Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Április 29-Május 6…

Kos: Aktív és kommunikatív hétnek nézünk elébe, de előtt bizonyos dolgokat, feladatokat le kell zárjunk. Szóval elsőként gondoskodjunk arról, hogy eltávolítsuk a zavaró tényezőket, majd ezek után bátran vessük bele magunkat a héten megoldandó feladatokba. Arra viszont vigyázzunk, hogy ne túl nagy vehemenciával intézzük feladatainkat, mert most lehetünk egy kicsit “sokak”!

Bika: A szeretteink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, mind a rokonaink, mind a barátaink. Sőt most ők fogják biztosítani azt, hogy ne gondoljunk túl dolgokat, ne terheljük magunkat olyan módon, ami már káros lehet számunkra, stb. Szóval szánjunk időt arra, hogy minőségi időt tudjunk velük eltölteni és arra is, hogy ki kérjük a véleményüket a nekünk fontos dolgokban is.

Ikrek: A munkánk, a terveink és ambíciónk valamint az áldozathozatali képességeink is fókuszba fognak kerülni, ráadásul mind a személyiségünk fényében. Szóval időt kell arra szánunk, hogy megvizsgáljuk a munkánkat, az elképzeléseinket és azt, hogy azaz mennyiségű energia, amit bele teszünk az egyensúlyban van azzal, amit kiveszünk belőle. És itt nemcsak az anyagiakról lesz szó, hanem arról is, hogy mindez mit tesz a lelkünkkel!

Rák: A belső indíttatásunk a lezárásokra, a befejezésekre, az elvonulás, vagyis a remete életre fog minket ösztökélni. Így  próbáljunk meg minél többet foglalkozni a lelkünkkel és a fizikai világba, pedig csak a szükséges minimumot beletenni. Mert most nem leszünk képesek külsőségekkel, haszontalan dolgokkal, felszínes dolgokkal azonosulni. De persze amit kell, azt meg kell tenni, de nem kell hozzá lelkesedni!

Oroszlán: A belső világunk és a külső világunk, valamint a kettő közötti egyensúly fogja kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Így most azzal is kell foglalkozzunk, hogy lelkileg jó passzban legyünk, de azzal is, hogy közben a munkánkban is helyt álljunk, mindezt úgy, hogy a lelkünket nem kompromitáljuk! Tehát ki kell alakítani az egyensúlyt a két világunkban.

Szűz: Mind az együttműködéseinkben, mind a lelkünk békéjében tapasztalhatunk némi feszültséget ebben a szakaszban. Mindezt addig, amíg rá nem ébredünk, hogy a külvilágban nagyon kevés dologra bírunk komoly ráhatással. Ezzel szemben arra, ami bennünk zajlik, 100 %-ig hatással tudunk lenni. Szóval ne erőlködjünk kifelé, azt vizsgáljuk meg, hogy magunkban mit tudunk változtatni, hogy fenn maradjon az egyensúly!

Mérleg: Aktív hétnek nézünk elébe, és most lelkileg is érzékenyebbek leszünk mások nehézségeire, így a saját feladatköreinken túl képesek leszünk másokért is aggódni. A lényeg az lenne, hogy maradjunk kiegyensúlyozottak, főként abból a szempontból, hogy intellektusunk mindkét oldalát tartsuk működésben. Tehát a racionális és az érzelmi intelligenciánkat is működtessük és így elkerülhető lesz a belső fennforgás.

Skorpió: Ebben a szakaszban minden bizonnyal érezni fogunk egy olyan belső hangot, hogy mindent a lehető legracionálisabban közelítsünk meg. A teendőinket, a kapcsolatainkat, a mindennapi élet feszültségeit, stb. Viszont arra vigyáznunk kell, hogy ne váljunk túl rideggé, túl racionálissá! Adjunk teret az érzéseinknek még akkor is, ha azt szankcionálni is kell a tudatos agyműködésünknek.

Nyilas: Dolgok megtanulása, gyakorlása, a másokkal való együttműködés mind fontos szerepet fog betölteni a mindennapokban. Így most próbáljunk olyan dolgokat előtérbe helyezni, amit csak valaki másnak a szakértelmével tudunk megoldani! És próbáljunk mindent amit csak lehet megtanulni tőlük, és próbáljunk minél többet gyakorolni is az ő hozzáértő felügyeletük alatt.

Bak: Aktív hetünk lesz, és a lelkesedés hiányát sem fogjuk megszenvedni. Szóval arra kell vigyáznunk, hogy ne essünk túlzásokba, ne nyomjuk túl a dolgokat. Mert most a lelkesedés mellett a kitartás is meg lesz bennünk és talán még az is, hogy egy kicsit elbillenjünk a fanatizmus irányába. Próbáljunk pontos elképzelések és jól átgondolt tervek mentén haladni, és az vissza fogja tudni tartani a bennünk rejlő vágtázó paripákat.

Vízöntő: Kommunikatív időszaknak nézünk elébe, a kommunikáció minden területén. Tehát mind a verbális, mind az írásos, valamint a személyes és a tömegeknek intézett kommunikáció is teret kaphat ebben az időszakban. A lényez az lenne, hogy csak olyan területekbe engedjük bele magunkat, amelyekhez lelkileg is tudunk kötődni, amelyekkel belsőleg is tudunk azonosulni.

Halak: Mi magunk fogunk fókuszba kerülni, mind a mondanivalónkkal, mind az aktivitással kapcsolatos területünkkel és a minket jellemző értékrendünkkel együtt. Szóval figyeljünk oda magunkra és ügyeljünk arra is, hogy megfelelő módon prezentáljuk magunkat a külvilágban. És itt nem magyarázkodásról van szó, hanem arról, hogy hogyan projektáljuk magunkat a külvilág felé!

Ebben az időszakban a fő momentum a Május 3-ra eső nap lesz, ami az év legjobb napja lesz asztrológiailag! Szóval bármibe is kezdünk ezen a napon az sikerre van ítélve, és persze amellett, hogy sikerülni fog, belsőleg még azt is fogja hozni, amire és ahogyan vágytunk!

Fizikailag az első napon a lábainkra kell vigyázzunk, de ezután a Hold egy újabb ciklusba kezd, így a további napokon a fejünkre, az arcunkra valamint a nyakunkra és a karjainkra kell majd jobban oda figyelnünk. Tehát a fogorvostól, egy egyszerű fülkilövésig most minden érzékenyebb lehet, mint úgy általánosságban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük