Juga Jóga, egy ritka és kemény asztrológiai bolygóállás…

Február 27-én gyors egymás után a Mars és a Vénusz is átlép a Bakba, majd reggel 9.52-kor a Hold is megteszi ezt. Így előáll a Juga nevezetű asztrológiai állás, amikor mind a 7 bolygó, két egymást követő jegyben áll! Ugyanis a Mars/Vénusz/Hold hármas mellett a Szaturnusz és a Merkúr is a Bakban áll, míg a Nap és a Jupiter pedig a Vízöntőben. 

Ez nem a legkönnyebb állás, hiszen ez az állás negatívan hathat az egészségünkre és a pénzügyeinkre is. Sőt ez a korszak növeli a kiszolgáltatottságunkat, főként feljebbvalók, vagy a szüleink irányába! Emellett ennek a bolygóállásnak kirekesztő, és magát az elutasítottságot fokozó hatása is van.

Szerencsére ez az állás csak 5 napig tart, de ettől függetlenül ezekben a napokban előállhatnak olyan atrocitások, ami hosszú időre kirekesztenek egyeseket az általuk saját közösségének tekintett entitásból. Sőt ez meg történhet saját magunkkal is, amikor mi magunk kirekesztődhetünk hosszú évekre!

Ez az állás Március 3, 15.34-ig tart!

Szóval kerüljünk minden olyan helyzetet, ami magában foglalja azt, hogy feszültség alakuljon ki a környezetünkben, a kapcsolatainkban, stb. Ebben az 5 napban most túlélésre kell játszani! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük