Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Június 24 – Július 1…

Kos: Mi magunk, a szeretteink, a családi atmoszféra, amiben élünk, és az otthonunk területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Szóval töltsünk sok időt a szeretteinkkel, de emellett azt is tudnunk kell, hogy a kommunikáció és a lelkibéke kardinális fontosságú szerepet fog betölteni a mindennapokban. Így szinte már terápiás jellegű is lehet a közös időtöltés!   

Bika: A beszéd és a kommunikáció most nagyon fontos lesz ezen a héten,  akár abból a szempontból is, hogy a mélyebb, nehezebb sérelmeket is kitudjunk kommunikálni magunkból, de arra is, hogy így egy csapásból megoldásokat is tudjunk találni ezekre a helyzetekre.  Arra viszont vigyáznunk kell, hogy végtelenül finoman kommunikáljunk, kerülve még a halvány lehetőségét is annak, hogy megsértsük szeretteinket.  

Ikrek: Ezt az időszakot próbáljuk a szeretteinkre fókuszálva eltölteni. Ezek lehetnek akár barátok, vagy rokonok is, de most igyekezzünk csak a nagyon közeli köreinkre összpontosítani. Azokra akikben teljes mértékben megbízunk, akikkel mindent megtudunk beszélni és legfőbbképpen azokra, akik irányába mi is képesek vagyunk a teljes önátadás módján  viszonyulni!

Rák: Munka, pénzkereset és az ezen témákhoz kapcsolódó tengelyek fogják kitölteni ezt az időszakot, és az, hogy mindez emberileg hogyan hat ránk. Mert most egy erős belső késztetést fogunk arra érezni, hogy érzelmileg is képesek legyünk azonosulni a munkánkkal. Így fókuszba fog kerülni az életfeladat témaköre is, ami valójában nem más mint a saját énünk munkában való teljes megélése, a teljes potenciálunk szerint.

Oroszlán: Az lesz a fő hívás ezen a héten, hogy teremtsünk rendet a saját létezésünkben. Hogy szabaduljunk meg mindentől amivel már nem tudunk azonosulni, és ami egyben hátráltat is bennünket a boldogulásunk útján. Ez persze jelen lesz a fizikai térben, lásd megszabadulni felesleges dolgoktól, de ott lehet a személyes életünkben is, amikor is hátráltató emberektől is  letudunk válni.

Szűz: Ez a hét a külvilági életünket és a spirituális hívásainkat is előtérbe fogja hívni. Tehát egyszerre fog fontossá válni az, hogy a lelkiéletünk is rendbe legyen, ugyanakkor a munkánk és a megélhetésünk is flottul működjön. Így ez a hét ideális lesz arra, hogy egyensúlyt teremtsünk az értékrendünkben, hogy mind a világi életünk, mind a hitéletünk harmóniában legyenek egymással!

Mérleg: Ebben az időszakban az együttműködéseink, a lelkivilágunk és a munkánk is terítékre fog kerülni. Szóval ideális időszakunk lesz arra, hogy az együttműködéseink minőségén munkálkodjunk. Mind a privát életünkben, az érzelmi életünkben, mind pedig a munkánk terén, a munkatársaink viszonylatában! A lényeg az lenne, hogy figyeljünk a többiek szükségeire, igényeire és ezek mentén próbáljunk érintkezni velük.

Skorpió: Mély értékrendi és spirituális dolgok fogják kitölteni a hetünket, valamint emellett sokkal érzékenyebbek leszünk mások nehézségeire is.  Arra viszont ügyelnünk kell, hogy figyelmesen és kedvesen kommunikáljunk! Attól függetlenül, hogy mennyire egyértelmű számunkra mindaz ami szerintünk segítően fog hatni a minket körülvevő emberekre, ha azt elmondjuk nekik.

Nyilas: Ebben a szakaszban az lesz a belső hívásunk, hogy mindent alaposabban, körültekintőbben vizsgáljunk meg mindent az életünkben. Mind a racionalitás szemüvegén, mind pedig az intuitív/érzelmi értékrendünk szerint. Sőt emellett az lenne az ideális, hogy a két irányultság harmóniájára törekednék, hiszen ezáltal is megteremthetünk egy rendíthetetlen egyensúlyt az életünkben.

Bak: Ezen a héten kiváló lehetőségek fognak adódni arra, hogy segíteni tudjunk másokon és, hogy harmonikusan tudjunk együttműködni a partnereinkkel. Tehát, hogy azt is gyakoroljuk, hogy milyen az, amikor mi vagyunk kiváltságosabb pozícióban és mi tudunk segíteni, és milyen az, amikor egyensúlyi viszonyban vagyunk másokkal és partneri szinten, egyensúly szinten működhetünk együtt másokkal.

Vízöntő: Ebben az időszakban, most meg lesz bennünk az erő, a kraft is, hogy megoldjunk feladatokat, de emellett meg lesz bennünk azaz alaposság is, hogy körültekintően, szervezetten, tervek mentén haladjunk a feladatainkkal. Szóval elképesztően hatékonyak tudunk majd működni, így most szinte bármit képesek lehetünk megoldani, végig vinni, tökéletesre megvalósítani.

Halak: Kommunikatív hétnek nézünk elébe, de arra feltétlenül vigyáznunk kell, hogy attól függetlenül, hogy mennyire nemesek a szándékaink rettentően oda kell figyelnünk arra, hogy a megfelelő módon, és végtelenül udvariasan kommunikáljunk. Hogy még véletlenül se legyen az, hogy a másik fél nem tudja elfogadni az egyébként kiváló tanácsunkat azért, mert túl nyersen fogalmaztuk meg azt.

Ezen a héten egy ritka és különleges asztrológiai/asztronómiai esemény áll össze. Bolygórendszerünk főbb bolygói mind egyvonalban fognak állni az univerzumunk egyenlítője mentén az ekliptika mentén. A teendőnk egyszerű reggel 4 óra, 4 óra 20 perc között kémleljük  keleti horizontot, és így még a napkelte előtt látni fogjuk a Szaturnusz-Jupiter-Mars,Vénusz-Merkúr fűzért!  

Valamint ezen a héten jobban kell odafigyelnünk a fejünktől le egészen a mellkasunkig, kb. mindenre. Szóval vigyázzunk is magunkra és kerüljük a beavatkozásokat is az adott területeken!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük