Havi asztrológiai előrejelzés: Nap az Ikrekben: 2022. június 15-július 16…

A Nap az Ikrekben a Nap/Merkúr hatásokat hozza előtérbe, az erősebb ingerenciát a kommunikációra és az igényt a szervezettségre is. Hiszen az Ikrek a Merkúr bolygó saját jegye, így egyben a kommunikáció és a racionális gondolkodás jegye is.

Sőt miután június 18-án a Vénusz a Merkúr mellé zárkózik a Bika jegyébe, a kommunikáció területe még inkább élénkebb lesz. Ráadásul a Vénusz/Merkúr együttállás elképesztően erős a Bikában, tehát a diplomatikus, kifinomult beszéd még inkább teret fog nyerni, ami kifejezetten erőssége ennek az együttállásnak.

Majd június 27-én a Mars átlép a Kos jegyébe, a Rahu mellé, ami elképesztően fokozni fogja a gondolkodást, a kritikus gondolkodást, az önfejűséget és az intenzívebb megnyilvánulásokat. Ezért a szakasz további részében inkább majd arra kell odafigyelnünk, hogy mondanivalónk ne legyen túl erős, túl egyenes, túl intenzív. Továbbra sem lesz gond azzal amit mondunk, de oda kell figyelnünk majd arra, hogy amit mondunk, azt hogyan mondjuk.

Sőt július 2-tól a Merkúr is becsatlakozik a Naphoz az Ikrek jegyébe, ezáltal bennünk lesz a hívás, hogy tanítsunk, fejlesszünk, tanácsot adjunk másoknak, amire a lehetőségek is adódni fognak. Szóval csak kíméletesen!

A hónap fő eseménye a július 13-ra eső telihold, ami a Mesterek Teliholdja az indiai kultúrában. Ettől a naptól számolva az indiai ősi spirituális tradíciók szerint 4 hónapon át az istenek alszanak, s így minden áldást, tanítást és kegyet a mestereinktől várhatunk csak és kizárólagosan.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmilyen új és fontos tevékenységbe. Ezért is volt meghökkentő náluk az a filmcím, hogy „Esküvő monszun idején” , mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük