Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Május 6-13…

Kos: Kommunikatív hétnek nézünk elébe, de egy kicsit személytelenebb módon. Így most nagyobb szerepet kaphat az írásban kommunikálás! Amennyiben elengedhetetlen az, hogy személyesen és szóban kommunikáljunk, azt próbáljuk inkább tanácsadásként menedzselni és nem beszélgetésként. Ahol a szaktudásunkkal és a belső bölcsességünkkel irányítjuk a kommunikációt, azzal a célzattal, hogy a másiknak segítsünk, ahelyett, hogy bele engednénk magunkat egy kellemes beszélgetésbe.

Bika:A családi atmoszféránk és az otthonunk fog előtérbe kerülni, azzal a a különleges fennhanggal, hogy bennünk most azért lehet némi többlet feszültség ebben az időszakban. Így persze a cél most is az lenne, hogy töltsünk el több időt egymás társaságában, akár úgy is, hogy sokat vagyunk otthon, hiszen ezt támogatja a sors, de arra figyelnünk kell, hogy most mi vagyunk egy kicsit a gyengébb láncszem, szóval ne feszüljünk rá a hétre.

Ikrek: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a lelkinyugalmunk fog terítékre kerülni, és így elég sok belső impulzus fog minket érni. Viszont arra vigyázzunk, hogy ne terheljük túl magunkat, ne pörögjünk túl, ne csapongjunk és arra is, hogy ne nyomjuk túl a kommunikációt. Hiszen a belső megélések arra fognak késztetni minket, hogy meséljünk és beavassunk embereket a bennünk zajló történésekbe, de mások akik nem azon az intenzitással élik meg a történéseket, nem biztos, hogy követni tudnak majd minket.

Rák: Ezen a héten azon dolgok elengedése és kizárása fogja kitölteni a hetünket, amelyek gátolnak bennünket a kommunikációban és a cselekvésképesség terén. Ezek lehetnek belső félelmek, vagy olyan feszültségek a környezetünkből amelyekre érzékenyebbek vagyunk. Így nem is az lesz a megoldandó feladat, hogy a kívülről jövő feszültségeket jobban kezeljük, hanem inkább az, hogy a bennünk felvillanó belső reakciót alakítsuk át!

Oroszlán: A terveink, az elképzeléseink, az ambícióink fogják kitölteni ezt az időszakot a mindennapokban. Sőt most a környezetünk elképesztően nagy segítség lehet mindebben. Szóval igenis avassuk be a hozzánk közelállókat, mind a barátok, mind a rokonok csoportjából és futtassuk át rajtuk az elképzeléseinket. Kérjük ki a véleményüket, hallgassuk meg  a tanácsaikat és meg lesz annak az esélye, hogy sok esetben másként is megtudjuk látni a lehetőségeinket.

Szűz: A munkánk, a pénzkeresetünk kerül majd fókuszpontba ezen a héten, de azzal a fenn hanggal, hogy ez miként érint minket. Hogy a fent említett területek milyen hatással bírnak a személyiség jegyeinkre, arra, hogy hogyan látunk dolgokat, és legfőbb kép arra is, hogy miként változik az értékrendünk azáltal, hogy azt csináljuk, amit éppen most csinálunk a megélhetésünk biztosítására.

Mérleg: A lelkünk és belső énünk valamint a munkánk és életfeladatunk kerül majd most terítékre ebben az időszakban. Főként abból a szemszögből, hogy mi mindenről kellene lemondanunk, vagy éppen miket kellene másként csinálnunk, hogy a munkánk nemcsak egy 9-től 5-ig tartó esemény legyen az életünkben, hanem egy lehetőség is egyben, hogy belsőleg fejlődjünk. Persze így az egyik fő kérdés ezen a héten az lesz, hogy mindezt megéri-e a jellenlegi munkánk.

Skorpió: A belsőnk és a külvilági teendőink területei fognak most több energiát szükségeltetni ebben az időszakban.  Szóval ha most azt érezzük, hogy ez a két világ egy kicsit elbeszél egymás mellett, akkor bátran merjünk segítséget kérni, a barátainktól hiszen ők azok akik a legjobban ismernek minket, és akik amellett, hogy rálátnak a belsőnkre, ők kívülről látják azt is, hogy mi hogyan működünk a külvilágba.

Nyilas: Az együttműködéseink és az együttműködéseink hatékonysága fogja kitölteni ezt az időszakot. Ez minden együttműködésünkre igaz lesz. A professzionális együttműködésekre, a munkánkkal kapcsolatosan, de a privát életünk partneri viszonyaira is, legyen az egy hivatalos kapcsolat, mint pl. házastársak, vagy akár egy lazább kapcsolati dinamika. És az most elkerülhetetlen lesz, hogy kommunikáljunk és megpróbáljuk még jobbá tenni az együttműködéseink működés részét.  

Bak: Ezen a héten arra lenne szükségünk, hogy némi távolságot tartsunk a megszokott életünk külsőségeitől. Az ideális persze az lenne, hogy vagy zárkózzunk be egy kicsit vagy az, hogy menjünk el valahová, az egész hétre, és lehetőleg vagy egyedül, vagy a testi-lelki partnerünkkel. Tehát valaki olyannal, akivel nem kell túl sokat kommunikálni.  Mert most szükségünk lesz egy kis időre és távolságra, hogy mi magunk áttudjunk gondolni dolgokat, és fel tudjunk töltődni.

Vízöntő: Ezen a héten az intellektusunk minden területe be lesz kapcsolva, mind a racionális oldala, mind az érzékenyebb, érzelmi oldala is, az életviteli rendszereink szempontjából. Így ideális esetben most próbáljuk úgy hasznosítani a több oldalú képességünket,  hogy megvizsgáljuk a környezetünkben működő dolgokat és amellett, hogy kiiktatjuk a rendszerben meglapuló nehézségeket, még arra is képesek leszünk, hogy az újonnan bevezetett rendszer még jó is legyen és kellemes.

Halak: Ezen a héten a tanulásé és a gyakorlásé lesz a a főszerep, ráadásul úgy, hogy meglesznek a megfelelő segítők is a kívánt területeken. Ott lesznek azok az emberek, akik hozzáértőek, akik tapasztaltak, akik már régóta ott vannak a területen, és azok is akik jól tudnak minket irányítani az adott területen. Egyszerűen nekünk csak az lesz a feladatunk, hogy bele tudjunk merülni a diák szerepébe és befogadjuk a tanítói figyelmet.

Ebben az időszakban a Május 8 és 9 ideális napok lesznek arra, hogy tegyünk az egészségünkért. Valamint most vigyáznunk kell a Péntek 13 jelenséggel akkor is, ha nem vagyunk babonások, hiszen ezen a héten az a nap Mritju Jógára esik, ami azért lehet negatívabb az átlagnál.

Ezen a héten a Hold állása miatt érzékenyebb lesz a nyakunk, a karjaink, a mellkasunk egészen le a lengő bordáinkig. Tehát már a felső emésztő szerveinkre is vigyáznunk kell. A májunkra, az epénkre, a hasnyálmirigyünkre, de még a lépünkre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük