Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Március 25-Április 1…

Kos: Ebben a szakaszban meg lesz bennünk azaz indíttatás, hogy befejezzünk dolgokat. Egyrészről olyan dolgokat, amelyekkel mi magunk is úgy érezzük, hogy el vagyunk maradva, másrészről pedig olyan dolgokat is, amelyek inkább mint kellemetlenségek vannak jelen az életünkben. Amelyeket amolyan hátráltató tényezőként élünk, mindezt nyugodt és békés lelkülettel.

Bika: Ezen a héten arra kell vigyáznunk, hogy ne ragadjanak magukkal a kellemetlenségek és a nehézségek. És hiába van azaz érzetünk, hogy most szinte csak a negatív élmények kerülnek előtérbe, összpontosítsunk arra, hogy mi az amit tanulhatunk mindenből, és arra, hogy mi magunk mi mindenben tudtunk változtatni a saját kis környezetünkben. És ez a lényeg!

Ikrek: Ebben az időszakban az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni. És  habár ez érvényes lesz a partnerkapcsolatainkra is, most kifejezetten a munkánk szempontjából kell, hogy jobban kitegyünk magunkért. Szóval figyeljünk jobban oda a munkatársainkra és ne csak a munkakörünkkel kapcsolatban, hanem a személyes ügyekben is. A lényeg az, hogy segítség, vagy akár kényeztessük azokat, akikkel együtt szoktunk működni.

Rák: Ebben a szakaszban az lesz a fő irányvonal, hogy segítsünk másokon. A lehető legkülönfélébb módokon. Úgy is, mint fizikai segítség nyújtás a hozzánk közel, vagy számunkra teljesen ismeretlenek irányába, mint pl. segítség nyújtás azok számára, akik nehezebb helyzetben vannak, mint mi. De lehet ez egy lelki, érzelmi segítség nyújtás is, pl. szeretteink irányába, akikkel több időt tudunk eltölteni a mindennapokban.

Oroszlán: Ezen a héten az lesz a vezérfonal érzete, hogy változtassunk, hogy alakítsunk az életünkön, az életviteli rendszereinken. Akár olyan dolgokon is, amelyek már régóta működnek az életünkben, de most igényel némi újító szellemiséget. És ezen a héten meg lesz az a belső erőnk is ahhoz, hogy meg tudjuk valósítani az új elképzeléseinket, és arra is, hogy hosszútávon is fenn tudjuk tartani az újonnan beiktatott változtatásokat.

Szűz: Az otthonunk és az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban. Sőt mondhatjuk azt is, hogy kiváló időszakunk lesz arra, hogy akár energetikai változtatásokat is beiktassunk, amivel képesek leszünk az otthonunk hangulatát és harmonikusságát fejleszteni. Amikor is már szimplán az is lehetőség a töltődésre és regenerálódásra, hogy otthon vagyunk a szeretteinkkel.

Mérleg: Ez a hét az aktivitásról fog szólni. Tegyünk, tegyünk és tegyünk! Most a mi lendületünk és akaratunk fog mozgásba hozni bizonyos dolgokat. Most mi leszünk azok, akik hozzá tesszük azt a pici kis pluszt, hogy ténylegesen beinduljanak dolgok, vagy éppen mi leszünk az a kis extra, ami elősegíti azt, hogy valamit be lehessen fejezni. Az egy külön plusz, hogy ez a hét a tanulás szempontjából is kiváló lesz, természetesen a fent említett lendülettel.

Skorpió: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Sőt most a tanácsadói képességünk elképesztő felhatalmazottsággal fog bírni. Így most egy egyszerű jó tanács, amit csak merő kedvességből mondunk, is sokkal erősebben fog hatni. Szóval beszéljünk és mondjuk, de figyeljünk oda arra is, hogy amit mondunk azt szépen mondjuk, hogy könnyebb legyen elfogadni a jó tanácsunkat.

Nyilas: Az énünk, a környezetünk és az otthonunk fog terítékre kerülni ebben az időszakban. Sőt most próbáljunk meg oly módon cselekedni, hogy harmóniát teremtsünk a környezetünkben. Ehhez a kommunikáció nagyon fontos szerepet fog betölteni. Szóval bármit us tegyünk a harmónia érdekében legyen az a környezetünket közös szépítgetése, vagy szimplán együtt lazítás/töltődés a szeretteinkkel, figyeljünk oda arra, hogy szépen kommunikáljunk.

Bak: Aktív és kommunikatív hétnek nézünk elébe, de arra vigyázzunk, hogy nehogy túl toljuk a teendőket! Próbáljunk egy kicsit tehermentesíteni magunkat. Próbáljunk leadni azokat a dolgokat amelyekre nem mi vagyunk a legalkalmasabb, sőt inkább találjuk meg azokat, akik  kifejezetten arra a feladatra vannak kiszabva. Szóval ez a szakasz most kiváló lesz azon feladatok leadására, amelyek helyett mi magunk tudunk mást csinálni, hatékonyabban.

Vízöntő: Az énünk, a terveink, az ambícióink és a vágyaink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Fizikailag úgy fogunk tudni tenni a vágyaink eléréséért, hogy bizonyos dolgokat feladunk, bizonyos dolgoktól megszabadulunk az életünkből. Mentálisan pedig úgy fogunk tenni a vágyainkért, hogy sokat kommunikálunk. Keressünk azok társaságát, akikben megbízunk, akik rálátnak az életünkre, és akik tapasztaltak. Velük könnyű lesz megvitatni terveink létjogosultságát az életünkben.

Halak: Az életfeladatunk fog fókuszpontba kerülni ezen a héten. Sőt most képesek leszünk arra, hogy kapcsolódjunk azokhoz a terveinkhez, azokhoz az elképzeléseinkhez amelyek lehet, hogy most még messze vannak, de tőlünk, de amelyek igazán mi vagyunk. Sőt most meg lesz bennünk az a belső erő is, hogy képesek legyünk tenni azért, hogy meg is valósítsuk ezeket az elképzeléseinket.

Ezen a héten a fő momentum a Március 27-re eső nap lesz. Ez a vasárnap egy végtelenül szilárd nap lesz asztrológiailag, így bármilyen hosszútávú tervünk van, azt ezen a napon kezdjük el.

Ebben az időszakban a csípőnktől le egészen a lábujjaink végéig kell vigyáznunk magunkra! Kerüljük a beavatkozásokat, legyen az bármilyen hétköznapi is. Tehát a pedikűrösünket is próbáljuk későbbre tenni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük