Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Január 7-14…

Kos: Ebben az időszakban a szeretteink sokkal meghatározóbb szerepet fognak betölteni a mindennapjainkban, mint úgy általában. Szóval fókuszáljunk a barátainkra és  rokonainkra, sőt most azt sem lenne tájidegen amennyiben minden más behatást, egy kicsit a háttérben hagynánk, legyen az munka, házkörüli teendők, stb. Ezenfelül a beszéd területe is nagyon fontos lesz majd.

Bika: A munka és a megélhetéssel kapcsolatos teendőink most sok időt és figyelmet kívánnak meg tőlünk ezen a héten. Emellett a személyiségünk most különleges szerepet fog betölteni ezekben az élethelyzetekben. Szóval bátran vállaljuk be azt, hogy egy kicsit jobban előtérbe helyezzük a személyiségünket és az akaratunkat. Hosszú távon most ez fogja leginkább a javunkat szolgálni.

Ikrek: Ebben a szakaszban azt a feladatot fogja leginkább támogatni a sors, hogy váljunk meg bizonyos dolgoktól. És most nemcsak tárgyilagos dolgokra kellene gondolnunk, az érzelmi életünk területén is lehet majd szortírozni. Sőt a lelkünk szempontjából most ez nem is lesz annyira nehéz, mert a képesek leszünk arra, hogy észre vegyük a hosszútávú előnyeit annak, ha megtudunk szabadulni hátráltató tényezőktől, emberektől.

Rák: Egy érzékenyebb, az átlagosnál egy sokkal intuitív időszakra számíthatunk. Szóval tudatosítsuk magunkban azt, hogy a direktebb, erősebb megnyilvánulások nem feltétlenül a mi személyünknek szólnak, és nem minden esetben aposztrofálhatóak úgy mint támadások! Egész egyszerűen néha így alakulnak dolgok, kicsit nyersebb megfogalmazásokkal, kicsit erősebb hangsúllyal!

Oroszlán: Ezen a héten a munkánk területén adódni fognak olyan lehetőségek, amelyek általában ritkábban realizálódnak. De ezeket csak úgy tudjuk majd megvalósítani, úgy fogunk tudni előre lépni, ha kapunk némi segítséget és támogatást a partnereinktől. Ez a férfi-női partnerség terén is igaz és a üzlettársi viszonyokban is. Szóval tartsuk nyitva a szemünket és ragadjuk meg a lehetőségeket.

Szűz: Az együttműködésen lesz a hangsúly ezen a héten. Együttműködés a munkában és mindenféle partneri együttműködésben is. Viszont az lesz majd a nyitja a hétnek, hogy képesek legyünk a partnereinket segíteni, sőt akár egy kicsit ki is szolgálni. És ez most nemcsak nekik, hanem nekünk is jó lesz. Ez a többlet energia bevitel a környezetünkbe lesz az, amitől mi magunk lelkileg és szellemileg is kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Mérleg: Erre a hétre a szolgálat nyújtás lehet a legpihentetőbb tevékenységikör, amit csak tehetünk. Próbáljunk nem agyalni, nem túl bonyolítani a helyzetet, csak csináljuk azt, amire szükség van, és amit mondanak! Így a tehetünk a legtöbbet a lelkünk  nyugalmáért. Amennyiben nincs olyasvalaki a környezetünkben, aki kijelölné a teendőket, próbáljunk kicsit monotonabb, kreativitást nem igénylő feladatokkal eltölteni ezt az időt.

Skorpió: Ebben az időszakban azt fogja támogatni a sors, ha a lelki nyugalmunkért teszünk. Ez lehet olyan intellektualitáson alapuló tevékenység is mint a tanulás, az írás, meglévő információk összerendezése rendszerbe, tananyagba, stb. De az is áldásos lehet ha valakiket segítünk, gyógyítunk, pátyolgatunk, stb. de ehhez természetesen kell valaki más is!

Nyilas: Ezen a héten érdemes lesz új dolgokat tanulni, új képességeket elsajátítani. Próbáljunk olyan tanulmányok után nézni, ami a jövőben nemcsak a mi hasznukra lehet, hanem ami révén másokat is meg tudunk segíteni. Valamint a fizikai gyakorlás is támogatott lesz, akár új dolgokba kezdésről van szó, akár régi készségek újra töltéséről van szó.

Bak: A nagyon szűk szeretteink köreiben lesz ránk szükség ezen a héten. A nagyon közeli rokonaink és azok számára, akik szinte gyermek pozíciót töltenek be az életünkbe legyen az gyerek, keresztgyerek vagy a diákunk. Kicsit többet kell most őket szeretgetni, pátyolgatni, mert most még a megelőzés szakaszában vagyunk, egy kis több szeretettel elébe mehetünk annak, hogy még jobban elanyátlanodjanak.

Vízöntő: Abszolúte a fizikai síkon, a durva materiában kell aktiválnunk magunkat ezen a héten. Szóval legyünk aktívak az otthonunk környékén, legyen az új elképzelések megvalósítása, vagy régi dolgok befejezése. De az is jó ha a testünkért teszünk, a fizikai egészségünkért. Szóval sportoljunk, pihenjünk, rakjunk össze egy új étkezési tervet, stb.

Halak: Az lesz a mélyről fakadó belső indíttatásunk ezen a héten, hogy csináljuk, tegyük, hajtsuk, akár egy kicsit magunkat is feláldozva. Szóval bátran vágjuk a fejszénket nehezebb feladatokba, vagy akár nehezebb emberek megmozgatásába is. Mert most képesek leszünk másokat is kihúzni a leragadásaikból, nehézségeikből.

Ezen a héten a Január 9 és 10 is kiváló nap lesz az egészségünk szempontjából. A vasárnapi nap az ősi indiai kalendáriumok szerint lesz mérvadó, a hétfői nap pedig a tibeti hagyományok szerint. Ezeken a napokon mindenképpen tegyünk az egészségünkért. Emellett idén Január 14-re esik az a nap amikor a Nap átlép a bak jegyébe. Asztrológiailag ettől a naptól kezdve kezd úgy haladni a föld, hogy a Nap az északi féltekénkhez legyen közelebb. Szóval számunkra az északi féltekén egy kicsit könnyebb lesz, minden.

Ebben a szakaszban a Hold egy új ciklusba kezd, így 10.-én reggelig a bokáinkra és a lábainkra kell majd vigyáznunk után pedig a szakasz végéig a fejünkre és az arcunkra. Szóval a korszak első napjait hagyjuk ki a lábápolás tekintetében, míg az utolsó napjait hagyjuk ki fogászati célzattal!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük