Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Január 7-14…

Kos: Ebben az időszakban a szeretteink sokkal meghatározóbb szerepet fognak betölteni a mindennapjainkban, mint úgy általában. Szóval fókuszáljunk a barátainkra és  rokonainkra, sőt most azt sem lenne tájidegen amennyiben minden más behatást, egy kicsit a háttérben hagynánk, legyen az munka, házkörüli teendők, stb. Ezenfelül a beszéd területe is nagyon fontos lesz majd.

Bika: A munka és a megélhetéssel kapcsolatos teendőink most sok időt és figyelmet kívánnak meg tőlünk ezen a héten. Emellett a személyiségünk most különleges szerepet fog betölteni ezekben az élethelyzetekben. Szóval bátran vállaljuk be azt, hogy egy kicsit jobban előtérbe helyezzük a személyiségünket és az akaratunkat. Hosszú távon most ez fogja leginkább a javunkat szolgálni.

Ikrek: Ebben a szakaszban azt a feladatot fogja leginkább támogatni a sors, hogy váljunk meg bizonyos dolgoktól. És most nemcsak tárgyilagos dolgokra kellene gondolnunk, az érzelmi életünk területén is lehet majd szortírozni. Sőt a lelkünk szempontjából most ez nem is lesz annyira nehéz, mert a képesek leszünk arra, hogy észre vegyük a hosszútávú előnyeit annak, ha megtudunk szabadulni hátráltató tényezőktől, emberektől.

Rák: Egy érzékenyebb, az átlagosnál egy sokkal intuitív időszakra számíthatunk. Szóval tudatosítsuk magunkban azt, hogy a direktebb, erősebb megnyilvánulások nem feltétlenül a mi személyünknek szólnak, és nem minden esetben aposztrofálhatóak úgy mint támadások! Egész egyszerűen néha így alakulnak dolgok, kicsit nyersebb megfogalmazásokkal, kicsit erősebb hangsúllyal!

Oroszlán: Ezen a héten a munkánk területén adódni fognak olyan lehetőségek, amelyek általában ritkábban realizálódnak. De ezeket csak úgy tudjuk majd megvalósítani, úgy fogunk tudni előre lépni, ha kapunk némi segítséget és támogatást a partnereinktől. Ez a férfi-női partnerség terén is igaz és a üzlettársi viszonyokban is. Szóval tartsuk nyitva a szemünket és ragadjuk meg a lehetőségeket.

Szűz: Az együttműködésen lesz a hangsúly ezen a héten. Együttműködés a munkában és mindenféle partneri együttműködésben is. Viszont az lesz majd a nyitja a hétnek, hogy képesek legyünk a partnereinket segíteni, sőt akár egy kicsit ki is szolgálni. És ez most nemcsak nekik, hanem nekünk is jó lesz. Ez a többlet energia bevitel a környezetünkbe lesz az, amitől mi magunk lelkileg és szellemileg is kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Mérleg: Erre a hétre a szolgálat nyújtás lehet a legpihentetőbb tevékenységikör, amit csak tehetünk. Próbáljunk nem agyalni, nem túl bonyolítani a helyzetet, csak csináljuk azt, amire szükség van, és amit mondanak! Így a tehetünk a legtöbbet a lelkünk  nyugalmáért. Amennyiben nincs olyasvalaki a környezetünkben, aki kijelölné a teendőket, próbáljunk kicsit monotonabb, kreativitást nem igénylő feladatokkal eltölteni ezt az időt.

Skorpió: Ebben az időszakban azt fogja támogatni a sors, ha a lelki nyugalmunkért teszünk. Ez lehet olyan intellektualitáson alapuló tevékenység is mint a tanulás, az írás, meglévő információk összerendezése rendszerbe, tananyagba, stb. De az is áldásos lehet ha valakiket segítünk, gyógyítunk, pátyolgatunk, stb. de ehhez természetesen kell valaki más is!

Nyilas: Ezen a héten érdemes lesz új dolgokat tanulni, új képességeket elsajátítani. Próbáljunk olyan tanulmányok után nézni, ami a jövőben nemcsak a mi hasznukra lehet, hanem ami révén másokat is meg tudunk segíteni. Valamint a fizikai gyakorlás is támogatott lesz, akár új dolgokba kezdésről van szó, akár régi készségek újra töltéséről van szó.

Bak: A nagyon szűk szeretteink köreiben lesz ránk szükség ezen a héten. A nagyon közeli rokonaink és azok számára, akik szinte gyermek pozíciót töltenek be az életünkbe legyen az gyerek, keresztgyerek vagy a diákunk. Kicsit többet kell most őket szeretgetni, pátyolgatni, mert most még a megelőzés szakaszában vagyunk, egy kis több szeretettel elébe mehetünk annak, hogy még jobban elanyátlanodjanak.

Vízöntő: Abszolúte a fizikai síkon, a durva materiában kell aktiválnunk magunkat ezen a héten. Szóval legyünk aktívak az otthonunk környékén, legyen az új elképzelések megvalósítása, vagy régi dolgok befejezése. De az is jó ha a testünkért teszünk, a fizikai egészségünkért. Szóval sportoljunk, pihenjünk, rakjunk össze egy új étkezési tervet, stb.

Halak: Az lesz a mélyről fakadó belső indíttatásunk ezen a héten, hogy csináljuk, tegyük, hajtsuk, akár egy kicsit magunkat is feláldozva. Szóval bátran vágjuk a fejszénket nehezebb feladatokba, vagy akár nehezebb emberek megmozgatásába is. Mert most képesek leszünk másokat is kihúzni a leragadásaikból, nehézségeikből.

Ezen a héten a Január 9 és 10 is kiváló nap lesz az egészségünk szempontjából. A vasárnapi nap az ősi indiai kalendáriumok szerint lesz mérvadó, a hétfői nap pedig a tibeti hagyományok szerint. Ezeken a napokon mindenképpen tegyünk az egészségünkért. Emellett idén Január 14-re esik az a nap amikor a Nap átlép a bak jegyébe. Asztrológiailag ettől a naptól kezdve kezd úgy haladni a föld, hogy a Nap az északi féltekénkhez legyen közelebb. Szóval számunkra az északi féltekén egy kicsit könnyebb lesz, minden.

Ebben a szakaszban a Hold egy új ciklusba kezd, így 10.-én reggelig a bokáinkra és a lábainkra kell majd vigyáznunk után pedig a szakasz végéig a fejünkre és az arcunkra. Szóval a korszak első napjait hagyjuk ki a lábápolás tekintetében, míg az utolsó napjait hagyjuk ki fogászati célzattal!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük