Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Február 25-Március 4…

Kos: A lezárások és befejezések fogják kitölteni ezt a hetünket! Főként a munka és a pénzkeresetünk területein. Most képesek leszünk elengedni olyan részeit a munkánknak, amelyek nem ránk tartoznak, nem is visz minket előbbre, de valahogy rajtunk ragadt, vagy ránk lett erőltetve.  De lehet, hogy egy kicsit vehemensebbnek kell lennünk, mint úgy szoktunk. Nem durvábbnak, vehemensebbnek.

Bika: Az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban, és leginkább a munka területen. Emellett egy mély spirituális oldal is lesz a mindennapoknak, így az lenne az áldásos, ha ezt a két területet megpróbálnánk elegyíteni. Szóval próbáljunk olyan emberekkel együttműködni, akikkel érzünk egy közös lelki hullámhosszt, vagy csempésszünk a munkánkba némi spiritualitást.

Ikrek: Ebben a szakaszban a külső és a belvilágunk is terítékre fog kerülni. Szóval az utóbbi időben egy kicsit jobban eltolódtunk a munka irányába akkor próbáljunk minél több olyan dolgot beleilleszteni a mindennapjainkba, ami a lélek szintjén töltenek minket! Viszont ha úgy érezzük, hogy mostanában kicsit háttérbe szorult a világi életünk, akkor azt próbáljuk egyensúlyba hozni a hatékonyság terén.

Rák: Ebben a szakaszban sokkal érzékenyebbek leszünk a lelkiek terén, de ugyanakkor igényünk lesz a rendszerre és a racionalitásra is. Szóval most lehet, hogy érzékenyebbek leszünk mások nehézségeire, viszont most meg lesz bennünk az az igény, és az a kitartás is, hogy úgy segítsünk másokon, ahogyan az nekik jó! Hogy utána járjunk, erőt és energiát tegyünk bele és gy ténylegesen nagy segítség lehetünk.

Oroszlán: Ez az időszak zseniális lesz arra, hogy új életviteli rendszereket építsünk bele az életünkbe! Egyrészről ezzel elképesztően sok nehézséget fogunk tudni majd magunkról levenni, és így tényleg meg lesz az az erő, hogy képesek legyünk hosszútávon is csinálni az új dolgokat. Másrészről most könnyebb lesz együttműködni másokkal az új elképzeléseink megvalósításában.

Szűz: Ez a hét optimális lesz arra, hogy tanuljunk és gyakoroljunk szint minden módon és területen. Szóval most jöhet akár humán vagy reál terület, általános tanulmányok vagy szakbarbári erőfeszítések, most könnyebb lesz dolgokat elsajátítani, megérteni, begyakorolni. Valamint könnyebb lesz olyan “játszó” társakat is találni, akik segíteni tudják a fejlődésünket az adott területen.

Mérleg: Aktív és kommunikatív hétnek nézünk elébe, és mind a tanítás, mind a tantáson keresztül megtörténő tanulás is előtérbe kerülhetnek. Szóval bátran tanítsunk, mert maga a folyamat, amíg képesek leszünk érthetővé tenni egy adott dolgot, olyan felismerésekhez segíthet bennünket, ami a legmélyebb szintű tanulást is lepipálja.

Skorpió: Ebben a szakaszban a magunk kiterjesztése a világ irányába lesz a fő motiváció. Szóval fontos lesz  a kommunikáció, de az is, hogy képesek legyünk aktívan részt venni a napi történésekbe. Sőt most próbálhatunk tartósabb, hosszabbtávú dolgok  irányába is elköteleződni. Szóval akár új életviteli rendszerek kialakításában is gondolkozhatunk.

Nyilas: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog most fókuszba kerülni, ebben az időszakban, azzal a fennhanggal, hogy próbáljuk egy kicsit kizárni a külvilágot és a nagy zsizsgést. Így foglalkozzunk magunkkal, a szeretteinkkel és az otthonunkkal. Töltődjünk egymás társaságában, vagy ha fizikailag lennénk aktívabbak, akkor bátran vágjunk bele a lakókörnyezetünk szépítgetésébe. A lényeg az, hogy csináljuk együtt és szeretetben. 

Bak: A belső indíttatásunk ezen a héten az lesz, hogy a környezetünkben lévő fontos személyekkel foglalkozzunk! Tehát magunkkal, a családtagjainkkal és a barátainkkal. Minden más elfog törpülni emellett. Szóval fókuszáljunk a szép dolgokra, a közös élményekre, és legyünk kommunikatívak! Beszéljünk minél többet, beszéltessünk minél többet, beszélgessünk minél többet!

Vízöntő: Ebben a szakaszban most az lesz a fő vonulat, hogy egyensúlyt teremtsünk a privát és a professzionális életünkben. Tehát a munkát egyensúlyba kell hozni a magánéletünkkel és vica versa. Ezt az a képességünk, hogy lemondjunk dolgokról és feladjunk régi beidegződéseket elképesztően megfogja könnyíteni. Sőt mindezt nem kell egyedül csinálnunk, vonjuk be a szeretteinket.

Halak: Most a külvilági életünk fogja igényelni a figyelmünket, főként a munka, életfeladat, pénzkeresett és az ambíciók területei. De mindez a mi saját személyiségjegyeinkhez igazítva. Szóval azt vizsgáljuk, hogy mi az, vagy mik azok a történések a külvilági életünkbe amivel nem igazán tudunk azonosulni. És azokat szépen engedjük el!

Ennek a az időszaknak az első 5 napja nagyon kemény is lehet. Ugyanis amikor Február 27-én reggel 9.52-kor a Hold átlép a Bak jegyébe és így előáll a Juga nevezetű asztrológiai állás, amikor mind a 7 bolygó, két egymást követő jegyben áll! Ez nem a legkönnyebb állás, hiszen ez az állás negatívan hathat az egészségünkre és a pénzügyeinkre is. Sőt ez a korszak növeli a kiszolgáltatottságunkat, főként feljebbvalók, vagy a szüleink irányába! Emellett ennek a bolygóállásnak kirekesztő, és magát az elutasítottságot fokozó hatása is van. Szóval ebben az 5 napban előállhatnak olyan történések, amelyek révén hosszú évekre kirekesztődhetünk! Ez az állás Március 3, 15.34-ig tart! Én személy szerint azt tanácsolnám, hogy próbáljunk minél nyugodtabb, visszafogottabb életet élni ebben az időszakban és kerüljük a konfliktusokat.

Spirituális tekintetben ebben az időszakban a fő momentum a Március 1-re eső Siva Ratri lesz, azaz Siva éjszakája. Ez az év egyik legnagyobb misztikus energiával bíró ünnepe szerte Indiában. Indiában egész éjjel koncertekkel és más kulturális megmozdulásokkal szoktak foglalatoskodni, és különleges felajánlásokat tesznek meg a Siva templomokban. A mi részünkről az alvásböjt egy nagyon áldásos felajánlás, ez a nap ugyanis minden materiális cselekményre teljesen haszontalan, viszont spirituális teendőkre elképesztő energiákkal bír.

Ebben az időszakban pont befejezünk egy teljes Hold kört, így combtőtől, le egészen a lábujjaink végéig kell majd jobban vigyáznunk magunkra. Bőrtől egészen a csontvelőig mindenre. És ez a karmikus nehézségeket is jelzi. Szóval apróbb baleseteket és kellemetlenségeket is! Szóval vigyázzunk magunkra.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük