Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Április 1-8…

Kos: Ezen a héten a beszéd és kommunikáció területei fontos szerepet fognak betölteni a mindennapokban. Sőt most az is fontos lenne, hogy próbáljunk azokra a személyekre fókuszálni, akik közel állnak hozzánk. Bátran nyíljunk meg nekik és most kár olyan dolgokat is feltárhatunk előttük, amelyeket eddig, a saját lelkünkben, titokként kezeltünk.

Bika: A mi személyünk lesz a hiányzó láncszem mind a barátaink, mind a rokonaink mindennapjaiban. Szóval kb. minden számunkra fontos ember igényelni fogja a társaságunkat. Így mindenképpen szervezzük úgy a hetünket, hogy tudjunk minőségi időt eltölteni velük, és legyünk nyitottak arra is, hogy végig hallgassuk őket, és arra is, hogy saját tapasztalataink szerint segítsünk is tanácsokkal, ötletekkel.

Ikrek: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak fókuszba kerülni ezen a héten. Sőt most a terveink, az ambícióink sokkal jobban fognak rezonálni a környezetünkkel és a lehetőségeinkkel, így akár komoly előre lépéseket is tehetünk. Emellett viszont arra is vigyáznunk kell majd, hogy ne essünk át a ló túl oldalára, és nyomjuk túl a dolgokat.

Rák: A lezárások és befejezések fogják dominálni ezt az időszakot. Mind a munkánk, mind az ambícióink, mind a minket körbe vevő emberek terén is. Szóval igyekezzünk megszabadulni azoktól a hátráltató tényezőktől, amelyekre visszafognak minket a fent említett területeken, és ez sajnos érvényes lehet akár emberekre is. Hiszen vannak olyan emberek, akiket könnyebb egy kicsit távolabbról szeretni.

Oroszlán: A belső világunk és a külvilági kötelességeink fognak előtérbe kerülni ezalatt az időszak alatt. Szóval amellett, hogy helyt állunk a szokásos teendőink mellett, mint pl. munka, számlák, stb. most oda kell figyelnünk a belsőnkre is. Tehát szakítsunk időt arra, hogy meditáljunk, töltődjünk szép és kellemes dolgokkal, legyen művészet, irodalom vagy bármi, ami meg emeli a lelkünket.

Szűz: Az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni, mind a privát életünkben, mind a professzionális életünkben. Sőt emellett azzal is kell számolnunk, hogy ez a szakasz lehet egy pici érzékenyebb is. Szóval most egy kicsit több odafigyelést fog igényelni minden kifelé áramló tettünk, legyen az kommunikáció, vagy fizikai megnyilvánulás.

Mérleg: Ezen a héten mi magunk is egy kicsit érzékenyebbek leszünk, és nemcsak magunkra nézve, hanem mások nehézségeit illetően is. Szóval úgy kell alaktanunk a hetünket, hogy tudjunk kikapcsolni és töltődni is, hogy még véletlenül se gyűrjön maga alá mind az a nehézség, negativitás amit érzékelünk és tapasztalunk. Próbáljunk olyanokkal is minőségi időtöltésbe bonyolódni, akik nagyon stabilak, nagyon kiegyensúlyozottak.

Skorpió: Ezen a héten mind a belső indíttatásunk, mind az adódó lehetőségek támogatni fogják azt, hogy új életviteli rendszereket iktassunk be a mindennapjainkba. De globálisan! Tehát nemcsak magunkra nézve, hanem a teendőinkkel és feladatainkkal kapcsolatosan is. A velünk együttműködőkkel is és a nehéz helyzetek kezelésével kapcsolatosan is.

Nyilas: Ezen a héten az együttműködéseink, a feladataink, az életviteli rendszereink kerülnek előtérbe, mind a lelki nyugalmunk és békénk szempontjából. Szóval bátran álljunk neki és végezzünk el olyan finom hangolásokat a fent említett életterületeken, ami ahhoz vezet, hogy nyugodtabb, harmonikusabb életet éljünk a mindennapokban.

Bak: A kifelé áramló energiáink fogják vinni a prímet mind a tevékenység, mind a kommunikáció terén. Sőt most meg lesz bennünk azaz érzékenység is, hogy képesek legyünk másokat úgy segíteni, ahogyan az nekik a legjobb. Szóval bátran pátyolgassuk szeretteinket, mert most a belőlünk áramló energia nagyon sok jót fog tenni nekik!

Vízöntő: A kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban, és minden lehetséges formában. Mind a beszéd, mind az írott kommunikáció terén képesek leszünk hatást gyakorolni a környezetünkre, sőt most a tanítás és tanácsadás terén is lehetnek lehetőségeink. Arra viszont ügyelnünk kell, hogy amennyiben érzékeny témaköröket is érint a tanácsadói tevékenységünk, legyen időnk kiheverni a feszültségeket.

Halak:  Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni ebben az időszakban. Szóval foglalkozzunk sokat magunkkal és a szeretteinkkel, töltsünk el minőségi időt együtt és csak olyan dolgokra fókuszáljunk amelyek a nyugalmat és harmóniát mozdítják előre. Sőt ez most nem azt jelenti, hogy csak nagyon lágy és kifinomult területen lehetünk aktívak! Akár csinálhatunk közös kert rendezést is a saját környezetünkben! Csak csináljuk együtt és vidáman.

Ebben az időszakban az Április 1-re eső Újhold lesz a legfőbb asztrológiai jelenség, majd az, hogy Április 3-án a varázslatos kezdetek csillagképén fog áthaladni a Hold. Szóval ezen a képen sokkal könnyebb lesz új és hasznos dolgokba kezdeni!

Április 1-én még majd a tappancsunkra kell jobban odafigyeljünk, de másnaptól a Hold egy újabb ciklusba kezd és onnan kezdve a fejünkre, az arcunkra, a nyakunkra, a torkunkra és karjainkra kell majd jobban odafigyelnünk! Az adott területeken ilyenkor ildomos a beavatkozásokat is kerülni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük