló időszakunk lesz arra, hogy elmélyítsük kapcsolatainkat azokkal, akik újonnan bukkantak fel az életünkben, és arra is, hogy kisimítsuk a kapcsolataink gyűrődéseit a régebb óta működő partneri viszonyainkban is. Mindez érvényes lehet a személyes és a munka kapcsolataink terén is!

Bak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, mind fizikailag, mind szellemileg is. Így ezen a héten a fő csapásvonal az lesz, hogy csináljuk, csináljuk, csináljuk. Persze az egy komolyabb könnyebbség lehet, ha olyan feladatokba vágunk bele amelyekkel lelkileg is képesek vagyunk azonosulni, de ez sem lesz kizáró ok. Egyszerűen könnyebb lesz magunkat motiválni, ha hiszünk abban amit éppen csinálunk.

Vízöntő: A beszéd, az írott kommunikáció és a tanácsadás is mind előtérbe fognak kerülni ebben a szakaszban. Sőt a példával való tanításra is képesek lehetünk, ami a tanítás legmagasztosabb formája. Emellett még az is előfordulhat, hogy mi magunk is olyan felismerésekre juthatunk, saját mondatainktól és a saját magunk által tanúsított hozzáállásunkból, amit tanítás és példamutatás nélkül nem biztos, hogy megtapasztalhatnánk.

Halak: Mi magunk valamint a lelki egyensúlyunk és békénk fog most fókuszpontba kerülni ebben az időszakban. Kommunikáljunk sokat, hogy szeleteltetni tudjuk mindazt, ami bennünk zajlik, valamint oda kell figyelnünk az apró, mindennapi örömökre, hogy ezzel is tudatosítsuk magunkban azt, hogy a nehezebb időszakokban, és a nehezebb teendők esetében is mindig ott vannak azok a parányi örömök, amelyeket bárhol és bármikor meg tud élni az ember.

Ebben az időintervallumban a legkiemelkedőbb asztrológiai nap az október 16-ra eső vasárnap lesz, amely napon áldásos lesz tenni az egészségünkért. Emellett az október 12-13 napok akár alakulhatnak nehézkesebben, így ezeken a napokon vigyázzunk magunkra.

A hét első napján még a lábainkra kell vigyázni, de azt követően a hold egy új körbe kezd, így a szakasz további szakaszában a fejünkre, az arcunkra, a nyakunkra és a karjainkra kell majd jobban odafigyelnünk!

A hét ájurvédikus tanácsa a szőlő fogyasztás. Hiszen a szőlő egy elképesztően egészséges, mindenféle jóval telített gyümölcs. Minden gyümölcsöt figyelembe véve a szőlő tartalmazza a legtöbb növényi őssejtet. Nem hiába hívják „az istenek eledelének”. Észak-nyugat Indiában a szőlőt légmentesen lezárják agyag lepényekbe és a tél folyamán folyamatosan felbontva ezeket juttatják magukat a szőlő elképesztő vitamin és nyomelemeihez!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük