Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Január 14-21…

Kos: Ez az időszak egészen kiváló lesz a kommunikáció szinte minden formájára. Mind a beszédre, mind az írott kommunikációra! A lényeg az lenne, hogy hiába leszünk ezzel képesek másokat segíteni, másokat tanítani, ne hagyjuk azt az érzést fellángolni magunkban, hogy egyedül vagyunk, magányosak. Lásd a régi görög mondást, minél többet tudsz, annál magányosabb vagy!

Bika: Mi magunk, a családi atmoszféránk és az otthonunk fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Szóval próbáljunk minél több időt eltölteni az otthonunk nyugodt és békés keretein belül és dolgozzunk a családi légkörünk még harmonikusabbá tételén. Ez megnyilvánulhat nyugodt beszélgetős programokban is, vagy maradhatunk abszolúte a fizikai síkon az otthonunk rendezgetésénél is. A lényeg az, hogy kellemes legyen.

Ikrek: Ezen a héten érdemes lesz egy kicsit lassabban, kicsit nyugodtabban működni. De közben igenis maradjunk kommunikatívak és tevékenyek is. Csak most olyan dolgokkal foglalkozzunk amelyek nyugodt, békés természetűek és próbáljuk magunkat olyan személyekkel körülvenni magunkat, akik közel állnak hozzánk és akikkel könnyű mind a nyugodt kommunikáció, mind a nyugodt aktivitás.

Rák: Próbáljunk a barátainkra és a szeretteinkre összpontosítani, sőt emellett még kommunikatív hetünk is lesz. A terveink, elképzeléseink fontos szerepet tölthetnek be a beszélgetéseinkbe és ezek áttárgyalása szükséges lesz ahhoz, hogy mi magunk is jobban átlássuk azokat a dolgokat amelyek foglalkoztatnak bennünket. Sőt abban is a segítségünkre lehetnek ezek a beszélgetések, hogy jobban tudjunk fókuszálni, majd arra amire kell terveink megvalósításakor.

Oroszlán: Ezen a héten a személyiségjegyeink rendkívül fontos szerepet fognak betölteni a munkánkban és a pénzkeresetünkben. Most igenis a mi hozzáállásunk, a mi személyünk fog bizonyos dolgokat előre vinni, megvalósítani. Szóval a lényeg az lesz, hogy olyan dolgokra fókuszáljunk, amelyekkel azonosulni is tudunk, mert az ilyen felhatalmazás csak akkor működik ha hinni is bírunk abban amit meg kell tenni.

Szűz: A lelki nyugalmunk, a munkánk és a pénzkeresetünk, valamint az áldozat hozatal fog előtérbe kerülni a mindennapokban. Szóval egy szempontól a főtematika az lesz, hogy egyensúlyt teremtsünk a belső és a külső világunkban. Hogy tudatosítsuk magunkban azt, hogy milyen hatással van a belsőnkre a külvilági életünk, a munkánk és az abból realizált hasznon, és, hogy ez egyensúlyban van-e az elképzeléseinkkel.

Mérleg: Mély spirituális és lelki dolgok is fognak minket foglalkoztatni ebben az időszakban, és a világi éltünk is, mint pl. munka, pénz, stb. Sőt ehhez a képlethez ha hozzátesszük a barátok halmazt, akkor megformálódik a támasz is, ha most éppen nehézségeket élünk meg ezeken a területeken. Tehát ha a munka vonal lenne éppen nehéz, vagy akár a belső értékek mentén élünk meg nehézséget akkor is tudnunk kell, hogy ott vannak a barátok!

Skorpió: A választott szeretteink fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban, tehát a partnereink. És ez most érvényes lesz a magánéletünk és munkaéletünk partneri viszonyaira is. Arra lenne ideális fókuszálni, hogy ezeket az embereket azért tartjuk magunkhoz lehetőleg minél közelebb, mert mi így döntöttünk, így választottunk. Szóval bátran tegyünk irányukba szép és kellemes gesztusokat, nem kell félni attól, hogy kimutassuk, hogy ők fontosak.

Nyilas: Ebben az időszakban sokkal intenzívebben fog működni a szociális érzékünk. És most mások segítése és/vagy a partnereink igényeinek figyelembe vétele nem kötelességből vagy esetleg bűntudatból fog fakadni, hanem olyan érzésekkel fog kapcsolódni amelyek minket is boldoggá fognak tenni. Szóval figyeljünk a lehetőségekre, segítsünk másokon, vagy éppen próbáljuk egy kicsit kényeztetni a partnereinket, stb…

Bak: Ezen a héten meg lesz az a belső erőnk, hogy befejezzünk nehezebb dolgokat is. Ahol már kell terv, rendszer, komolyabb belső elhatározás, stb. Szóval bátran vágjunk bell olyan dolgokba amelyeket már egy ideje halogatunk, kerülünk, legyenek azok kellemetlen feladatokat, vagy kellemetlen együttműködést igénylő feladatok. Most képesek leszünk oly mód fókuszálni a célra, hogy ne zavarjanak az adódó nehézségek.

Vízöntő: A tanulásé és a gyakorlásé lesz a fő szerep ezen a héten, de úgy, hogy meglesznek hozzá a megfelelő partnerek is akikkel együtt tudjuk csinálni, vagy akik már egy kicsit előrébb tartanak az adott dolgokban és akiktől így meg is tanulhatjuk mindazt, amit szeretnénk. Ez érvényes lesz teljesen új készségek elsajátítására is és régi, de az utóbbi időben nem igazán használt témakörök felelevenítésére is.

Halak: Nagyon aktív hetünk lesz, mind a lendületet tekintve, mind pedig az intenzitást nézve. De nem kell megijedni, nem feltétlenül kell ennek a hétnek a fékevesztett rohanásról szólnia. A rendszeresség is része lehet a feladataink elvégzésének, de ettől függetlenül mot fell kell majd arra készülnünk, hogy intenzív lesz és szinte semmi más nem fog beleférni ebben az időszakban, ami nem munka, feladat, kötelesség.

Ezen a héten a Január 17-re eső Telihold egy nagyon különleges nap lesz. Eleve amikor a Telihold napja Hétfőre esik már egy igen ígéretes nap várható, de most azáltal, hogy a Hold egy szilárd csillagképen fog áthaladni 17-én még kedvezőbb lesz ez a nap! Próbáljunk fontos, nagy horderejű feladatokra összpontosítani ezen a napon.

Ezen a héten az arcunktól le egészen a felső emésztőszerveinkig leszünk egy kicsit érzékenyebbek a Hold állása végett, így most ezeken a területeken vigyáznunk kell magunkra. Tehát az ártatlan váll tetoválásoktól egészen a komolyabb beavatkozásokig mint pl. egy rutin gyomortükrözés kerüljünk minden féle eljárást! És persze vigyázzunk arra is, hogy ilyenkor az adott területen a nehézségek is jobban feltudnak lángolni, pl. vércukor ingadozás, epével kapcsolatos emésztési nehézségek, stb.

Om tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Január 14-21…

  1. Zsarnai judit szerint:

    Nagyon köszönöm, számomra nagyon fontos minden információ,hála Áldása!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük